Yumurtlama tarihinizi biliyomusunuz? Adetleriniz düzenli mi oluyo?Merhaba arkadaslar ben yeni katildim araniza. Adetim alti gun gecikti kan testim 0 cikti ama gec dollenme yazilarini okuyunca umutlandim sizce olabilir mi ne yapacagimi sasirdim cok uzuluyorum
Çok normal her saat artıyo. 48 saatte 1 iki katına yükselmesi gerekiyo. Bence problem yok. Kırmızı ve durmayan kanama tehlikeli ama başlarda çok az kahve lekelenme normal karşılanıyo.merhaba arkadaşlar ben hamile olduğumu dün öğrendim. beta hcg 156 çıktı. Ancak akşama doğru kasıklarımda ağrı ve batma başladı ve hafif kahve lekelenme şeklinde kanamam oldu. iftardan snra acile gittik tekrar ölçüldü ve bu sefer de 216 çıktı. Doktor ya erken gebelik yada belki kimyasal gebeliktir dedi. Böyle bir durum yasayan varmı. öğlen ölçtürdüğüm beta hcg ve gece ölçtürdüğüm beta hcg'nin farklı olması normalmi. gün içinde artış gösterebilirmi?
teşekkür ederim peki kasıklarda sancı ve batma normalmi. Bide doktor bu düşük bir değer dedi. çokta geçerli bir hamilelik diyemem dedi. 216 düşük bir değer mi ?Çok normal her saat artıyo. 48 saatte 1 iki katına yükselmesi gerekiyo. Bence problem yok. Kırmızı ve durmayan kanama tehlikeli ama başlarda çok az kahve lekelenme normal karşılanıyo.
Valla ben ilk hamileliğimde tedaviyle gebe kaldım. İlk değerim 63tü. Sonra değerim az artmaya başladı kaybettim bebeğimi. Bu kez düşükten 3 ay sonra kendiliğinden gebelik oluşmuş. Adet olmam gereken gün 20 çıktı. Bugün kan verdim tekrar ne kadar yükselmiş bakılacak. 216 hiçte düşük bi değer değil. Kasıklarda batma hafif ağrı normal kabul ediliyo, şiddetli ağrı olursa doktora gitmek gerekir. Bendede dün akşam kasık ağrısı vardı. İyiye yormak istedim bebek büyüyo tutunuyo galiba dedim. Sabahta benden kan alan hemşire sağolsun 20 çok düşük genelde yalancı gebeliklerde öyle düşük çıkar dedi yolladı. Hamile kalmış kadına böyle olumsuz konuşunca ellerine ne geçiyo bilmiyorum..teşekkür ederim peki kasıklarda sancı ve batma normalmi. Bide doktor bu düşük bir değer dedi. çokta geçerli bir hamilelik diyemem dedi. 216 düşük bir değer mi ?
aynen öyle malesef bazıları çok patavatsızca konuşuyor. Dünden beri çok canım sıkkın öğlen gebeliğimi öğrendim ama akşama sevincim kursağımda kaldı. Hakkımızda hayırlısı inşallah. adet sancısı gibi sancım var ama kimisi yerleşme kanamasıdır diyor iyi düşünmek istiyorum.Valla ben ilk hamileliğimde tedaviyle gebe kaldım. İlk değerim 63tü. Sonra değerim az artmaya başladı kaybettim bebeğimi. Bu kez düşükten 3 ay sonra kendiliğinden gebelik oluşmuş. Adet olmam gereken gün 20 çıktı. Bugün kan verdim tekrar ne kadar yükselmiş bakılacak. 216 hiçte düşük bi değer değil. Kasıklarda batma hafif ağrı normal kabul ediliyo, şiddetli ağrı olursa doktora gitmek gerekir. Bendede dün akşam kasık ağrısı vardı. İyiye yormak istedim bebek büyüyo tutunuyo galiba dedim. Sabahta benden kan alan hemşire sağolsun 20 çok düşük genelde yalancı gebeliklerde öyle düşük çıkar dedi yolladı. Hamile kalmış kadına böyle olumsuz konuşunca ellerine ne geçiyo bilmiyorum..
Gebelik başında adet sancısı tarzı sancılar oluyo zaten. Benim ilkindede olmuştu bundada oluyo. Rabbim yüzümüzü güldürsün.aynen öyle malesef bazıları çok patavatsızca konuşuyor. Dünden beri çok canım sıkkın öğlen gebeliğimi öğrendim ama akşama sevincim kursağımda kaldı. Hakkımızda hayırlısı inşallah. adet sancısı gibi sancım var ama kimisi yerleşme kanamasıdır diyor iyi düşünmek istiyorum.
İnşallah benimde ilk gebeliğimde 6. haftada aşırı kanama sancı sonucu hastaneye gitmiştim. Kese bozulmuş acil kürtaj yapılması lazım denmişti. O şekilde kürtajla alınmıştı. Şimdi o yüzden endişeliyim.Gebelik başında adet sancısı tarzı sancılar oluyo zaten. Benim ilkindede olmuştu bundada oluyo. Rabbim yüzümüzü güldürsün.
Bende ilkinde sevincimi tam yaşayamamıştım bile. Kan değerim ikiye katlamadı. Düzensiz ve çok az artmaya başladı. 6+4tü düşük yaptım. O aşılama tedavisiyle olmuştu. Bu kez kendiliğinden oldu. Rabbim bu kez kucağımıza almayı nasip etsin.İnşallah benimde ilk gebeliğimde 6. haftada aşırı kanama sancı sonucu hastaneye gitmiştim. Kese bozulmuş acil kürtaj yapılması lazım denmişti. O şekilde kürtajla alınmıştı. Şimdi o yüzden endişeliyim.
Amin inşallahBende ilkinde sevincimi tam yaşayamamıştım bile. Kan değerim ikiye katlamadı. Düzensiz ve çok az artmaya başladı. 6+4tü düşük yaptım. O aşılama tedavisiyle olmuştu. Bu kez kendiliğinden oldu. Rabbim bu kez kucağımıza almayı nasip etsin.
Merhaba cevabiniz icin tesekkur ederim. Bugun idrar testi yaptim onda da bir sey cikmadiYumurtlama tarihinizi biliyomusunuz? Adetleriniz düzenli mi oluyo?
Eğer yumurtlamanız geç olduysa adette ona bağlı gecikir. Yumurtlama üstünden 14-15 gün geçince yapılan testte görebilirsiniz hamilelik varsa. Bende adet düzensizliği var mesela. Ayın 2sinde adet oldum ama yumurtlamam 30unda oldu. 28 günde adet olanlar var. Yumurtlamadan 14 gün sonra hcg 20 çıktı. Adete göre hesaplasam 2 hafta gecikmiş olmam lazımdı.Merhaba cevabiniz icin tesekkur ederim. Bugun idrar testi yaptim onda da bir sey cikmadiayin 9’unda hastalanmam gerekiyordu. Olmadi. Ne oldugunu da anlamadim belki de stresten uzuldugum icindir belki de.
Yumurtlama zamanina baktim simdi 26 Nisan gozukuyor soylediginiz takdirde oyleyse benim dogru sonuca coktan ulasmis olmam lazim oluyor ben de muhtemelen tutturdum simdi kesin dogru sonuc hamile oldugum olmali diye :) aslinda degilim nerdeyse normal adetime daha da yaklastim hala daha olmadim.Eğer yumurtlamanız geç olduysa adette ona bağlı gecikir. Yumurtlama üstünden 14-15 gün geçince yapılan testte görebilirsiniz hamilelik varsa. Bende adet düzensizliği var mesela. Ayın 2sinde adet oldum ama yumurtlamam 30unda oldu. 28 günde adet olanlar var. Yumurtlamadan 14 gün sonra hcg 20 çıktı. Adete göre hesaplasam 2 hafta gecikmiş olmam lazımdı.
Insallah saglikla siz de sonuclarinizi alirsiniz bebeginizi mutlulukla kucaginiza alirsiniz insallahÖncelikle geçmiş olsun. Bende şubat ayında düzensiz artan hcg sonucu düşük yaptım 6+4te. Düşen bebeğimde ilk hcg değerim 63 çıkmıştı. Yumurtlamanın 14. günü kan verdim 20.7 çıkmış hcg. Yarın yine tekrarlıycam. Sizin artışlarınızda problem olmuşmuydu?
Rica ederim. Umarım en kısa zamanda rabbim meleğini gönderir.Yumurtlama zamanina baktim simdi 26 Nisan gozukuyor soylediginiz takdirde oyleyse benim dogru sonuca coktan ulasmis olmam lazim oluyor ben de muhtemelen tutturdum simdi kesin dogru sonuc hamile oldugum olmali diye :) aslinda degilim nerdeyse normal adetime daha da yaklastim hala daha olmadim.cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin
Cok tesekkur ederim cok sagol insallahRica ederim. Umarım en kısa zamanda rabbim meleğini gönderir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?