dusuk beta hcg

insallah guzel haberler aliriz erken gebelik doneminde sadece kan degeri yol gosterici olabiliyor insallah ilerde birgun nedir ne degildir erken teshis koyan bir sistem gelir de bu kadar beklemek zorunda kalinmaz. stresi cok kotu etkiliyor
Amin canım inşallah öyle valla kız evlatlarımız böyle şeyler yaşamaz en azından tabbi allah bize evlat nasıp eder ise

Kızlar merhaba,

Takriben 19-20. Gün yumurtlama oldu. 11-12 Gün sonra Bat günü erken testim silik pozitifti. Çok erken farkettim ama durum şöyle kızlar,

Bu yaz bebeğimi kaybedip kürtaj olmak zorunda kaldım. Tedbir amaclı coraspin verdi şimdi doktor.

2 günde bir beta değerlerim;
38.4
73.1
178.0 şeklinde cıktı.

Iki katı yükseliş var ama Dr. daha önce kaybım olduğu için mi bilmiyorum bi türlü net konuşmuyor..

bi hafta sonra kontrole çağırdı. betaya gerek yok diyor danıştığım bi kaç dr ama benimki yine de baktirayim istiyor. biraz tedirgin gibi bana da yansıyor korkuyorum açıkçası..
Yorumlarınızı bekliyorum

benim de degerlerim bu sekildeydi :) benim doktorum da artik bakmaya gerek yok 5 gun sonra gel keseye bakalim demisti ben yine dayanamayip baktirmistim iki bin kusurlere gelmisti .gectigimiz cuma da cok sukur keseyi gorduk bu haftasonu da kalp atisi icin gidecegiz.senin de degerlerıne bakilirsa allahin izniyle sorun yok gibi gozukuyor. ben de rakamlar dusuk diye cok stres yaptim ama bos yere gerildim iyi dusun iyi olsun :))

Ya içime su serptin allah razı olsun bi nefes aldım..
Elimde değil korkuyorum biraz. Bugün şeytan git baktır dedi ama tuttum kendimi. Haftaya salı kontrol var haber veririm ♥

Sağlıkla huzurla gelsin minikler.

rica ederim ne demek :) insan her seyi okuyunca kafasi cok karisiyor ama her kadinin yapisi farkli cok fazla kiyaslama yapmamak lazim doktorun yonlendirmelerini dinlemek lazim sonucta onlar cok fazla hikaye goruyorlar bir de kader de ne yazildiysa o...bizim sonucu degistirme gucumuz yok icimizi ferah tutup dua edecegiz insallah yavrularimiz saglikla gelir herkes icin hayirlisi olur:))

Benim de transferden sonra 11.gun değerim 35 cıktı çok korkuyorum yarın tekrar kan verecem inşallah artar. Benze durumda olanların sonucu ne oldu merak ediyorum

Son durumunuz nedir benimde 11. Gun betam 35 ve adet ağrılarım var sizde de olmuş muydu

merhaba sonrasinda degerlerim katlanarak artti. simdi 12.hafta bitecek allahin izniyle :) agrim vs. olmadi hic. stres yapmayin insallah herseyiniz yolunda ilerler :))
Bende aynı durumdayım şu an üstelik geçen yılda bir düşüğüm oldu ve betalar artmamıştı çok. 5. gün 2 embriyo transferi oldum. Transferin 9. Günü 41 çıktı betahcg. 11.gün 122 çıktıı. Ama benim yüne de içim hiç rahat değil herkesün 9. Günde 250 500 falan çıkmış betası. Bi sorun olduğu fikrini aklımdan çıkartamuyorum yine mi düşecek diye aklıma geliyor hep bi kuşku. Size roktorunuz hcg nin düşük çıkmasıyla ilgili ne demişti ? İç rahatlatan bi açıklama bekliyorum ama doktorum çok mesafeli. 5. Gün embriyosunun geç tutma ihtimali var mı acaba

merhaba.benim degerlerim de cok yuksek degildi ama doktorum yuzde 60 artmasi yeterli demisti her yeni olcumde suan cok olumsuz degil bekleyecegiz diyordu ben mumkun oldugunca sakin kalmaya calistim bir de boyle ornekler oldugunu ogrenince hakkimizda hayirlisi diyerek oluruna biraktim cunku bizim elimizde olan bir sey degil bu insallah hakkinizda hayirlisi olur :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…