dusuk beta hcg

bittercikilita

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2021
27
32
38
37
arkadaslar merhaba birkac gundur huzursuzum. 10.gun b hcg 28 , 12.gun b hcg 43 cikti yarin testi tekrarlayacagiz ama icimde huzursuzluk var. arastirmalarima gore artisin en az yuzde 60 olmasi gerekiyormus. yani suanda sagliksiz gebelik olma ihtimali var. benzer durumda olup sonradan yukselise gecenler oldu mu :(

arkadaslar merhaba birkac gundur huzursuzum. 10.gun b hcg 28 , 12.gun b hcg 43 cikti yarin testi tekrarlayacagiz ama icimde huzursuzluk var. arastirmalarima gore artisin en az yuzde 60 olmasi gerekiyormus. yani suanda sagliksiz gebelik olma ihtimali var. benzer durumda olup sonradan yukselise gecenler oldu mu :KK43:
Yüzde 60 artmış zaten umutsuz olmayın inşallah güzel haberide alırsını🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Çok sevinirim..bende Aynı durumdayım öğleden sonra vericem ama benim adetim oldu kimyasal sandım beta takibi yapınca yükseldiğini farkettik tam iki katı değil %60,70 arası
biz de yuzde 67 artis olmus 70 seviyesine geldi. 4 gun sonra testi tekrarlayacagiz. insallah bebekler sagliklidir bekleyecegiz simdilik...

İnşallah seninki sağlıkla ilerler şuna için nerdeyse iki katı gibi bir şey....rakam yükseldikçe benim değerlerin artış oranı düşüyor... galiba kesinleşti sağlıksız olduğu çünkü 255 iki gün sonra yani bugün 375 çıkmış kesenin görünmesini bekleyemem ben çok uzun zaman oldu byle olalı en kısa zamanda doktor ben yapacaksa yapsın dicem kürtaj iğne neyse artık

İnşallah seninki sağlıkla ilerler şuna için nerdeyse iki katı gibi bir şey....rakam yükseldikçe benim değerlerin artış oranı düşüyor... galiba kesinleşti sağlıksız olduğu çünkü 255 iki gün sonra yani bugün 375 çıkmış kesenin görünmesini bekleyemem ben çok uzun zaman oldu byle olalı en kısa zamanda doktor ben yapacaksa yapsın dicem kürtaj iğne neyse arti

hayirlisi neyse o olsun ikimiz icin de. senin degerlerin dusmemis ama hep artmis belki bir umut vardir yine de. ben de umut etmek istiyorum beklemek gercekten cok uzucu.

merhaba beta hcg 16.gun 151 , 18.gun 370 cikti. doktorumuz onumuzdeki cumartesi kese icin cagirdi insallah hersey yolundadir... sen nasilsin durumun netlesti mi
İnsaşllah canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin benim 4gün sonra cok az bir yükseliş olmuş 500küsürden 800küsüre gelmiş 4gün içinde bu çok az bir değer doktor bakalım dedi bende iki gün sonra tekrar TESt yapıp usg den baktrcam bakalım ne diyecek dış gebelik mi die içim içimi yiyor öyle bir şey ki belli de olmuyor hemen yani teknoloji niye öyle hala bu anlamda ilerlememeiş anlamış değilim bir nerdeyse bebek gösterseydi nolurdi ki

İnsaşllah canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin benim 4gün sonra cok az bir yükseliş olmuş 500küsürden 800küsüre gelmiş 4gün içinde bu çok az bir değer doktor bakalım dedi bende iki gün sonra tekrar TESt yapıp usg den baktrcam bakalım ne diyecek dış gebelik mi die içim içimi yiyor öyle bir şey ki belli de olmuyor hemen yani teknoloji niye öyle hala bu anlamda ilerlememeiş anlamış değilim bir nerdeyse bebek gösterseydi nolurdi ki
insallah guzel haberler aliriz🤗 erken gebelik doneminde sadece kan degeri yol gosterici olabiliyor insallah ilerde birgun nedir ne degildir erken teshis koyan bir sistem gelir de bu kadar beklemek zorunda kalinmaz. stresi cok kotu etkiliyor

Back
X