Düşük Dahi Yapsaniz Bebeğinize Isim Koymaliymişsiniz!..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bak canim dedigin gibi dinimize karisan cok hurafeler var. ama birsey bilmedigimiz konularda hurafedir deyip icinden cikamayiz.
zaten herseyi mantiga vuracak olursan kafamizin alamadigi seyleri inkar etmemiz gerekir...
eger cinsiyeti belli degilse hem kiza hem de erkege takilabilen isimlerden takmak gerekir. biz de taktik...
ancak bildigim kadariyla ruh ufuruldukten sonra isim konusu gundeme geliyor. ruh da kalp atmaya baslayinca veriliyor diye biliyorum.. yani 6. haftada...
ama kesin bir bilgim yok kaynak vermiyorum. sadece benim bildigim bu..
mahserde herkes kendi ismiyle cagarilacak. karnimizdayken kaybettigimiz bebeklerimiz de dirilecekler. ve bizim taktitgimiz isimlerle cagarilacaklar.. insaallah o gun kavusuruz.. insaalah

Son düzenleme:

her iki cinsiyete de uygun bir isim takabilirsin..

agzina saglik canim. simdi gordum mesajini. dogru soyluyorsun.
gecmis olsun... benimki de 6 haftalikti.
bu dusugumde parcalar geldi ama hangisi bebekti bilemedim ki... gomemedim yani. ama ismini verdik...

ben bebeklerimi kaybettim ama isim koymamıştım..son olarak kızımı 6 aylık doğum yaparak dünyaya getirdim 12 saat yaşadı..isim de koyduk tüm insanlara yapıldığı gibi cenaze töreni yapıldı..tc kimlik numarası bile var yavrumun..ama diğer meleklerime isim koymak gelmemişti aklıma..
bir de babam müftülüğe sormuştu bu meseleleri..onlarda canlı doğarsa isim konur demişler...

Ben de 12 haftalıkken kaybettim.kalbi durdu meleğimin.isim koymalı mıyım sizce?

Bu arada çok üzüldüm başın sağolsun allahım kimseye yaşatmasın
Amin canım,Allah razı olsun.Allah kimseye yaşatmasın.bazen beterin beteri var diyerek kendini avutmaya çalışıyorum ama çok zor.dr bebeğin kalbi durmuş dediği anda biri kalbimin sol yanına bir kürek köz bıraktı sanki.hala da orada alev alev yanıyor.
Sonuçta insanoğluyuZ.bazen unutuyorum.günlük hayatın telaşına dalıyorum gülüyorum yiyorum içiyorum geziyorum ama akşam olup da başımı yasyığa koyduğumda daha küçücüktü nereye gider,gittiği yerlerde bensiz naapar diye düşünüyorum
Rabbim tez zamanda isteyen isteye herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…