Çok zor bi karar allah yardım etsinMerhaba kızlarr çoktandır takipteyim ancak yeni üyelik gerçekleştirdim
Eşimle ayrılmak üzereyiz hamile olduğumu öğrendim 10 mayısta değerim 171 di tek çarem kürtajdı barışma durumumuz yok şiddet görüyordum sürekli kürtaj için özel devlet hastanelerine başvurdum ancak eş izini gerekiyor dediler konuşsam da buna müsade etmeyeceğini bildiğim için tek çarem düşük yapmak oldu bir ilaç bulup kullandım 3 saat sonra kanama ve sancılar başladı yoğun olarak pıhtı düştü 2 parça dışı kanlı et parçası vardı o gün sabah 5 e kadar az az kanama ve pıhtı düşürmeye devam ettim sonrasında kesildi kanama ve sancı şu an ara ara çok çok açık pembe bir iki Damla falan kan geliyor lavaboya gittiğimde devamında soğan suyu yapıp içtim kanamam yine aynı şklde hiç yok düşük tamamen gerçekleşmese kanama devam eder mydi ya da ağrı falan olur mu düşük gerçekleşmediyse bir de kanama rengi çok koyuydu resmen siyah gbi pıhtılar düşerken.lütfen yazarken aynı sıkıntı içinde olduğunuzu ve tek çarenizin bu olduğunu düşünerek yazın olur mu
Evliyim şu an ayrılmak üzereyiz dava açıldı . inanın çare kalmayınca yapılıyorEvli olmayınca kürtaj için eş istemiyorlar ki. Düşürmüşsündür parça kalmamıştır umarım . Böyle tehlikeli şeyler yaparsan ucu ölüme gidebilir. Yaptığın şeyi etik bulmuyorum ama kendini ölüme sürükleme
Hemde çok zor. Testte hemen çıkar mı ki düşünce.Çok zor bi karar allah yardım etsin
Gebelik testi al canım düştüyse ikinci çizgi çıkmaz
Ya da kan ver
çıkar canım ilacı içmeden önceki değerin kaçtı ve o değerden kaç gün sonra ilacı içtinHemde çok zor. Testte hemen çıkar mı ki düşünce.
Şuan acile gidip düşük yapıyorum diyebilirsin. Kuzenimi eşi hamileyken dövmüş sabaha kadar ayrılmak üzerdeydiler anlattığın gibi olmuş acilde kürtaj yaptılar zorunlu olduğu içinEvliyim şu an ayrılmak üzereyiz dava açıldı . inanın çare kalmayınca yapılıyor
171 di 2 gün sonra içtim o gün baya kanama ve pıhtı düştü birde et parçası şeklinde düştü bi kaç parça ilk gebeliğim birşey de bilmyorum açıkcasıçıkar canım ilacı içmeden önceki değerin kaçtı ve o değerden kaç gün sonra ilacı içtin
Durum şöyle babamlardayım bir tek annem biliyor kmse de blmyor 2 gün sonra kan vericem bakalım düşmediyse son çare konuşcam artıkŞuan acile gidip düşük yapıyorum diyebilirsin. Kuzenimi eşi hamileyken dövmüş sabaha kadar ayrılmak üzerdeydiler anlattığın gibi olmuş acilde kürtaj yaptılar zorunlu olduğu için
Bi kere bile olsa muane olmak zorundasın parça kalırsa tehlike. Bide Allah korusun zarar verir anne olma şansın azalır biliyorsunDurum şöyle babamlardayım bir tek annem biliyor kmse de blmyor 2 gün sonra kan vericem bakalım düşmediyse son çare konuşcam artık
canım kese bebek falan oluşmaz o değerle zaten kanda değerlerine baktır171 di 2 gün sonra içtim o gün baya kanama ve pıhtı düştü birde et parçası şeklinde düştü bi kaç parça ilk gebeliğim birşey de bilmyorum açıkcası
Bu hfta gidicem inşallah düşmüştürBir kadin doğum uzmanına muayene ol canim saglik bu sakaya gelmez.
Evet bu hafta içi gidicem bakalım umarım sonu ferah olurBi kere bile olsa muane olmak zorundasın parça kalırsa tehlike. Bide Allah korusun zarar verir anne olma şansın azalır biliyorsun
canım kese bebek falan oluşmaz o değerle zaten kanda değerlerine baktır
İşin manevi boyutu olarak çok kötüyüm vicdanen ama dünyaya gelse benm bakacak durumum yok babası evine bakmadı hiç çocuğuna da bakmayacak kürtajı şu an sadece bana eziyet olsun dye kabul etmeyecktr ölümü bile aldım göze durumun ciddiyetini düşünün artık. Evet çok ağrılıydı dayanacak gücüm kalmadı en son yatakta uzandım adım atamıyodum ama mecbur olunca katlanıyor insanCanim isin manevi boyutuyla ilgili yorum yapmayacagim. Ama saglik acisindan cok cok riskli bir sey yapmissin. Ölümu bile goze alacak kadar mi gozunu kararttin? Bu hafta icinde doktora gidecegim diyorsun. Ben de bos gebelikten dolayi ilacla dusuk yaptim. O agri dayanilir gibo degildi. En son acidan inliyordum kusuyordum ve ellerim ayaklarim uyusmustu. Tabi hastanede doktor denetimi altindaydim. Gidebiliyorsan bu gece acile git. Gidemiyorsan yarin git. Ama mutlaka ve mutlaka git.
Canim o senin ve vicdanin arasinda olan bir sey. Ben seni suclayamam yargilayamam. Ama yaptigin saglik acisindan cok ciddi bir is ve o ilaclarin satilmasi yasak nasil temin edebildin bilmiyorum. Olan olmus artik dusuk olmustur lutfen acile git ve kanaman oldugunu parca geldigini soyle. Belki temizlemeleri gerekir icersini.İşin manevi boyutu olarak çok kötüyüm vicdanen ama dünyaya gelse benm bakacak durumum yok babası evine bakmadı hiç çocuğuna da bakmayacak kürtajı şu an sadece bana eziyet olsun dye kabul etmeyecktr ölümü bile aldım göze durumun ciddiyetini düşünün artık. Evet çok ağrılıydı dayanacak gücüm kalmadı en son yatakta uzandım adım atamıyodum ama mecbur olunca katlanıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?