Ölürsün. Annen de ne biçim kadın ya dalga mı geçiyorsunuz? Evli olduğunu düşünmüyorum kusura bakma. Evlisin kimden neyi saklıyorsun gizli saklı yapıyorsun? Çok mu zor acile gidip düşük yapıyorum galiba demek?
Bak sana diyorum ölürsün böyle bir şeyi hangi akla hizmet yaptın? Hemen git acile.
Bu olay içime dert oldu. Arkadaşım bir hata yapmış olabilirsin ama sen de ölürsün yazık günah annen nasıl böyle bir şey yapmana müsaade etti? Git doktora diyorum inşallah beni dinlersin.İşin manevi boyutu olarak çok kötüyüm vicdanen ama dünyaya gelse benm bakacak durumum yok babası evine bakmadı hiç çocuğuna da bakmayacak kürtajı şu an sadece bana eziyet olsun dye kabul etmeyecktr ölümü bile aldım göze durumun ciddiyetini düşünün artık. Evet çok ağrılıydı dayanacak gücüm kalmadı en son yatakta uzandım adım atamıyodum ama mecbur olunca katlanıyor insan
bilmiyorum canım en iyisi doktora gidip daha sağlıklı bilgi edinmek allah yardımcın olsun ihmal etme sağlığınıPeki Kese oluşmasada düşer mi o kadar kanama falan oldu sonuçta
Arkadaşım ben sana kürtaj neden yaptın demiyorum beni alakadar etmiyor ama git hastaneye diyorum yoksa kendi Canından da olacaksın diyorum. Kendin bilirsin valla . Ben seni uyardım . O ilacı sana kim satmışsa inşallah başı belaya girer.Evli olmasam kürtaj için önümde engel yok kusura bakmayın gider yaptırırım kürtajı. Dava açıldı duruşma var bu ay kimden neyi sakladığm ortada evliyken eşin imzası lazım bana eziyet olsun çocuğa nasıl bakarsa baksın dye eşim olcak adam imza atmaz kimse bu mübarek günler de bi cana kıymak istemez ama öyle bi zor durum ki mecbur kalıyosun her gün şiddet gördüğün bi adamın çocuğunu da dünyaya getirmek istemiyosun bu çocuğun olması bile şiddetle güzellikle olan birşey değil . yaşanmadan bilinmyor bazı şeyler.
Gidince yazıcam mutlaka teşekkür ederimCanim o senin ve vicdanin arasinda olan bir sey. Ben seni suclayamam yargilayamam. Ama yaptigin saglik acisindan cok ciddi bir is ve o ilaclarin satilmasi yasak nasil temin edebildin bilmiyorum. Olan olmus artik dusuk olmustur lutfen acile git ve kanaman oldugunu parca geldigini soyle. Belki temizlemeleri gerekir icersini.
bilmiyorum canım en iyisi doktora gidip daha sağlıklı bilgi edinmek allah yardımcın olsun ihmal etme sağlığını
Arkadaşım ben sana kürtaj neden yaptın demiyorum beni alakadar etmiyor ama git hastaneye diyorum yoksa kendi Canından da olacaksın diyorum. Kendin bilirsin valla . Ben seni uyardım . O ilacı sana kim satmışsa inşallah başı belaya girer.
arkadaşlar yargılamayalım bence kimseyi herkes kendi kararını kendi verir nasıl bi yerde yaşadığını aile yapısını bilmiyoruz
ben evli olmadığını sanmıyorum
Aslinda hicbirimiz yargilamadik. Neden cocugu dusurdun tuu ayip yazik gunah hicbirimiz demedik siz de dahil buna. Sadece yaptigi sey hayati acidan riskli ve satilmasi yasak olan bir ilac kullanmis. Acilen hastaneye gitmesi lazim. Hepimiz bunu soyluyoruz ama hafta ici gidecegim diyor. Insallah bir sey olmaz.arkadaşlar yargılamayalım bence kimseyi herkes kendi kararını kendi verir nasıl bi yerde yaşadığını aile yapısını bilmiyoruz
ben evli olmadığını sanmıyorum
bundan sonraki hayatın çok daha güzel olur inşallah allah yardımcın olsunTeşekkür ederim gerçekten evli olmasam özel hastaneler. 700 800 e yapıyor bu işi 15 dkda ama evli olunca imza gerekiyor kaç hastane dolaştım hepsi imza istyor mecburen canını ortaya koyuyosun durum çok farklı çünkü konuşsan da imza atmaz bana eziyet olsun dye bu durumda başka bi seçenek kalmıyor
evli olmadığı gibi yazılar için söyledim bunu üstüne alınacak bi durum yokAslinda hicbirimiz yargilamadik. Neden cocugu dusurdun tuu ayip yazik gunah hicbirimiz demedik siz de dahil buna. Sadece yaptigi sey hayati acidan riskli ve satilmasi yasak olan bir ilac kullanmis. Acilen hastaneye gitmesi lazim. Hepimiz bunu soyluyoruz ama hafta ici gidecegim diyor. Insallah bir sey olmaz.
Allah yardimcin olsun konu sahibi. Bundan sonra diyebilecegim bu. Insallah bir sey olmaz.
Teşekkür ederim sert çıktıysam kusura bakmayın gergin oluyo insanAslinda hicbirimiz yargilamadik. Neden cocugu dusurdun tuu ayip yazik gunah hicbirimiz demedik siz de dahil buna. Sadece yaptigi sey hayati acidan riskli ve satilmasi yasak olan bir ilac kullanmis. Acilen hastaneye gitmesi lazim. Hepimiz bunu soyluyoruz ama hafta ici gidecegim diyor. Insallah bir sey olmaz.
Allah yardimcin olsun konu sahibi. Bundan sonra diyebilecegim bu. Insallah bir sey olmaz.
bundan sonraki hayatın çok daha güzel olur inşallah allah yardımcın olsun
ama lütfen bi doktora git olurmu kanamam oldu de hemen kontrol ederler canını kimse için tehlikeye atma
T
Teşekkür ederim sert çıktıysam kusura bakmayın gergin oluyo insan
Amin amin çok teşekkür ederim dua edin lütfen bana kulun kula duası daha çabuk geçermişYok canim asla sert ciktigini dusunmedim. Ben de kotu bir sey soylemedim ki zaten. Seni ayiplamadim, suclamadim. Kimin ne yasadigini hicbirimiz bilemeyiz. Yaptigin seyin yanlisligini veya dogrulugunu tartismak bu asamada gereksiz ve sacma. Sadece sana kotu bir sey olmasini istemiyorum. Rabbim yardimcin olsun.
Teşekkür ederim canım allah kimseye yaşatmasın çok zor bi durumGeçmiş olsun Allah yaşatmasın birdaha. O çaresizliği iyi bilirim. Şimdi sen düşük yapmışsın belli ama parca kalmış olabilir. Ben yeni düşük yaptım ve kürtaj için eşin imzası onayı istenmedi. Git devlet hastanesi kadın doğuma çok kanamam sancım oldu hamile olduğumu bilmiyorum neden oldu adetim geçmişti acaba düşükmüydü bu de birazda salak gibi davran muayene ettir kendini. Orada dr parca kalmışmı görür kalmışsa kürtaj eder ve eşin izninine gerek yok bunun için. Eşi sormuyolar bile düşükte. Sadece kürtaj olurken yanında birini istiyolar. Uyanırken bazen ağlayan kendine gelemeyen oluyımuş. Anneni götür yanında. İllada sorarlarsa eşini ki sormazlar birkere bile sormadılar bende. Şehir dışında iş için dersin.
Umarım açıklayıcı olmuştur.
Unutmadan. Alyansın parmağında olsun.Hayır çıkmıyor özeldeki test. Şimdi git hemen devlette kadın doğum hemen kayıt açıyolar randevusuz. Sıra beklersin biraz randevulular bitince sana sıra gelir. Acile gitme. Dediğim gibi söyle fırsatım olmadı dr gelmeye de bi muayene edermisiniz neden öyle oldum kanamam ağrım parca parca geldi anlamadım felan. Dr gerisini seni yönlendirecek. İçinde parca kalmamış temiz bişi görünmüyo derse süper olur. Hadi bakalım Allah yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?