Hayır çıkmıyor özeldeki test. Şimdi git hemen devlette kadın doğum hemen kayıt açıyolar randevusuz. Sıra beklersin biraz randevulular bitince sana sıra gelir. Acile gitme. Dediğim gibi söyle fırsatım olmadı dr gelmeye de bi muayene edermisiniz neden öyle oldum kanamam ağrım parca parca geldi anlamadım felan. Dr gerisini seni yönlendirecek. İçinde parca kalmamış temiz bişi görünmüyo derse süper olur. Hadi bakalım Allah yardımcın olsun.
Bugün geldim ultrasondan bakıldı rahim çok kalın dedi kese vs yok kan tahlili istedi sonuç beklyorum bakalımMerak ettim sonuç ne oldu?
Aminnn canım aminn sonuç belli olsun yazıcam inşallahbence düşmüştür de sen yine parça falan kaldı mi diye doktora görün istersen off off çok zor ya rabbim hepimize yardım etsin
Canım zaten değerin sağlıklı artmamış 6 gün önce 171 bugün 1300 civarı olmalıydıBeta 800 olmuş kızlar kese falan yok ama sadece rahim de kalınlık var dedi düşük gerçekleşmemiş galiba napıcam ben tıkandım kaldım
Cuma tekrar gidicem canım değere bakılcak tekrar değer bana da düşük geldi kese de yok henüz bir doktora daha gidicem çok ilgisizdi doktor ztn kaç haftalık tahmini dedim ne zmn oldu birliktelik dedi ben 2 hfta önce evden ayrıldım dedm o zmn 2 haftalık dedi birde madem ayrılcaksın neden birlikte oldun dedi saçmalığa önyargıya bak zorla olduğunu hiç düşünmüyor insanlarCanım zaten değerin sağlıklı artmamış 6 gün önce 171 bugün 1300 civarı olmalıydı
Allah korusun dış gebelik falan olmasın sen kontrollerini yaptır sürekli
Bu gittiğin doktora hamileliğinden habersiz gibi davrandıysan başka bi kadın Doğuma gidip değerlerinden bahsedebilirsin
Umarım gerek kalmadan halledeblirim. Yasaları öne sürüyorlar özel bir doktoru aradım şu doktor size yönlendirdi dedm imzasız kürtaj yapıyormuş normalde tanıdığı akrabası mısınız dedi hayır dedm o zmn imza lazım dedi insanlar mecbur kalmasa bu kadar uğraşmaz anlamıyorlarozaman işlem yapmamaları normal gebeliği sonlandırıyorsun tabii eş imzası isterler ama şuan durum farklı kanamanız var ve kese yok şuan işlem yapılır eşe gerek olacağını sanmıyorum
Umarım gerek kalmadan halledeblirim. Yasaları öne sürüyorlar özel bir doktoru aradım şu doktor size yönlendirdi dedm imzasız kürtaj yapıyormuş normalde tanıdığı akrabası mısınız dedi hayır dedm o zmn imza lazım dedi insanlar mecbur kalmasa bu kadar uğraşmaz anlamıyorlar
Doktora bahsettim pıhtı ve parça düşürdüm diye kan tahliline bakcaz dedi ultrason da kese var mı dye ısrarla sordum yok rahim kalın dedi başka birşey yok umarım sonu ferah olurçok riskli bir olay, yapıyorlar diyen her doktorada gidilmez sağlık bu acile gidip kanamam var bebek düşürüyorum parça geldi deseniz yine müdahale ederler
İnşallah kendiliğinden sona erer gerek klmaz başka birşeye. Dua et bana canım nolurCanım sıkma canını gebeliğin belliki sağlıklı değil zaten
Şu an kayıtlara gebe diye girdiler seni. Sağlık ocağı ararsa şaşırma hemen aramıştı beni.
Bende bir hafta önce düşük yaptım bugun dr içerde parca kalmış beta 141 e düşmüş dedi sıfırlanmış olmalıydı. Pislikler devlette kürtaj oldum. Şimdi ilaçla parça düşürmek zorunda kalacam. Hapla sancılı oluyormu?
Neden bu kadar istemiyorsun ki bebeğini ? Boşanıyorsan bosaniyorsun, tek başına da buyuturdun. .değer mi bu kadar sıkıntıya ?Bu hfta gidicem inşallah düşmüştür
Yaşadığın yer etken maddiyat etken psikolojim iyi değil şu an o etken babası olmadan çocuk ne kadar mutlu bir yaşam geçirir o etken çok zor bi durum yaşamadan bilinmyormuşNeden bu kadar istemiyorsun ki bebeğini ? Boşanıyorsan bosaniyorsun, tek başına da buyuturdun. .değer mi bu kadar sıkıntıya ?
Bende ilk evliliğimde hamileydim ayrıldım tabi 8 aylıktım. Şimdi 16 yaşıda boyum kadar iyiki olmuş diyorum. Sıkıntı çektim evet ama evlat deydi diyorum. Baba eziywt için çocuk kullanıyor. Nafaka vermiyor. bulaşıklık yapıyor yani. Ama çok sürmüyo umudu kesilince bidaha görmüyorsun. 10sene olmuş görmeyeli kızını aramıyor bile. Bunlar sendede olacak ama bu imtihan Allah dan hepsi Allah izin vermese kimse seni üzemez buda imtihan. Sabır hamd inan sonu harika. Yeniden evlendim çok mutluyum üstelik hiç evlenmemiş biriyle kızımda yanımda Elhamdulillah.
Allah yardımcın olsun bu başına gelenler imtihan unutma umarım sınavı gecersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?