Düşük hakkında lütfen bakarmısınız

Sadoline

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2012
359
252
303
42
Kızlar merhaba 5 haftalık gebeydim ama cuma günü kahverengi lekelenme ile acile gittim beta baktı dr malesef düşmüş değerim düşük yaptığımı ve haftaya cuma tekrar Dr a gitmemi söyledi 4 gündür sadece biraz daha yoğunlaşan kahverengi kanamam var yarın içinde özeldeki dr umdan randevu aldım içime sinmedi ve korkuyorum ebe arkadaşım da bana kaset test yap beta düşmüşmü anlarsın dedi ama düşmemiş nasıl bir süreç bu yaşayan varmı beni neler bekliyor sizce acile gitmelimiyim yoksa yarını bekleyip dr uma mı gideyim bu arada kendi Dr um bana yarın gel dedi bugünde bekleyelim dedi

benim önceki ilk düşüğümde yoğun kanamam ve sancım vardı progestan kullanmama rağmen kurtarılamadı maalesef düştü bebeğim 12 haftalıktı kalan parçalar için kürtaja alındım ikinci bebeğimde ise hiç bir belirti yokken kontrolde kalbi durduğunu öğrendik 7 haftalıktı direk kürtaj istedim. Talebe bağlı olarak ilaç verip kendi kendisine düşmesini bekleyebiliyorsunuz fakat ben o acıyı tekrar tekrar yaşamamak adına direk kürtaj istedim. Allahım yardımcınız olsun inşallah çok üzgünüm

Canm git ihmal etme kese önemli kese ye baktır duruyor mu o önemli ona göre riskin varsa igne yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…