- 10 Eylül 2015
- 321
- 581
- 103
- 38
- Konu Sahibi Fairy-tale
-
o test çok doğru olmaz, bence yarın tekrarlayın kan testiniKanı dün verdim yani yarın sabah evde bir test yapsam anlarım çünkü çokkk silik 2. çizgi çıkmıştı idrarda. 2 ye katlaması gerekiyorsa yarın normal bir pozitifi görmem lazım.
Çok değil mi ki?Çoğul gebelik falan mı vardı?Canım söyle diyim, beklenen adet tatihimden 1 gün sonra yani 1.günlük gecikmede benimki 4197ydi
Çok değil mi ki?Çoğul gebelik falan mı vardı?
Düşük mü yaptın canım sen?beta hcgnin kaç çıktığı önemli değil aslında, önemli olan 48 saatte bir, katlayarak artması, mesela siz 2 gün sonra test yaptırdığınızda en az 50 olması lazım, geç döllenmede düşük çıkabiliyor. benim 4 gün gecikmede 2600 çıkmıştı ama katlamadı
sağlıksızdı düşmedide, kalp atışı oluşmayınca 8. haftada kürtaj oldumDüşük mü yaptın canım sen?
Çok uzun uğraşlar vermişsin eminim çok zor olmuştur geçmiş olsun..sağlıksızdı düşmedide, kalp atışı oluşmayınca 8. haftada kürtaj oldum
Kanı dün verdim yani yarın sabah evde bir test yapsam anlarım çünkü çokkk silik 2. çizgi çıkmıştı idrarda. 2 ye katlaması gerekiyorsa yarın normal bir pozitifi görmem lazım.
sağol canım, atlattım şükür hayat devam ediyor neticede, sen de dediğim gibi kan değerlerini 48 saate bir takip et, çokda erken yapmışsın aslında keşke bekleseydin biraz, inan böyle bilipte beklemek daha zorÇok uzun uğraşlar vermişsin eminim çok zor olmuştur geçmiş olsun..
İlk hamileliğimde Adetim 4gün geçtikten sonra 33 çıkmıştı benim. Bunda 4gün sonra 167 çıktı. Önemli olan değerin 2günde bir yaklaşık 2katına çıkmasıKızlar merhaba,
Eylül ayında 6 haftalık bir düşük yaşadım.. Şimdi ise son adet tarihimden 33 gün sonra test yaptırdım ve hcg değerim 25 çıktı yani pozitif. Deneyimlerinize göre sizce bu düşük bir sonuç mu? Tekrar ne zaman test yaptırayım? Sağlık ocağında yaptırdım testi henüz kadın doğuma gitmedim erken diye..
Benimki baya düşük o zaman yaa. Acaba kimyasal gebelik gibi bir durum mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?