Düşük hcg değeri

Bunda 1800 de karından gördük biz :) ilk hamileliğimde 1600de başka bi dr görememişti ama. idrara sıkışık gelmemi söylüyor dr. Daha iyi görünüyormuş

Kızlar merhaba.SAT 19 0cak 12 şubatta adet olmalıydım. 4 şubat ve 14 şubatta korunmadık eşimle. Doğurgan dönemim olmamasına rağmen bugün itibariyle 13 gün adetim gecikmede. En son 4 gün önce gebelik testi yaptım negatif çıktı. Bugün doktora gidip kan testi verdim. Beta CHG 15 çıktı. Geç gebelik yaşıyor olabilirsin dedi. Rahim ağzında yara gördü smear testi de aldı 5 martta sonucu çıkacak. Daha ilk denememizde bunları yaşıyorum, çok gerginim. 2 gün sonra tekrar beta baktıracağım. Normal gebelikte 2 gün sonra 2ye katlanmalıymış. Olmazsa kimyasal hamilelik ve kendiliğinden düşecek... Allah hepimize yardımcı olsun. Umarım her birimiz bu dönemi kendi ve ruh sağlığımız bozulmadan yaşar en hayırlı zaanda bebişlerimize kavuşuruz...

10 günlük gecikmeyle hcg değerim 156 çıktı.
2 gün sonra tekrar yaptığımda 80 e düşmüştü ve sonrasında kanamam oldu düşük yaptım zaten
Kimyasal gebelik denildi.
Senin sonucun ne oldu?
Canım üzülme demek ki hamile kalabiliyorsun Allah doğru zamanda verecektir size de...

Canım bebek sağlıksızsa tutunmuyor zaten.. Bende yaşadım düşük ve atlattım çok şükür.. Eğer öyle bir durumsa lütfen kendini üzme, Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

Merhabalar
Bi anormallik yoksa düşük hcg değerlerinde kız oluyormuş diyorlar , yüksek hcgler erkek bebek yada çoğul gebelik göstergesi dediler,istatistiksel olarak böyleymiş , benim batdan 3 gün sonra 181 di 4+4 de. Hepiniz hayırlısıyla alın bebişlerinizi kucaklarınıza inşallah

Çok ilginçmişş.. Hiç duymamıştım bunu. Artık 3 ay beklicez bunu öğrenmek için

Bu arada benim ilk hamileliğim de düşükle sonuçlanmıştı daha kalp atışını duyamadan.bugün bat ı 1 hafta geçti hcg değerim 744 çıktı bugün ,doktor dediğin sat a göre küçük dedi, kafam karıştı yine , bir sorun mu var diye

Yoktur tatlım umarım. Ben hala hcg baktıramadım yaşadığım ilçede bakamıyorlarmış. İdrar verdim ilk kez pozitifi gördüm. Betayı da öğrensem içim rahat edecek...

Yoktur tatlım umarım. Ben hala hcg baktıramadım yaşadığım ilçede bakamıyorlarmış. İdrar verdim ilk kez pozitifi gördüm. Betayı da öğrensem içim rahat edecek...
Ama değer herkeste çok değişiyor sanırım , değere çok takılıp moralimizi bozmayalım biz

Söylenenler doğru geç yumurtlamadan olabilir o canım benim 25 çıktı işte :) 3 gün gecikmişti adetim üstelik.. Ama 2 günde 1 katlandı bende bekliyorum kalp atışı için şimdi.. Hayırlısı diyelim :) Sende tekrarla kan testini ama 1 hafta geçsin.

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

acile gidin, başka doktora gidin

merhabalarr benim bat üzerinden 5 gün gecikti adet de olamadim iki gün önce kan testi verdim 1,20 çikti.. negatif.. sizce durumum nedir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…