Düşük hcg değeri

Gerçekten şu an zaman geçmiyor. Aslında ne sözler vermiştim kendime erken takip etmicem diye ama; gerçekten olmuyor.. Şimdi kafamda deli sorularla başbaşa kaldım :)

Ben bu ay catlatma ignesi oldum iğne nin 12.gunu beta hcg 2 çıktı adete 4 gün var kafamda deli sorular ne yapmalıyım ümit varmi

Herkesin bunyes ayni degil benimde boyle bi konum vardi yeni ysni konu ancak isler tersine dondu buarada duyduguma gore asm deki testler yaniltici oluyormus

Sonuç ne oldu ? Testi tekrarladın mı?
Perşembe günü kan vericem o zaman görücez canım.. Evde test yaptım ama baya baya koyu 2 çizgi olmuş kan vermeden önceki gün yaptığım testte çok açık renkteydi.. Umarım katlanıyordur sağlıklı bir şekilde. Perşembe günü öğrenicez artık..

Hayırlısı olsun. Herkes benimki böyleydi diye yazmış. Aman başkalarıyla kıyaslayıp moral bozma. Mühim olan iki günde bir en az bir buçuk katlaması. Yoksa isterse ilk test 5 çıksın katlıyorsa ve düzgün katlayarak 500 E ulaştıysa hamilesin.

benım degerım 16,32 idi unutmuyorum:)
adet gecıkmesı 5 gündü..sımdı kızım kucagımda:)
işin aslı arkadaslarında dedıgı gibi kan degerlerinin kendını katlaması..

10 günlük gecikmeyle hcg değerim 156 çıktı.
2 gün sonra tekrar yaptığımda 80 e düşmüştü ve sonrasında kanamam oldu düşük yaptım zaten
Kimyasal gebelik denildi.
Senin sonucun ne oldu?

Kızlar tekrar merhaba, 9 gün önce 25 çıkan hcg değerim 1700 olmuş :) Umarım iyi bir gelişmedir..

Kızlar tekrar merhaba, 9 gün önce 25 çıkan hcg değerim 1700 olmuş :) Umarım iyi bir gelişmedir..

hayırlı olsun geç döllenmedir benimde değerim çok küçüktü 32.günde 13,89 çıkmıştı ama kızım 3 yaşında Allah size bağışlasın sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin inşallah

hayırlı olsun geç döllenmedir benimde değerim çok küçüktü 32.günde 13,89 çıkmıştı ama kızım 3 yaşında Allah size bağışlasın sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip etsin inşallah

Teşekkür ederim kızlar. Umarım görürüz yarın için randevu aldım doktorumdan.. Bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…