- 10 Eylül 2015
- 321
- 581
- 103
- 38
- Konu Sahibi Fairy-tale
-
Gerçekten şu an zaman geçmiyor. Aslında ne sözler vermiştim kendime erken takip etmicem diye ama; gerçekten olmuyor.. Şimdi kafamda deli sorularla başbaşa kaldım :)sağol canım, atlattım şükür hayat devam ediyor neticede, sen de dediğim gibi kan değerlerini 48 saate bir takip et, çokda erken yapmışsın aslında keşke bekleseydin biraz, inan böyle bilipte beklemek daha zor
Yapacak birsey yok sabredp bekleyecen. Allah saglikla kismet etsin insallahBen bu ay catlatma ignesi oldum iğne nin 12.gunu beta hcg 2 çıktı adete 4 gün var kafamda deli sorular ne yapmalıyım ümit varmi
çok erken yapmayın bu testleri inanın kafa karıştırıyor ancak rahat olmak gerekirkenBen bu ay catlatma ignesi oldum iğne nin 12.gunu beta hcg 2 çıktı adete 4 gün var kafamda deli sorular ne yapmalıyım ümit varmi
Perşembe günü kan vericem o zaman görücez canım.. Evde test yaptım ama baya baya koyu 2 çizgi olmuş kan vermeden önceki gün yaptığım testte çok açık renkteydi.. Umarım katlanıyordur sağlıklı bir şekilde. Perşembe günü öğrenicez artık..Sonuç ne oldu ? Testi tekrarladın mı?
cnm benim adet günümden bir gün önce 1024 düBenimki baya düşük o zaman yaa. Acaba kimyasal gebelik gibi bir durum mu?
Hayırlısı olsun. Herkes benimki böyleydi diye yazmış. Aman başkalarıyla kıyaslayıp moral bozma. Mühim olan iki günde bir en az bir buçuk katlaması. Yoksa isterse ilk test 5 çıksın katlıyorsa ve düzgün katlayarak 500 E ulaştıysa hamilesin.Perşembe günü kan vericem o zaman görücez canım.. Evde test yaptım ama baya baya koyu 2 çizgi olmuş kan vermeden önceki gün yaptığım testte çok açık renkteydi.. Umarım katlanıyordur sağlıklı bir şekilde. Perşembe günü öğrenicez artık..
Hayırlı olsun :) bence keseyi görebilirsiniz nKızlar tekrar merhaba, 9 gün önce 25 çıkan hcg değerim 1700 olmuş :) Umarım iyi bir gelişmedir..
1500 uzeri endovajinal ultrasonla görünür eğer karından baktırmak istoyrsanız 5000 i geçmesi lazımTeşekkür ederim kızlar. Umarım görürüz yarın için randevu aldım doktorumdan.. Bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?