Düsük yaptımSonuçta düşük olmadı değil mi?
Çok daha beterleri var. Komşu doğum için devlet hastanesine gitmiş. Dikiş atılırken biraz zorlandığı için hemşireyi iter gibi olmuş. Hemşirede rahat dur kocanın altına yatmasını biliyorsun demiş. Bu sekilde konuşma hakkını nereden bulduğunu merak ediyorum.Dün gece düsük yapıyorum diye hastaneye gityim.Dokror vajinal ultrason yapıcagını söyledi.Bende ilk defa yapıyorum ve zorlancagımı söyledim.Biraz zorlandımda.Kendimi kastim
.Doktor hanım benimle alay edercesine sanki bakiremisin sen nasıl iliskiye nasıl giriyosun o zaman dedi.Bende aynı sey deil dedim ve cok sinirlendim.
Sikayet etmeyi düsünüyorum bu laf cok agırıma gityi.O doktor ya bi saat bile yapamasam bekliycek beni.Ki onu cok fazla zorlamadım.Bu lafı isiteyim diye o kadar lüx bi hastaneye gidip para dökmedim.
Siz olsaniz bu durumda ne yapardıniz sikayet edermiydiniz benmi abartıyorum.cok sinirlendim.Lütfen düsüncelerinizi yazın
Düsük yaptım
Bekletmedigini söylüyor. Beklemek zorunda değil aynı zamanda öyle bir şey söylemek zorunda da değil. Daha iyi bir üslupla söylediği zaman anlaşılmayacakta değil.Haklisiniz soyledigi cok terbiyesizce ama doktor diye sizi bir saat beklemek zorunda degil sizden baska hastalar da var. Abartmayalim lutfen.
Ben ne kadar devlet hastanesine gitsem böyle insanlarla karsılasıyorum.O yüzden özele gidiyorum.Tabiiki kimsenin hakkı yok bunlari söylemeye.Ama devlette hizmetin insanlıgın durumu ortada malesefyasadıgınız sey gercekten cok sinir bozucu ama size de sinir oldum ; böyle seyler duymak ıcın para vermedım ben ne demek? Yani devlet hast. olsa ve bunu duysanız normal cunku para vermedım mı dıyeceksınız?
Lütfen sessiz kalmayın, hiçkimsenin hiçbir yerde size bu cümleleri söyleme hakkı yok.
O yüzden devlete hic gitmiyorum .Orsakiler cok daha cirkin konusuyolar duyuyorum etraftanÇok daha beterleri var. Komşu doğum için devlet hastanesine gitmiş. Dikiş atılırken biraz zorlandığı için hemşireyi iter gibi olmuş. Hemşirede rahat dur kocanın altına yatmasını biliyorsun demiş. Bu sekilde konuşma hakkını nereden bulduğunu merak ediyorum.
Ben zaten doktorun uslubunun hos olmadigina deginmisim. Konu sahibi bekletmemis ama doktor degil mi bir saat de olsa beklemeli diyor. Hayir diyorum ben de. Hicbir doktor bir saat hasta nazi cekmek zorunda degil.Bekletmedigini söylüyor. Beklemek zorunda değil aynı zamanda öyle bir şey söylemek zorunda da değil. Daha iyi bir üslupla söylediği zaman anlaşılmayacakta değil.
Ben ne kadar devlet hastanesine gitsem böyle insanlarla karsılasıyorum.O yüzden özele gidiyorum.Tabiiki kimsenin hakkı yok bunlari söylemeye.Ama devlette hizmetin insanlıgın durumu ortada malesef
Bu muayeneyi yapamadıgim taktirde bekliycek beni hanfendi .Napıcak azarlıýcakmı.Düsük yapıyorum sancım var psikolojim kötü.Bide bu muayeneyi yapamıyosam bekliycekHaklisiniz soyledigi cok terbiyesizce ama doktor diye sizi bir saat beklemek zorunda degil sizden baska hastalar da var. Abartmayalim lutfen.
1. 5 aylıktı.Cok tesekkür ederimGeçmiş olsun. Kaç aylikti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?