DÜŞÜK ICIN GİTTİĞIM KADIN DOĞUM DOKTORUNUN SÖZÜ

Konu sahibinin üstüne çok gidilmiş, kadın haklı, öyle bişeyi söyleme hakkı yok... Devlet olsun özel oldu herkes işini yapacak...

Bende de alt muayene korkusu vardı özelde de devlette de kendimi kasmama rağmen böyle bir cümle duymadım.. tam tersi " kendini kasma korkacak bisey yok ablacım" dedi bana güven verdi ...

Haklısın arkadaşım, herkes üslup nedir bilecek !

Öncelikle geçmiş olsun
Devlet ya da özel hiçbir platformda kimse seninle böyle konuşamaz evet şikayet etmelisin
Konusamaz asla.Ama devlet hastanesinde iyi doktor ve calisanla cok nadir karsilastım.Zaten hasta olarak gidiyorum ve bu tarz davranıslari psikolojim kaldırmıy yüzden özeli tercih ediyorum

Çok kırıcı bi laf etmiş ben olsam bende şikayetçi olurdum

Geçmiş olsun. Uslubu hiç hoş olmamış çok patavatsızca bence, her insan tektir biriciktir ve buna göre bir tavrı hak eder. Nerde olursa olsun. Özellikle insani ilişkilerin ön planda olduğu bu tip meslekleri yapan insanlar daha dikkatli olmalı.

Kusura bakma da iyi valla doktor senin nazını kaprisini çekip 10 saat apış aranla uğraşacak değil.

Bazen hemcinslerimden utanıyorum gerçekten.

Ama siz vajinal ultrasonu ilk defa yapıyorum zorlanacağım demişsiniz

Yani deneyince Ağrı'm var vs dememişsiniz ki

Önyargılı yaklaşımınıza çirkin bir şekilde cevap vermiş

Ultrasonun neyi zor olabilir ya da neyini bekleyecek

Jeli sürüp içeri itiyor ki ince zaten en fazla acır yani

İnce olduğu için karşılaştırıyorlar genelde penis ile

Kadın çocuğunu düşürmüş yahu ne nazı, iftar yaklaştıkça kafalar gitti heralde, bebek orda mı düştü mü stresi bile yeter kitlenip kalmaya, ilişkiyle ne ilgisi var, hiçbir kadının bayıla bayıla yattığı bi yer değil o masa, vajinal muayene sevimli biseydiri tartışmayalım şimdi burda

Hanfendi size göre basit bana göre zor bi muayene .Acı kan düsük olsun olmasın.

Terbiyesiz. Doğumevinde muayeneye gitigimde doktor şarkı söyleyerek beni muayene etti bebeğin ölmüş gibi sanki dedi sonra da şarkı söylemeye devam etti! Ben ağlarken adam karşımda gülerek saçma sapan birşeyler söyledi dinlemedim anlamadım ya da bilmiyorum çıktım odasından. Bazı doktorların gerçekten psikolojik tedaviye ihtiyaçları var.

Doktorun üslubu kesinlikle yanlış. Onun görevi hastaya bakmak. Heleki vajinal ultrasonda doktorun hastayi daha da rahatlatması ve güven vermesi lazimki hasta kasilmasin ve muayene rahat geçsin. Benim de başıma benzer bir olay gelmişti o maşa gibi aleti birden sokmuştu ve kendimi resmen tecavüze uğramış gibi hissetmiştim.
Doktorlara belirli aralikta hasta psikolojisi dersi vermeleri lazım. Çünkü onlar bizi artık bir iş gibi görüyor. Bizim de insan oldugumuz, canımızın yandığı,... akıllarına gelmiyor.

Hanfendi size göre basit bana göre zor bi muayene .Acı kan düsük olsun olmasın.

Bakın haklı olabilirsiniz ama korkuyorum vs değil yapamayabilirim demişsiniz

Doktor da çirkin bir üslup sahibi imiş o da onu Nasıl yapıyorsun demiş

Doktor hatalı mı hatalı yalnız sizin ifade biçiminiz de olağan değil

Bu işlerde kolayı zoru kişiye göre değişir, ağrı eşiği olur çekinme duygusu hepsi kişiden kişiye farklılık gösterir, kimisi doktordan utanılmaz diye ne varsa döker ortaya ben belki göbeğimi açmaya cekinirim utanırım

Arkadaşım uyuşmadığı için öyle öyle diş çektiriyo ben kendimi 1 haftada dişçiye gidicem fikrine alıştırıyorum gidince de beni bayıltın diyorum

düşük yaptğınız halde bunu takıyorsanız garipsiniz önceliğiniz çok farklı
Düsuk yapıyorum diye bu cirkin sözleri sineyemi cekeyim.Garip olan sizsiniz .Ben sikayet edio etmeme konusunda fikir almak icin bu konuyu actim.Sizin gibi sırf yorum olsun diye sacmalayanlar yazsin diye deil

184 ü ara ya da

Sabim şikayet yeri sağlık bakanlığının
Anladım cok tesekkür ederim yorumlariniz icin.Sizin gibi normal insanlarinda oldugunu görmek beni mutlu etti.Şu durumda hangi psikolojide oldugumu düsunmeden en az doktor kadar cirkin uslupla konuma yorum yapanlar var.Doktorun soktugu psikoloji kadar uzdu beni

Konu sahibinin 1 saat sözü ne abartılmış onu söz gelişi söylediğini düşünüyorum. Konuya gelirsek doktor hanımın üslubu çok yanlış çoğu kadın vajinal muayenede ister istemez kasabilir kendini bunun cinsel ilişkiyle alakası yok. Çok geçmiş olsun canım.

Ay be cirkin laf ne cirkin zihniyet ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…