- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
Konusamaz asla.Ama devlet hastanesinde iyi doktor ve calisanla cok nadir karsilastım.Zaten hasta olarak gidiyorum ve bu tarz davranıslari psikolojim kaldırmıyÖncelikle geçmiş olsun
Devlet ya da özel hiçbir platformda kimse seninle böyle konuşamaz evet şikayet etmelisin
Çok kırıcı bi laf etmiş ben olsam bende şikayetçi olurdumDün gece düsük yapıyorum diye hastaneye gityim.Dokror vajinal ultrason yapıcagını söyledi.Bende ilk defa yapıyorum ve zorlancagımı söyledim.Biraz zorlandımda.Kendimi kastim
.Doktor hanım benimle alay edercesine sanki bakiremisin sen nasıl iliskiye nasıl giriyosun o zaman dedi.Bende aynı sey deil dedim ve cok sinirlendim.
Sikayet etmeyi düsünüyorum bu laf cok agırıma gityi.O doktor ya bi saat bile yapamasam bekliycek beni.Ki onu cok fazla zorlamadım.Bu lafı isiteyim diye o kadar lüx bi hastaneye gidip para dökmedim.
Siz olsaniz bu durumda ne yapardıniz sikayet edermiydiniz benmi abartıyorum.cok sinirlendim.Lütfen düsüncelerinizi yazın
Kusura bakma da iyi valla doktor senin nazını kaprisini çekip 10 saat apış aranla uğraşacak değil.
Dün gece düsük yapıyorum diye hastaneye gityim.Dokror vajinal ultrason yapıcagını söyledi.Bende ilk defa yapıyorum ve zorlancagımı söyledim.Biraz zorlandımda.Kendimi kastim
.Doktor hanım benimle alay edercesine sanki bakiremisin sen nasıl iliskiye nasıl giriyosun o zaman dedi.Bende aynı sey deil dedim ve cok sinirlendim.
Sikayet etmeyi düsünüyorum bu laf cok agırıma gityi.O doktor ya bi saat bile yapamasam bekliycek beni.Ki onu cok fazla zorlamadım.Bu lafı isiteyim diye o kadar lüx bi hastaneye gidip para dökmedim.
Siz olsaniz bu durumda ne yapardıniz sikayet edermiydiniz benmi abartıyorum.cok sinirlendim.Lütfen düsüncelerinizi yazın
Hanfendi size göre basit bana göre zor bi muayene .Acı kan düsük olsun olmasın.Ama siz vajinal ultrasonu ilk defa yapıyorum zorlanacağım demişsiniz
Yani deneyince Ağrı'm var vs dememişsiniz ki
Önyargılı yaklaşımında çirkin bir şekilde cevap vermiş
Ultrasonun neyi zor olabilir ya da neyini bekleyecek
Jeli sürüp içeri itiyor ki ince zaten en fazla acır yani
İnce olduğu için karşılaştırıyorlar genelde penis ile
Sabim bimere ??Sabim bimere yaz mutlaka, herkes haddini bilsin
Hanfendi size göre basit bana göre zor bi muayene .Acı kan düsük olsun olmasın.
Düsuk yapıyorum diye bu cirkin sözleri sineyemi cekeyim.Garip olan sizsiniz .Ben sikayet edio etmeme konusunda fikir almak icin bu konuyu actim.Sizin gibi sırf yorum olsun diye sacmalayanlar yazsin diye deildüşük yaptğınız halde bunu takıyorsanız garipsiniz önceliğiniz çok farklı
S
Sabim bimere ??
Anladım cok tesekkür ederim yorumlariniz icin.Sizin gibi normal insanlarinda oldugunu görmek beni mutlu etti.Şu durumda hangi psikolojide oldugumu düsunmeden en az doktor kadar cirkin uslupla konuma yorum yapanlar var.Doktorun soktugu psikoloji kadar uzdu beni184 ü ara ya da
Sabim şikayet yeri sağlık bakanlığının
Ay be cirkin laf ne cirkin zihniyet yaÇok daha beterleri var. Komşu doğum için devlet hastanesine gitmiş. Dikiş atılırken biraz zorlandığı için hemşireyi iter gibi olmuş. Hemşirede rahat dur kocanın altına yatmasını biliyorsun demiş. Bu sekilde konuşma hakkını nereden bulduğunu merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?