DÜŞÜK ICIN GİTTİĞIM KADIN DOĞUM DOKTORUNUN SÖZÜ

Cok gecmis olsin.Nerden sikayet edicem.Telefondan arayarak sikayet edebilirmiyim acaba.Hastaneye gitmem mümkün deil şu durumda

Bana siz abartılı geldiniz. Doktorun dediği normal sonuçta mantıklı bir şey söylemiş.
Neresi mantıklı hanfendi.Ona ne benim girdigim iliskiden .Cok terbiyesiz bi uslup.Size normal geliyosa oda sizin anormalliginiz.40 yasina gelip kan vermekte zorlanan insanlar var.Zira benim bu durumda zorlanmam cok dogal

Ben zaten doktorun uslubunun hos olmadigina deginmisim. Konu sahibi bekletmemis ama doktor degil mi bir saat de olsa beklemeli diyor. Hayir diyorum ben de. Hicbir doktor bir saat hasta nazi cekmek zorunda degil.
Sizi ALLAH a havale ediyorum.Sizin naz dediginiz altimdan parca düsürurken ve sancı cekerken vajinal ultrasonda zorlanmam.Umarım aynı seyi yasamayıp naz yapmazsınız

Bu muayeneyi yapamadıgim taktirde bekliycek beni hanfendi .Napıcak azarlıýcakmı.Düsük yapıyorum sancım var psikolojim kötü.Bide bu muayeneyi yapamıyosam bekliycek

Ben zaten azarlamasini yanlis buldum bunu ucuncu belirtisim. Ama sizin bir saat de olsa bekleyecek tavriniz da yanlis. Hicbir doktor bir saat muayene edeyim diye ugrasmaz mecbur da degil. Zorlanabilirsiniz yardimci olur anlarim da bir saat de olsa yapacak doktor diyorsunuz. Mecbur degil diyorum ben de tek hasta siz degilsiniz. Neyse uzatmayayim. Gecmis olsun. Yerinizde olsam doktoru uslubundan dolayi sikayet ederdim.

Sizi ALLAH a havale ediyorum.Sizin naz dediginiz altimdan parca düsürurken ve sancı cekerken vajinal ultrasonda zorlanmam.Umarım aynı seyi yasamayıp naz yapmazsınız
Edin edin. Ben kotu bir sey soylememisim. Dediginiz muayeneyi belirtince fark ettim ki editleyecektim gerek yok. Saldirgan tutumunuzu gormezden geliyorum.

Ben 1 saat bekliycek yada bekletivem demedimki.Onun görevi hastası i tedavi etmek süre ne olutda olsun.Karsı tarafın yapamadigi ve zorlandigi taktirde azarlama kotü soz söyleme vs. Hakkina sahip deil.Tesekkür ederim saolun

Edin edin. Ben kotu bir sey soylememisim. Dediginiz muayeneyi belirtince fark ettim ki editleyecektim gerek yok. Saldirgan tutumunuzu gormezden geliyorum.
Sizin tutumunuz benim tavrimı bu hale getirdi kusuta bakmayın

Söyleyiş tarzı önemli: bu da ilişki gibi korkmana gerek yok tarzı mıydı yoksa alay eder gibi mı?

Neresi mantıklı hanfendi.Ona ne benim girdigim iliskiden .Cok terbiyesiz bi uslup.Size normal geliyosa oda sizin anormalliginiz.40 yasina gelip kan vermekte zorlanan insanlar var.Zira benim bu durumda zorlanmam cok dogal
Kusura bakma da iyi valla doktor senin nazını kaprisini çekip 10 saat apış aranla uğraşacak değil. Günde kaç hastaya bakıyor o. İlişkiden ona ne diyorsun da ilişki sonucu oluşan bir gebelikten dolayı niye ona gidiyorsun o zaman? Ay Allah bu doktorlara sabır versin. Deli manyak ne varsa uğraşıp duruyorlar.

üst komşum da başından geçen bu olayı aynen boyle anlatmıştı. Üst komşum olduğundan şüphelendim şuan

C
Cirkin sözlerinizi size iade ediyorum

hic kusura bakmayın da doktor olmak hastayı et parçası olarak görmek demek değil. Benim vajinal muayenelerim çok uzun sürüyor hicbir doktordan bu tarz muamele görmeyi haketmiyorum ki yaparsa da şikayet ederim.

hic kusura bakmayın da doktor olmak hastayı et parçası olarak görmek demek değil. Benim vajinal muayenelerim çok uzun sürüyor hicbir doktordan bu tarz muamele görmeyi haketmiyorum ki yaparsa da şikayet ederim.
Terbiyesiz iste ayni kafadan olunca yapcagi yorum bu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…