Cok gecmis olsin.Nerden sikayet edicem.Telefondan arayarak sikayet edebilirmiyim acaba.Hastaneye gitmem mümkün deil şu durumdaHasta haklarına şikayet et canim hasta başına ..vajinismus da olabilirsin mesela onane..Özel hastahane değil mi tutumunu anlat rencide edildiğini de hasta haklarına .. ben bebegimin doktorunun amann evlat işte deyip kapıyı göstermesine sinir olmustum..2 dakika sürmedi yani e bunu bana needed söyler bana tıbbi sebebini söyle diye para bayılıyorum. .sabahın köründe geliyorum vs bende şikayet var şikayet ettim sonuç muayene bir sonraki yani ücretsiz ve başka dr a oldu.. (bebevim aglamadigi halde sesi kisilmisti 2 aylikti)
Neresi mantıklı hanfendi.Ona ne benim girdigim iliskiden .Cok terbiyesiz bi uslup.Size normal geliyosa oda sizin anormalliginiz.40 yasina gelip kan vermekte zorlanan insanlar var.Zira benim bu durumda zorlanmam cok dogalBana siz abartılı geldiniz. Doktorun dediği normal sonuçta mantıklı bir şey söylemiş.
Sizi ALLAH a havale ediyorum.Sizin naz dediginiz altimdan parca düsürurken ve sancı cekerken vajinal ultrasonda zorlanmam.Umarım aynı seyi yasamayıp naz yapmazsınızBen zaten doktorun uslubunun hos olmadigina deginmisim. Konu sahibi bekletmemis ama doktor degil mi bir saat de olsa beklemeli diyor. Hayir diyorum ben de. Hicbir doktor bir saat hasta nazi cekmek zorunda degil.
Bu muayeneyi yapamadıgim taktirde bekliycek beni hanfendi .Napıcak azarlıýcakmı.Düsük yapıyorum sancım var psikolojim kötü.Bide bu muayeneyi yapamıyosam bekliycek
Sonuçta düşük olmadı değil mi?
Edin edin. Ben kotu bir sey soylememisim. Dediginiz muayeneyi belirtince fark ettim ki editleyecektim gerek yok. Saldirgan tutumunuzu gormezden geliyorum.Sizi ALLAH a havale ediyorum.Sizin naz dediginiz altimdan parca düsürurken ve sancı cekerken vajinal ultrasonda zorlanmam.Umarım aynı seyi yasamayıp naz yapmazsınız
Ben 1 saat bekliycek yada bekletivem demedimki.Onun görevi hastası i tedavi etmek süre ne olutda olsun.Karsı tarafın yapamadigi ve zorlandigi taktirde azarlama kotü soz söyleme vs. Hakkina sahip deil.Tesekkür ederim saolunBen zaten azarlamasini yanlis buldum bunu ucuncu belirtisim. Ama sizin bir saat de olsa bekleyecek tavriniz da yanlis. Hicbir doktor bir saat muayene edeyim diye ugrasmaz mecbur da degil. Zorlanabilirsiniz yardimci olur anlarim da bir saat de olsa yapacak doktor diyorsunuz. Mecbur degil diyorum ben de tek hasta siz degilsiniz. Neyse uzatmayayim. Gecmis olsun. Yerinizde olsam doktoru uslubundan dolayi sikayet ederdim.
Sizin tutumunuz benim tavrimı bu hale getirdi kusuta bakmayınEdin edin. Ben kotu bir sey soylememisim. Dediginiz muayeneyi belirtince fark ettim ki editleyecektim gerek yok. Saldirgan tutumunuzu gormezden geliyorum.
Siz nasil anlamak istiyosanız öyle algılayıİsterseniz tüm haftayı size ayırsın doktor? E malüm o kadar para dökmüşsünüz. Kendinize özel doktor aldınız sanıyorsunuz galiba.
Kusura bakma da iyi valla doktor senin nazını kaprisini çekip 10 saat apış aranla uğraşacak değil. Günde kaç hastaya bakıyor o. İlişkiden ona ne diyorsun da ilişki sonucu oluşan bir gebelikten dolayı niye ona gidiyorsun o zaman? Ay Allah bu doktorlara sabır versin. Deli manyak ne varsa uğraşıp duruyorlar.Neresi mantıklı hanfendi.Ona ne benim girdigim iliskiden .Cok terbiyesiz bi uslup.Size normal geliyosa oda sizin anormalliginiz.40 yasina gelip kan vermekte zorlanan insanlar var.Zira benim bu durumda zorlanmam cok dogal
Çok daha beterleri var. Komşu doğum için devlet hastanesine gitmiş. Dikiş atılırken biraz zorlandığı için hemşireyi iter gibi olmuş. Hemşirede rahat dur kocanın altına yatmasını biliyorsun demiş. Bu sekilde konuşma hakkını nereden bulduğunu merak ediyorum.
Cirkin sözlerinizi size iade ediyorumKusura bakma da iyi valla doktor senin nazını kaprisini çekip 10 saat apış aranla uğraşacak değil. Günde kaç hastaya bakıyor o. İlişkiden ona ne diyorsun da ilişki sonucu oluşan bir gebelikten dolayı niye ona gidiyorsun o zaman? Ay Allah bu doktorlara sabır versin. Deli manyak ne varsa uğraşıp duruyorlar.
Öyle dese korkmama gerek olmadıgıni sorun yok.Ama alay edercesine nasıl iliskiye giriyosun o zaman dediSöyleyiş tarzı önemli: bu da ilişki gibi korkmana gerek yok tarzı mıydı yoksa alay eder gibi mı?
Kusura bakma da iyi valla doktor senin nazını kaprisini çekip 10 saat apış aranla uğraşacak değil. Günde kaç hastaya bakıyor o. İlişkiden ona ne diyorsun da ilişki sonucu oluşan bir gebelikten dolayı niye ona gidiyorsun o zaman? Ay Allah bu doktorlara sabır versin. Deli manyak ne varsa uğraşıp duruyorlar.
Düşük olmasa , doktorun söylediği önemsiz mi oluyor ?
...
Şikayet etmeliydiniz hemen o anda.
Terbiyesiz iste ayni kafadan olunca yapcagi yorum bu olurhic kusura bakmayın da doktor olmak hastayı et parçası olarak görmek demek değil. Benim vajinal muayenelerim çok uzun sürüyor hicbir doktordan bu tarz muamele görmeyi haketmiyorum ki yaparsa da şikayet ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?