Dusuk kac gunde gerceklesir

Merhaba arkadaslar hamileydim ve 3 gundur kanamam var dusuk kac gun suruyo ve kanamdan kac gun sonra vucuttan kese atiliyor bilgisi olanlar varsa lutfen yazin.
onun bi suresi yok. Dr kontrolunde olursa daha iyi kese dusse bile parca kalmayacaginin Garantisi yok. Haftaya gore degisebilir zorlugu. Gecmis olsun.

Merhaba arkadaslar hamileydim ve 3 gundur kanamam var dusuk kac gun suruyo ve kanamdan kac gun sonra vucuttan kese atiliyor bilgisi olanlar varsa lutfen yazin.
Cok gecmis olsun canim ya benim ilk düsük 6 haftalik oldugu icin kendiliginden düstü üc gün sadece lekelenme gibiydi 4 cü gün beim giren ani bir agriyla kanamam su gibi akmaya basladi karin alt kismina sanci girmesiylen benden parca düstü yarim saat kadar sanci cektim sonradan hafifledi doktora kontrole gitim parca kaldimi diye sükür temizdi aradan bir yil sonra tekrar hamile kaldim onuda 5 aylikken iki ay önce kaybetim onda kürdaj oldum Allah im kimseye yasatmasin cok zor Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin

Cok gecmisolsun canim gercekten cok uzuldum allah yardimcin olsun ins saglikli bebeklerin olur seninde. Insan boyle seyler yasayinca pisikolojik olarak cok yipraniyor bu benimde 2. Dusugum 1 kimyasal gebelikti o cabuk oldu kanamam baslayinca 2. Gun Dustu ama bunda 3 gundur kanamam var sadece

Peki o dusen parca nasil bisey oluyor buyukmu parca parca mi

Bakamadim canim lavaboya oturdum kanama sanci o an biran önce bitsin diye ikinmamla beraber zannedersem bir yumruk kadar birsey düstü korkudan bakamadim.kalktiktan 10 dakika sonra parmak uzunlugunda üc parca geldigini gördüm Allah kolaylik versin canim insallah bir sanciyla atlatirsin

Amin ins canim cok tesekkur ederim

Cok gecmis olsun canim zor oluyormu bu surec.
Ruhen zorluyor bedenen hiçbir acısı yok merak etme . Rabbim tez vakitte yerini doldurunca kalbinde hep oluyor ama şimdi ki gibi üzülmüyorsun hatta şükür ediyorsun allahım erken vakitte aldı onu diye

Ruhen zorluyor bedenen hiçbir acısı yok merak etme . Rabbim tez vakitte yerini doldurunca kalbinde hep oluyor ama şimdi ki gibi üzülmüyorsun hatta şükür ediyorsun allahım erken vakitte aldı onu diye
Hayirlisi canim artik elden bisey gelmiyor.

Bize güzelce bir anlatsan.
kaç haftalık gebesin?
Doktor kalbi durmuş deyip öylece eve mi yolladı?
İlaç verdimi?
Ağrın varmı?
Kanaman ne durumda?

Bize güzelce bir anlatsan.
kaç haftalık gebesin?
Doktor kalbi durmuş deyip öylece eve mi yolladı?
İlaç verdimi?
Ağrın varmı?
Kanaman ne durumda?
Haftasi belli belirsiz ultrasondan bakildiginda doktorlar 3 aydir 4-6 hafta arasi gozukuyor diyo hic bi ultrasonda ilerleme olmadi. Son adet tarihime gore 11-12 haftalik hamile olmam lazim bende anlamadim (son adet tarihim 7mart) kalp sesini hic bi ultrasonda duyamadi kese anormal gozukuyor diyorlar.ilac vermedi bel agrim ve ara ara kasik kalca agrilarim var doktora bugun dedim sadece dusuk yapiyor olabilirsin dedi cunku 3 gundur yavas yavas artan kanamam var ona ragmen bisey yapilmadi burda saglik cok alt sirada maalesef.

Hanımefendi şimdi herkes herşeyi bilecek diye birşey yok da çok mu bilinçsizsiniz bu konuda
3 aydır 4-6 haftalık görünen gebelik olmayan gebeliktir,bozulmuş gebeliktir. Allah korumuş bu güne kadar başınıza birşey gelmemiş. Kalp atışı hiç duyulmamış, yani bebek yaşamamış ki bence hiç oluşmamış. Gebeliğiniz çoktan bitmiş. Çoktan düşük yapmalıydınız zaten.
Yurtdışında mısınız?
Kanamanız başladıysa vücudunuz bir şekilde onu atmaya çalışacak. Yani düşük yapmaya başladınız. Doğal yolla ilerlerse herşey yolunda giderse kanamanız artacak, ağrınız olacak ve düşecek. Yada kanamanız artacak,ağrınız olacak ama kendiliğinden düşmeyecek ya doktor ilaç verip düşecekmi diye bekleyecek yada kürtaj olacaksınız. Ki bence biran önce kürtaj olmalısınız çünkü uzun zamandır bozulmuş bir gebeliği vücudunuzda barındırıyorsunuz, bu çok ciddi sağlık problemlerine sebep oluyor.

nerede yaşadığınızı ve sağlık sistemini anlatırsanız size yardımcı olacak bir fikir vermeye çalışırım

Ben avustralyadayim bilincsizligimden degil sadece doktorumu dinledim. Cunku ultrasonla gozukmeyen gebeligimde betahcg artiyrdu o yuzden bu kadar zaman bekledik. Son ultrasonda da gozukmedi ayin 6 da tekrar bakilacakti gozukmezse zaten caresine bakilacakti ama 3 gundur kanama basladi. Doktorlar konusunda maalesef normal kliniklerde hastanelerde turkiyedeki gibi degil. Normalde turkiyede dogum sonrasi enfeksiyondan korunmak icin antibiotic veriyor doktorlar ama burda ben dogum yaptm ilaca gerek duymadilar mesela en basidi boyle ornek vereyim. Birde kizimi idrar yolu enfeksiyonundan suphelendim doktora goturdum karin bolgesinden igneyle idaririni alacaklarini soylediler buda ne kadar saglikli olur bilemedim.

Ben avustralyadayim bilincsizligimden degil sadece doktorumu dinledim. Cunku ultrasonla gozukmeyen gebeligimde betahcg artiyrdu o yuzden bu kadar zaman bekledik. Son ultrasonda da gozukmedi ayin 6 da tekrar bakilacakti gozukmesse zaten caresine bakilacakti ama 3 gundur kanama basladi. Doktorlar konusunda maalesef normal kliniklerde hastanelerde turkiyedeki gibi degil. Normalde turkiyede dogum sonrasi enfeksiyondan korunmak icin antibiotic veriyor doktorlar ama burda ben dogum yaptm ilaca gerek duymadilar mesela en basidi boyle ornek vereyim. Birde kizimi idrar yolu enfeksiyonundan suphelendim doktora goturdum karin bolgesinden igneyle idaririni alacaklarini soylediler buda ne kadar saglikli olur bilemedim

Bilicsizmisiniz diye sormaniz cok saygisizca geldi. Ne oldugunu bilmeden kimseyi yargilayamaz kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…