Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Çok teşekkür ederim. Salıda beta verip çarşamba doktora gideyim

Çok teşekkür ederim. Salıda beta verip çarşamba doktora gideyim
Normalde yumurtlamadan 12 gün sonra olurum. Yani 28nisanda olmam gerekiyordu ama kürtaj sonrası düzen değişti 14 gün sonra olsam bile 30 nisanda olmjş olmam lazımdı. Pik tarihim 16 nisan onu test yaptığım için biliyorum eminim. Ama bizim gevesinde çatlama olduğunda ve sonrasında ilişki olmultu. Bend bir yanım umut doluyor bazen belki geç döllenme yada yerleşmedir diye. Sonra yok sen kemdini kötüye hazırla üzülme diyip gene kendimi burada buluyorum. İyi ki varsınız

Benim de
1. 23
2. 41
3. 45
4.47 dış gebelikten korkuyorum ama inşallah kimyasaldır diyorum henüz düşüşe geçmedi dış gebelikte değerler daha fazla yükseliyor diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum
Evet dış gebelikte normal gebelik gibi yükseliyor diye biliyorum ben de bu kadar az olmuyor çünkü onda kese oluşuyor sadece yanlış yerde. Ama kimyasalda hiçbi şey oluşmuyor. O yüzden dış değil seninki bence

Umarım öyledir 3 4 gün sonra tekrar vereceğim bakalım belli olur muhtemelen düşmeye başlaması gerek kimyasalsa

Canım son durumun ne

Kızlar çok geçmiş olsun inşallah artık bu süreçleri en az zararla atlatalım inşallah benimde yarın regli günüm lekelenmem başladı 3 gündür var ama testler negatif yarın sabah tekrar yapacağım bakalım

Benim 47 den 21 e düşmüş bugün yükselmesini dört gözle beklerken şimdi düşünce mutlu oluyorum en azından dış gebelik değil kimyasal diye
Ne durumdasın kanaman başladı mı benim bu sabah biraz başladı ama devamlı değil inşaallah adet başlamıştır diye ümit ediyorum

Ne durumdasın kanaman başladı mı benim bu sabah biraz başladı ama devamlı değil inşaallah adet başlamıştır diye ümit ediyorum
Benim de bu sabah lekeyle başladı tam sökülmedi ama artık devamı gelir bundan sonra diye düşünüyorum gecikmenin 6. Günü başlamış oldu sizin kaç gün gecikmişti

Benim de bu sabah lekeyle başladı tam sökülmedi ama artık devamı gelir bundan sonra diye düşünüyorum gecikmenin 6. Günü başlamış oldu sizin kaç gün gecikmişti
Benim 11.gün oldu gecikmede. Sabah bi oldu dahada gelmedi bugünde değerim 91 olmuş. Çok çok az yükseliyor kimyasal olsun diye dua ediyorum

Benim 11.gün oldu gecikmede. Sabah bi oldu dahada gelmedi bugünde değerim 91 olmuş. Çok çok az yükseliyor kimyasal olsun diye dua ediyorum
Canım doktora danış. Testlerini göster gerekirse düşük hapı verir sana. Tek başına olmaz bence

Doktor kontrolünde mi takip ediyorsun değerini canım etmiyorsan bir doktora görün mutlaka benim düşüşe geçmeseydi gidecektim doktora

Bugündü doktor randevum. Dış gebelik dedi ama önce kürtaj yapıp sonra iğne yapacaklarmış. Öyle mi oluyor dış gebelikte? 2.kere 3 ayda kürtaj olmak rahme zarar vermez mi

Bugündü doktor randevum. Dış gebelik dedi ama önce kürtaj yapıp sonra iğne yapacaklarmış. Öyle mi oluyor dış gebelikte? 2.kere 3 ayda kürtaj olmak rahme zarar vermez mi
Senin kürtajlık işin yok bence canım benim doktorum bile bana ilaçla düşürmem için baskı yapmıştı ben dayanamadım kürtaj oldum 9 haftalıktı. Senin kürtajlık durumun yok bence. Başka bir hekime mi danışsan. İşinde uzman biri. Sen nerede oturuyorsun İzmir ise benimkine bir danış dicektim.

Benim betam 342 ye düşmüş 2 hafta önce 43000 idi. Haftaya sıfırı görürüm heralde
Yarın doktor muaynem var parça kalmış mı ve yapışıklık var mı diye bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…