Çok teşekkür ederim. Salıda beta verip çarşamba doktora gideyimReglin kaç gün gecikti. Dış değildir inş. canım korkma. Son artış çok güzel olmuş. Sağlıklı olur inşallah. Doktor da sana bi 10 gün sonra gel diyecek kese görünecek kadar artış olması lazım görebilmesi için. Sabırlı olFaylinn nin dediği gibi kötüyü düşünme.
Çok teşekkür ederim. Salıda beta verip çarşamba doktora gideyim
Normalde yumurtlamadan 12 gün sonra olurum. Yani 28nisanda olmam gerekiyordu ama kürtaj sonrası düzen değişti 14 gün sonra olsam bile 30 nisanda olmjş olmam lazımdı. Pik tarihim 16 nisan onu test yaptığım için biliyorum eminim. Ama bizim gevesinde çatlama olduğunda ve sonrasında ilişki olmultu. Bend bir yanım umut doluyor bazen belki geç döllenme yada yerleşmedir diye. Sonra yok sen kemdini kötüye hazırla üzülme diyip gene kendimi burada buluyorum. İyi ki varsınızReglin kaç gün gecikti. Dış değildir inş. canım korkma. Son artış çok güzel olmuş. Sağlıklı olur inşallah. Doktor da sana bi 10 gün sonra gel diyecek kese görünecek kadar artış olması lazım görebilmesi için. Sabırlı olFaylinn nin dediği gibi kötüyü düşünme.
Evet dış gebelikte normal gebelik gibi yükseliyor diye biliyorum ben de bu kadar az olmuyor çünkü onda kese oluşuyor sadece yanlış yerde. Ama kimyasalda hiçbi şey oluşmuyor. O yüzden dış değil seninki benceBenim de
1. 23
2. 41
3. 45
4.47 dış gebelikten korkuyorum ama inşallah kimyasaldır diyorum henüz düşüşe geçmedi dış gebelikte değerler daha fazla yükseliyor diye içimi rahatlatmaya çalışıyorum
Umarım öyledir 3 4 gün sonra tekrar vereceğim bakalım belli olur muhtemelen düşmeye başlaması gerek kimyasalsaEvet dış gebelikte normal gebelik gibi yükseliyor diye biliyorum ben de bu kadar az olmuyor çünkü onda kese oluşuyor sadece yanlış yerde. Ama kimyasalda hiçbi şey oluşmuyor. O yüzden dış değil seninki bence
Canım son durumun neKızlar bugünde değerim 73 çıktı
1.değer 25
2. Değer 34
3.değer 73 oldu, kötüyü çağırmak istemiyorum ama dış gebelik değildir dimidüşmemişte kimyasal elendi gibi. Slm adet tarihim 6nisan olduğu için haftama göre baya düşük
Bende yazmaya gelmiştim.Canım son durumun ne
Değerin hemen sıfırlanır umarım. Tez zamanda sağlıklı gebeliğin olsun inşallah.Bende yazmaya gelmiştim.
25 - 34 - 73 - 76 değerlerim. Sağlıklı olmadığı netleşti bence ama inşaallah kimyasaldır
Geçmiş olsun bence yavaş yavaş düşer kanama başlar hiç endişelenmeBende yazmaya gelmiştim.
25 - 34 - 73 - 76 değerlerim. Sağlıklı olmadığı netleşti bence ama inşaallah kimyasaldır
Teşekkür ederim soğan suyu içsem miDeğerin hemen sıfırlanır umarım. Tez zamanda sağlıklı gebeliğin olsun inşallah.
Benim 47 den 21 e düşmüş bugün yükselmesini dört gözle beklerken şimdi düşünce mutlu oluyorum en azından dış gebelik değil kimyasal diyeBende yazmaya gelmiştim.
Geçmiş olsun benimkide düşer inşallahBenim 47 den 21 e düşmüş bugün yükselmesini dört gözle beklerken şimdi düşünce mutlu oluyorum en azından dış gebelik değil kimyasal diye
Ne durumdasın kanaman başladı mı benim bu sabah biraz başladı ama devamlı değil inşaallah adet başlamıştır diye ümit ediyorumBenim 47 den 21 e düşmüş bugün yükselmesini dört gözle beklerken şimdi düşünce mutlu oluyorum en azından dış gebelik değil kimyasal diye
Benim de bu sabah lekeyle başladı tam sökülmedi ama artık devamı gelir bundan sonra diye düşünüyorum gecikmenin 6. Günü başlamış oldu sizin kaç gün gecikmiştiNe durumdasın kanaman başladı mı benim bu sabah biraz başladı ama devamlı değil inşaallah adet başlamıştır diye ümit ediyorum
Benim 11.gün oldu gecikmede. Sabah bi oldu dahada gelmediBenim de bu sabah lekeyle başladı tam sökülmedi ama artık devamı gelir bundan sonra diye düşünüyorum gecikmenin 6. Günü başlamış oldu sizin kaç gün gecikmişti
Canım doktora danış. Testlerini göster gerekirse düşük hapı verir sana. Tek başına olmaz benceBenim 11.gün oldu gecikmede. Sabah bi oldu dahada gelmedibugünde değerim 91 olmuş. Çok çok az yükseliyor kimyasal olsun diye dua ediyorum
Doktor kontrolünde mi takip ediyorsun değerini canım etmiyorsan bir doktora görün mutlaka benim düşüşe geçmeseydi gidecektim doktoraBenim 11.gün oldu gecikmede. Sabah bi oldu dahada gelmedibugünde değerim 91 olmuş. Çok çok az yükseliyor kimyasal olsun diye dua ediyorum
Senin kürtajlık işin yok bence canım benim doktorum bile bana ilaçla düşürmem için baskı yapmıştı ben dayanamadım kürtaj oldum 9 haftalıktı. Senin kürtajlık durumun yok bence. Başka bir hekime mi danışsan. İşinde uzman biri. Sen nerede oturuyorsun İzmir ise benimkine bir danış dicektim.Bugündü doktor randevum. Dış gebelik dedi ama önce kürtaj yapıp sonra iğne yapacaklarmış. Öyle mi oluyor dış gebelikte? 2.kere 3 ayda kürtaj olmak rahme zarar vermez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?