Şimdi başka bir doktora geldim. Devletteki öyle demişti bakalım özeldeki ne diyecekSenin kürtajlık işin yok bence canım benim doktorum bile bana ilaçla düşürmem için baskı yapmıştı ben dayanamadım kürtaj oldum 9 haftalıktı. Senin kürtajlık durumun yok bence. Başka bir hekime mi danışsan. İşinde uzman biri. Sen nerede oturuyorsun İzmir ise benimkine bir danış dicektim.
Ya inşallah hiç bir şey kalmamıştır tertemizdir ne kadar zor işlermişBenim betam 342 ye düşmüş 2 hafta önce 43000 idi. Haftaya sıfırı görürüm heralde
Yarın doktor muaynem var parça kalmış mı ve yapışıklık var mı diye bakacak
Sorma canım ya bende de korku başladı şimdi ya çocuğum olmazsa diye arada geliyorlar bana. Eşimi de çok seviyorum 5 yıl çocuk istemedim korunduk son 2 yıldır uğraşıyoruz. Tüp bebek denedik şimdi doğala döndük. bir çocuğumuz olmalı artık diye üzülüyorum son kürtaj beni baya etkiledi. ALLAH hepimizin yardımcımız olsun.Ya inşallah hiç bir şey kalmamıştır tertemizdir ne kadar zor işlermiş
Bugündü doktor randevum. Dış gebelik dedi ama önce kürtaj yapıp sonra iğne yapacaklarmış. Öyle mi oluyor dış gebelikte? 2.kere 3 ayda kürtaj olmak rahme zarar vermez mi
Ben de neden kürtaj dediğini anlamadım daha beta çok düşük kese bile oluşmamıştır ki neyi alıcaklar? Dış gebelik olduğunu nerden anlıyorlar? Bilemedim canım inşallah bir an önce. Bence de bi doktora daha danış böyle durumlarda tek doktorla kalmamak lazım ben 6 haftalık kürtaj oldum geçen perinatoloğum o kadar erken haftada kürtaj mı yaptılar dedi, hoş benimki düşmeyecek gibiydi ama. Doktorların görüşleri farklı oluyor. Ama senin daha kesen bile yok tüpte bile olsa gözükmez ki.Senin kürtajlık işin yok bence canım benim doktorum bile bana ilaçla düşürmem için baskı yapmıştı ben dayanamadım kürtaj oldum 9 haftalıktı. Senin kürtajlık durumun yok bence. Başka bir hekime mi danışsan. İşinde uzman biri. Sen nerede oturuyorsun İzmir ise benimkine bir danış dicektim.
Benimde 2. 5 yıl olmadı. Sonra oldu kürtajla sonlandı. Kürtajdan sonra korunmaya gerek yok denildi şimdi de böyle olduSorma canım ya bende de korku başladı şimdi ya çocuğum olmazsa diye arada geliyorlar bana. Eşimi de çok seviyorum 5 yıl çocuk istemedim korunduk son 2 yıldır uğraşıyoruz. Tüp bebek denedik şimdi doğala döndük. bir çocuğumuz olmalı artık diye üzülüyorum son kürtaj beni baya etkiledi. ALLAH hepimizin yardımcımız olsun.
Ben de neden kürtaj dediğini anlamadım daha beta çok düşük kese bile oluşmamıştır ki neyi alıcaklar? Dış gebelik olduğunu nerden anlıyorlar? Bilemedim canım inşallah bir an önce. Bence de bi doktora daha danış böyle durumlarda tek doktorla kalmamak lazım ben 6 haftalık kürtaj oldum geçen perinatoloğum o kadar erken haftada kürtaj mı yaptılar dedi, hoş benimki düşmeyecek gibiydi ama. Doktorların görüşleri farklı oluyor. Ama senin daha kesen bile yok tüpte bile olsa gözükmez ki.
Hmm tüpte mi sıvı birikmiş acaba? Bi de kürtajdan sonra hala beta düşmeme ihtimali mi varmış sadece rahim dokusunu temizlicekler o zamanBu doktorda aynısını söyledi. Beta yavaş yükseliyor kanama vs yok sıvı birikimi olmaya başlamış. Dış gebelik için beta 1000leri beklemek mantıksız geliyor sanırım haklı olarak kürtaj yapıp beta düşerse ne ala düşmezse dış gebelik deyip iğne yapılacak. İki doktorda aynı şeyi söyledi
Tam tanı koyamadıkları için dış gebelikse düşmezmiş. Kimyasalsa düşermiş vs. Beta düşük olduğu için bilemiyorlar. Bazen doktorların dediği gibi de olmuyor ama süreç beni o kadar yordu ki ne diyorlarsa tamam dedim geçtim. Çok araştırıp sorumluluk alabilecek durumda değilim. Terapötik kürtaj diye adı geçti hastanedeHmm tüpte mi sıvı birikmiş acaba? Bi de kürtajdan sonra hala beta düşmeme ihtimali mi varmış sadece rahim dokusunu temizlicekler o zamandoktorlar öyle diyorsa öyledir canım inşallah kolayca atlatırsın
Geçmiş olsun canım dularım seninle.Ne zaman olacaksın canım kürtajı. 1 hafta daha beklesen mi kendiliğinden düşer belki.Kürtajı
Tam tanı koyamadıkları için dış gebelikse düşmezmiş. Kimyasalsa düşermiş vs. Beta düşük olduğu için bilemiyorlar. Bazen doktorların dediği gibi de olmuyor ama süreç beni o kadar yordu ki ne diyorlarsa tamam dedim geçtim. Çok araştırıp sorumluluk alabilecek durumda değilim. Terapötik kürtaj diye adı geçti hastanede
Yani şuan dış gebelik olsa bile zarar verecek bi beta yok. Sancı falan da yok. Ama psikolojik olarak hak veriyorum beklemek çok yorucu hemen sonuçlansın istiyorsun. Bi de dış gebelikte beta yükseliyor diye biliyorum ben tüpte de olsa kese gelişimi olduğu için. Ben kafanı bulandırmiyim canım sen bilirsin geçmiş olsunKürtajı
Tam tanı koyamadıkları için dış gebelikse düşmezmiş. Kimyasalsa düşermiş vs. Beta düşük olduğu için bilemiyorlar. Bazen doktorların dediği gibi de olmuyor ama süreç beni o kadar yordu ki ne diyorlarsa tamam dedim geçtim. Çok araştırıp sorumluluk alabilecek durumda değilim. Terapötik kürtaj diye adı geçti hastanede
Rahim filminde tıkanıklık açılmadı mıBende ağustos 10 da dış gebelikten kürtaj ve iğne olarak üç ay sonunda betayı sıfırladık Ocak ayındada rahim filmi çekildim sol tüp kapalı çıktı ama benim dış gebelik sağda oldu şimdi de yeniden sağlıklı bi gebelik olsun diye çabalıyorum ama tek tüple zor mu ne
Açılmadı ya doktorum da ameliyat ile de açılsa geri kapanma ihtimali var dedi orda galiba enfeksiyondan ötürü bi kapanıklık varmış doktorum da ciddi şekilde rahatsız ederse kanama ağrılar falan tüp alırız ama şuan ameliyata da gerek yok dedi özele gidiyorum yani boşa da para verme demek istedi sağ tüp açık ve tek tüple doğum yapan çok gebem var dedi biraz stresten uzak kalıp dene 6 ay kadar falan olmazsa ondan sonra tedavi şekillerine başlarız sırası ile dedi ama ben dış gebeliği de sağdan yaşadım ya risk varmışRahim filminde tıkanıklık açılmadı mıdoktor ne diyor? Benim bi tanıdığım tek tüple tüp bebek yaptı tuttu ama kalp atışı oluşmadı ondan birkaç ay sonra doğal yoldan hamile kaldı tek tüple. Olmaz diye bir şey yok belki biraz zor olur doktor takibinde ol hep inşallah olur
Çok geçmiş olsun, tek tüple çook hamile kalan var hiç canını sıkma. Eğer karşı değilsen ben biraz bitkilere falan yönelicem dinlenme sürecince hafif hafif destek alabilirsin. Mesela enfeksiyon için dut kurusu çayı birebir diyorlar. Yanlış yönlendirmek istemem ama bazen modern tıbbın veremediğini doğa veriyorBende ağustos 10 da dış gebelikten kürtaj ve iğne olarak üç ay sonunda betayı sıfırladık Ocak ayındada rahim filmi çekildim sol tüp kapalı çıktı ama benim dış gebelik sağda oldu şimdi de yeniden sağlıklı bi gebelik olsun diye çabalıyorum ama tek tüple zor mu ne
Çok geçmiş olsun, tek tüple çook hamile kalan var hiç canını sıkma. Eğer karşı değilsen ben biraz bitkilere falan yönelicem dinlenme sürecince hafif hafif destek alabilirsin. Mesela enfeksiyon için dut kurusu çayı birebir diyorlar. Yanlış yönlendirmek istemem ama bazen modern tıbbın veremediğini doğa veriyor
canım çok geçmiş olsun. Sağlığına tez zamanda kavuş inş.Açılmadı ya doktorum da ameliyat ile de açılsa geri kapanma ihtimali var dedi orda galiba enfeksiyondan ötürü bi kapanıklık varmış doktorum da ciddi şekilde rahatsız ederse kanama ağrılar falan tüp alırız ama şuan ameliyata da gerek yok dedi özele gidiyorum yani boşa da para verme demek istedi sağ tüp açık ve tek tüple doğum yapan çok gebem var dedi biraz stresten uzak kalıp dene 6 ay kadar falan olmazsa ondan sonra tedavi şekillerine başlarız sırası ile dedi ama ben dış gebeliği de sağdan yaşadım ya risk varmışbir oğlum var dört yaş olacak inşallah da bir de pıhtılaşmam var benim ciddi hamile kalır kalmaz hem iğne hem ilaç kullanıyorum dokuz ay boyunca Buda öyle olacak zaten de bakalım sağdan yumurtladığımı çok sanmıyorum işte hep sol ağrıyor yumurtlama zamanı
Benim de tek tüp hem de ikiz gebelikti başlangıçta. Teki eridi 6. Haftada göremedikRahim filminde tıkanıklık açılmadı mıdoktor ne diyor? Benim bi tanıdığım tek tüple tüp bebek yaptı tuttu ama kalp atışı oluşmadı ondan birkaç ay sonra doğal yoldan hamile kaldı tek tüple. Olmaz diye bir şey yok belki biraz zor olur doktor takibinde ol hep inşallah olur
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, tek tüple çook hamile kalan var hiç canını sıkma. Eğer karşı değilsen ben biraz bitkilere falan yönelicem dinlenme sürecince hafif hafif destek alabilirsin. Mesela enfeksiyon için dut kurusu çayı birebir diyorlar. Yanlış yönlendirmek istemem ama bazen modern tıbbın veremediğini doğa veriyor
Çok geçmiş olsun canım umarım kısa sürede düşer değerin iğneye gerek kalmadanduygu_gokkok Faylinn dün oldum kızlar kürtajı yazamadım. Çok teşekkür ederim size bugün akşam beta verip düşmesini bekliyoruz doktora yazacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?