Şuan cidden umut oldunuz banacanım çok geçmiş olsun. Sağlığına tez zamanda kavuş inş.
1muamma Benim de tek tüpüm var şuan teki enfeksiyon nedeniyle alındı ve doğal hamile kalabildim. Doktorum da doğal denemeye devam etmemizi önerdi. Sağlıklı olmama sebebi de kromozomal bir sebep sadece tüple alakası yok. İçini rahat tut arkadaşım
Allah kolaylık versin bi oğlunuz varmış ne güzel kardeşi de gelir inşallahAçılmadı ya doktorum da ameliyat ile de açılsa geri kapanma ihtimali var dedi orda galiba enfeksiyondan ötürü bi kapanıklık varmış doktorum da ciddi şekilde rahatsız ederse kanama ağrılar falan tüp alırız ama şuan ameliyata da gerek yok dedi özele gidiyorum yani boşa da para verme demek istedi sağ tüp açık ve tek tüple doğum yapan çok gebem var dedi biraz stresten uzak kalıp dene 6 ay kadar falan olmazsa ondan sonra tedavi şekillerine başlarız sırası ile dedi ama ben dış gebeliği de sağdan yaşadım ya risk varmışbir oğlum var dört yaş olacak inşallah da bir de pıhtılaşmam var benim ciddi hamile kalır kalmaz hem iğne hem ilaç kullanıyorum dokuz ay boyunca Buda öyle olacak zaten de bakalım sağdan yumurtladığımı çok sanmıyorum işte hep sol ağrıyor yumurtlama zamanı
Ayy tek tüple olmuş bak inşallah sağlıklısı da tutacak bi gün hayırlısıylaBenim de tek tüp hem de ikiz gebelikti başlangıçta. Teki eridi 6. Haftada göremedikdiğeri de malesef kalbi duyamadık. İnşallah bir sonraki sağlıklı olacak arkadaşım. İyi ki yazdın buraya bize umut oluyor böyle güzel hikayeler.
Geçmiş olsun haber et bize de bence düşecek hızlıca toparlayacaksınduygu_gokkok Faylinn dün oldum kızlar kürtajı yazamadım. Çok teşekkür ederim size bugün akşam beta verip düşmesini bekliyoruz doktora yazacağım
İnşallahAyy tek tüple olmuş bak inşallah sağlıklısı da tutacak bi gün hayırlısıyla
İnşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAllah kolaylık versin bi oğlunuz varmış ne güzel kardeşi de gelir inşallah
Bugün betam 91den 42e düşmüş şükürler olsun. Dün kürtaj olmuştum. İnşaallah hızlıca düşer ve iğne olmamGeçmiş olsun haber et bize de bence düşecek hızlıca toparlayacaksın
Çizgi gördüm ben umarım vardır 2 gün sonra daha da koyulaşırKızlar reglime 4 gün var testime bakar mısınızz
Ayy çok teşekkür ederim artımed varmış evde onunla yaptım çok yalancı çıkar diyorlar ama ilk gebeliğimde olan belirtileri yaşadığım için yaptım şubatta bi kaybım olmuştu korkuyorum kan vermeyeÇizgi gördüm ben umarım vardır 2 gün sonra daha da koyulaşırhayırlı olsun
Pozitif görünüyor 2 gün sonra tekrarlayın adet günü test verin benceKızlar reglime 4 gün var testime bakar mısınızz
Kızlar reglime 4 gün var testime bakar mısınızz
Sanırım yakın zamanlarda benzer şeyler yaşamışız. Ben de Şubat'ta düşük yaptım. Şuan adet günüme 4 gün var. Bu sabah laboquick markasının gebelik testini yaptım silik çizgi çıktı. Umarım hepimiz için güzel sonuçlanır.Ayy çok teşekkür ederim artımed varmış evde onunla yaptım çok yalancı çıkar diyorlar ama ilk gebeliğimde olan belirtileri yaşadığım için yaptım şubatta bi kaybım olmuştu korkuyorum kan vermeye
sizin de başınız sağolsun umarım bu ay güzek haberler alırız birlikteSanırım yakın zamanlarda benzer şeyler yaşamışız. Ben de Şubat'ta düşük yaptım. Şuan adet günüme 4 gün var. Bu sabah laboquick markasının gebelik testini yaptım silik çizgi çıktı. Umarım hepimiz için güzel sonuçlanır.
İnşallahh çok teşekkür ederim umarım yalancı değildirPozitif görünüyor 2 gün sonra tekrarlayın adet günü test verin benceben de artımedle öğrenmiştim her zaman da yanlıi çıkaracak diye bi şey yok ama mutlaka tekrarlayın bakalım daha koyu olması lazım inşallah pozitiftir
Teşekkür ederim. Umarım öyle olursizin de başınız sağolsun umarım bu ay güzek haberler alırız birlikte
Belirtiler var mı pekiTeşekkür ederim. Umarım öyle olur
Ara sıra tekrarlayan bi kasık ağrım ve batma var. Yorgunluk var. Bi kaç gündür de koku algılarım açıldı gibi. Sadece bunlar var. Sizde var mı?Belirtiler var mı peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?