Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Şuan cidden umut oldunuz bana inşallah biraz kafadan atıp denemeye devam etmek lazım o zaman olur vakti zamanı gelince diyelim sizin de inşallah sağlıkla sıhhatle olur üzüldüm ikizmiş bir de

Bugün tekrar doktoruma göründüm kürtajın 9. Günü bugün. Biraz phtı kalmış onlar da atılacak zamanla. Kürtaj hapı verdi 2 tane vajinal kullanacam. 3-4 hafta sonra adet olursun dedi. Adetle beraber doktorumla gebelik planlamasına devam edeceğiz. Bana önerisi yumurta kalitesi için takviye gıda. Eşimle birlikte ferulaman ve ferulafemin adlı karışımı içiyoruz akşamları yanına da omega 3. Son gebeliğimde de aynılarını kullanmıştım. adet sonrası 2 günde bir değerlendirdik. Özellikle adet sonrası 14,16,18,20. Günler çok önemli.

Allah kolaylık versin bi oğlunuz varmış ne güzel kardeşi de gelir inşallah

Ayy tek tüple olmuş bak inşallah sağlıklısı da tutacak bi gün hayırlısıyla

Kızlar reglime 4 gün var testime bakar mısınızz

Eklentiler

• IMG_8758.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_8757.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 20
Çizgi gördüm ben umarım vardır 2 gün sonra daha da koyulaşır hayırlı olsun
Ayy çok teşekkür ederim artımed varmış evde onunla yaptım çok yalancı çıkar diyorlar ama ilk gebeliğimde olan belirtileri yaşadığım için yaptım şubatta bi kaybım olmuştu korkuyorum kan vermeye

Pozitif görünüyor 2 gün sonra tekrarlayın adet günü test verin bence ben de artımedle öğrenmiştim her zaman da yanlıi çıkaracak diye bi şey yok ama mutlaka tekrarlayın bakalım daha koyu olması lazım inşallah pozitiftir

Sanırım yakın zamanlarda benzer şeyler yaşamışız. Ben de Şubat'ta düşük yaptım. Şuan adet günüme 4 gün var. Bu sabah laboquick markasının gebelik testini yaptım silik çizgi çıktı. Umarım hepimiz için güzel sonuçlanır.

Eklentiler

• IMG_20250511_120352.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 18
sizin de başınız sağolsun umarım bu ay güzek haberler alırız birlikte

İnşallahh çok teşekkür ederim umarım yalancı değildir

Bende 25 martta kürtaj oldum. Henüz adet olmadım bu iki hafta içinde netleşecek her şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…