Ne güzelSanırım yakın zamanlarda benzer şeyler yaşamışız. Ben de Şubat'ta düşük yaptım. Şuan adet günüme 4 gün var. Bu sabah laboquick markasının gebelik testini yaptım silik çizgi çıktı. Umarım hepimiz için güzel sonuçlanır.
4 gün görünüyordu takvimde ama tabi tam tarihinde olmayabiliyor bazen. Erken gebelikte çıkıp kanda çıkamış olması beni biraz şaşırttı ne düşünsem bilemedim açıkçasıAdetin kaç gün var benim 1 hafta kala sıfırdı. Adetin 3. Günü 258 ile öğrendim.
Gecikme olursa tekrarlarım bakalım umarım hep güzel haberler alırızTeşekkür ederimBiraz daha bekleyip tekrardan mı kan verseniz ki? İnşallah bu süreç hepimiz için istediğimiz şekilde olumlu sonuçlanır.
Ne güzelBen de şubatta kürtaj olmuştum 2 hafta önce pozitif sonuç aldım :) umarım hepimiz için hayırlısı olur
UmarımGecikme olursa tekrarlarım bakalım umarım hep güzel haberler alırız
ben de grip geçirdim sadece 1 kez parol içtim ama ilk 3 ayda olsam içmezdim. Çok mu kötüsünüz nane limon, buhar soluma, bol c vitamini, alna ıslak bez vsvs. deneseniz biraz idare eder benim 2-3 günde geçtiMerhaba kızlar. Koca bir kış grip olmayıp hamileliği öğrendikten sonra grip oldumacildeki doktor gebelikte kullanılabilecek bir antibiyotik yazdığını söyledi ama prospektüsü okuduğumda özellikle gebeliğin ilk 3 ayı kullanılmaması gerektiği yazıyordu. Ben de o yüzden emin olamadım. Nasıl iyileşebilirim? Bebeğe zarar verir diye korkuyorum
Ateş ve öksürük yok ama burun akıntısı, burun tıkanıklığı, sinüzit gibi baş ağrısı var. Burnumun içi çok yanıyor. Uyumakta zorlanıyorum. Zencefil limon çayı içiyorum. Öğretmenim yarın 8 saat dersim var diğer günler yine 7 ve 8 saat derslerim vardı o yüzden okulda yoruluyorum. Tavsiyelerinizi deneyeyim teşekkür ederimQ
ben de grip geçirdim sadece 1 kez parol içtim ama ilk 3 ayda olsam içmezdim. Çok mu kötüsünüz nane limon, buhar soluma, bol c vitamini, alna ıslak bez vsvs. deneseniz biraz idare eder benim 2-3 günde geçtibol bol yatın kendinizi yormayın hiç
Ben de öğretmenim rapor aldım valla 3 günAteş ve öksürük yok ama burun akıntısı, burun tıkanıklığı, sinüzit gibi baş ağrısı var. Burnumun içi çok yanıyor. Uyumakta zorlanıyorum. Zencefil limon çayı içiyorum. Öğretmenim yarın 8 saat dersim var diğer günler yine 7 ve 8 saat derslerim vardı o yüzden okulda yoruluyorum. Tavsiyelerinizi deneyeyim teşekkür ederim
İyi yapmışsınızBen de öğretmenim rapor aldım valla 3 günama ateş de vardı ben de. Burun için okyanus suyu fısfıs da alabilirsiniz onlar kullanılabiliyor
Bende de var hafif kırgınlık üstüne yorgun bitkin hissediyorum iş zaten yorucuİyi yapmışsınızcold mix diye bi şey önerdi eczacı onu aldım dün. Gündüz iyiydi ama gece pek fayda etmedi
Teşekkür ederim.Bende de var hafif kırgınlık üstüne yorgun bitkin hissediyorum iş zaten yorucuzencefil bal bi kaç damla limon böyle bir çay hazırla iç rahatlatıyor çok geçmiş olsun
Canım nasılsın şuan doktora göründün mü ? İlk ay dolunca regl gibi bir ağrı olması normal aslında inşallah öyle bir şeydirKötü düşünmek istemiyorum ama kasık ağrılarım şiddetlendi
Yaşadığım yerde sadece 1 devlet hastanesi var ondan da randevu bulamıyorum.Acile gitsem progestan verip gönderecekler geçen defa öyle yaptılar. 1 tane de özel hastane var ama ondan da hiç memnun değiller. Son çare oraya gideceğim artık. Dün sadece 2 defa regl ağrısı gibi şiddetli oldu onun dışında daha hafif ağrılar oldu kanama lekelenme falan da yokCanım nasılsın şuan doktora göründün mü ? İlk ay dolunca regl gibi bir ağrı olması normal aslında inşallah öyle bir şeydir
Canım o zaman normal rahim için genişliyor hamileliğe uyum sağlıyor. Kanaman yoksa problem yokYaşadığım yerde sadece 1 devlet hastanesi var ondan da randevu bulamıyorum.Acile gitsem progestan verip gönderecekler geçen defa öyle yaptılar. 1 tane de özel hastane var ama ondan da hiç memnun değiller. Son çare oraya gideceğim artık. Dün sadece 2 defa regl ağrısı gibi şiddetli oldu onun dışında daha hafif ağrılar oldu kanama lekelenme falan da yok
İnşallah öyledir. Ben de o şekilde düşünmeye çalışıyorum ama yine de endişelendimCanım o zaman normal rahim için genişliyor hamileliğe uyum sağlıyor. Kanaman yoksa problem yok
Kaç haftalıksın sen kuzu? İlk haftalar adet ağrıları oluyor progestandan dolayı gaz ve şişkinlik de sancı yapar. Kanama yoksa endişelenmeYaşadığım yerde sadece 1 devlet hastanesi var ondan da randevu bulamıyorum.Acile gitsem progestan verip gönderecekler geçen defa öyle yaptılar. 1 tane de özel hastane var ama ondan da hiç memnun değiller. Son çare oraya gideceğim artık. Dün sadece 2 defa regl ağrısı gibi şiddetli oldu onun dışında daha hafif ağrılar oldu kanama lekelenme falan da yok
4+2 şuanKaç haftalıksın sen kuzu? İlk haftalar adet ağrıları oluyor progestandan dolayı gaz ve şişkinlik de sancı yapar. Kanama yoksa endişelenme
Yine de görün bir doktora ama endişelenme benim de 4. Hafta sonunda öyle olmuştu gece ağrıyla uyanmış uyuyamamıştım 2 gün sürdü korkutmuştu baya ama kanama vs yoksa bu haftalarda normalmiş benim 6+4 şimdi de 3 gecedir bağırsak ağrısından uyuyamıyorum ilk aylar vücut alışmaya çalışıyor olumsuz düşünmeYaşadığım yerde sadece 1 devlet hastanesi var ondan da randevu bulamıyorum.Acile gitsem progestan verip gönderecekler geçen defa öyle yaptılar. 1 tane de özel hastane var ama ondan da hiç memnun değiller. Son çare oraya gideceğim artık. Dün sadece 2 defa regl ağrısı gibi şiddetli oldu onun dışında daha hafif ağrılar oldu kanama lekelenme falan da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?