- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #2.301
İnşallah iyi gelir canım sana bi zararı olsa vermezdi ya... Bende hasta olcam heralde karnımın altı bide belim aqrıo korku sardı benidedaha vermedi canim vericem dedi yumurta buyuten bi ilacmis birden fazla yumos oluyomus bildigim bu sagliklimi degimi kafam karisik
korkma kuzum yaa cidden stres yapa yapa bebişlerimizide geçiktiriyoruz stres hormonu düşmanımız kendini dinlememeye çalış ben akıllandım artık stres yapmıycam burad sizlerle eğlenceli vakit geçirmeye bakıcamİnşallah iyi gelir canım sana bi zararı olsa vermezdi ya... Bende hasta olcam heralde karnımın altı bide belim aqrıo korku sardı benide
korkma kuzum yaa cidden stres yapa yapa bebişlerimizide geçiktiriyoruz stres hormonu düşmanımız kendini dinlememeye çalış ben akıllandım artık stres yapmıycam burad sizlerle eğlenceli vakit geçirmeye bakıcam
evet bende öyle düşünüyorum yani takmamaya çalışıyorum bide örneğin bugün çok üzülmedim çünkü en azından hamile kalabiliyorum düşüncesi oturdu rabbim daha kötü durumda olanlar var artık ben burada şükür demeyi öğrendim daha 14 aylık evliyim ha yaşım geçiyo ama olsun 1 2 aya hepimiz burada sevinicez hamişiz die inşallahhhaynen canım bende başka topikte aynı şeyi söyledim. iyi ki buraya üye olmuşum yoksa düşünmekten kendi başımı yiyordum bugüama şimdi paylaşıyoruz paylaştıkça rahatlıyoruz. zaman da daha çabuk geçiyor sanki haa ne dersiniz kızlar
Aynen kuzum iyi qelio burasi banada insallah gelicek guzel gunler... İkide bir wc ye gidip kontrol ediyorum kendimi bakalim ne olcak kuzum hayirlisi...evet bende öyle düşünüyorum yani takmamaya çalışıyorum bide örneğin bugün çok üzülmedim çünkü en azından hamile kalabiliyorum düşüncesi oturdu rabbim daha kötü durumda olanlar var artık ben burada şükür demeyi öğrendim daha 14 aylık evliyim ha yaşım geçiyo ama olsun 1 2 aya hepimiz burada sevinicez hamişiz die inşallahhh
zararı yokmuş canım. bende vurunuyorum... doktoruma hamile kaldığımda zararı olurmu dedim hayır dedi... hamileykende vurunabilirmişimKızlar şuan B12 eksikliğinden dolayı Dodex 1000 mg iğne yaptırıyorum zararı olura diye korkuyorum açıkçası. Şimdi haftada bir vurduruyorum.9 aralıktan sonra ayda bir vurdurcam o sırada zaten doktora gitmiş olacağım sorarım zararı varmı yokmu diye düşündüm
saol canim artik onumuzdeki aylara saglikli olsunda gelsin meleklerimiz umudumu kaybetmedim heimiz tekrardan hamis olucaz kirmizilarda geldi ohh benden rahati yok simdi esimi ve kendimi iyi beslemeliyim dr kloomen ve catlama ignesi yapalim diyo ama sizce iyi fikirmi erkenmi yani ?sweet42 canım hakkında hayırlısı olsun ınsallah diğer ay saglıkla gelsın bebısın
Denemende fayda var canım en azından doktor konrtolünde olur ne zaman büyüdü çatladı bilirsin ve gebelik şansını artırmış olursun adetin 5. günü başlanıyor genellikle gebeliği çok istiyorsan bu ayı boş geçirme derim başla ben daha önce o tedaviyi oldum yumurtalarım büyüyordu iğne oluyordum çatlıyordu da hangi gün hamile kalacağımı biliyordum doktor ilişki saatini bile söylüyordu ama benim eşimde problem olduğundan bende işe yaramadı inşallah sen de işe yararsaol canim artik onumuzdeki aylara saglikli olsunda gelsin meleklerimiz umudumu kaybetmedim heimiz tekrardan hamis olucaz kirmizilarda geldi ohh benden rahati yok simdi esimi ve kendimi iyi beslemeliyim dr kloomen ve catlama ignesi yapalim diyo ama sizce iyi fikirmi erkenmi yani ?
Canim benimde esimde biraz sorun var sol varikosel arti asiri hizli sperm hucremiz hic yok orta hizda %54 ,hareketsiz %30 bu hafta basindan itibren vitamin ve keciboynuzu suyu yapmaya basladim sabah aksam dr cok etkili dedi istersen sende dene arkadsim ben sey acaba klomen vucut dengesini bozarmi diye kotkuyorum bakalim dr pazartesi gel dedi bi muayne edicek 3.gunu oluo adetiminDenemende fayda var canım en azından doktor konrtolünde olur ne zaman büyüdü çatladı bilirsin ve gebelik şansını artırmış olursun adetin 5. günü başlanıyor genellikle gebeliği çok istiyorsan bu ayı boş geçirme derim başla ben daha önce o tedaviyi oldum yumurtalarım büyüyordu iğne oluyordum çatlıyordu da hangi gün hamile kalacağımı biliyordum doktor ilişki saatini bile söylüyordu ama benim eşimde problem olduğundan bende işe yaramadı inşallah sen de işe yarar
Ben adet oldum canim sende durumlar nasil canim ?İnşallah iyi gelir canım sana bi zararı olsa vermezdi ya... Bende hasta olcam heralde karnımın altı bide belim aqrıo korku sardı benide
Canım sizin değerler gene iyi sadece hızlı ileri yoksa keçiboynuzu kürü çok işe yarıyor bizde denedik ama bizimkisi çok ileri sorun hareket sıfır sayımız düşük ve en önemlisi sağlam yapıda Sperm 0 yani morfoloji onun için biz ancak tüp bebek deneyebilirmişiz ben 6 kez kloomen kullanım hiç bi sorun çıkmadı hatta düzensiz olan adetim gününde geliyordu en azından acaba hamileligim diye düşünüyordum gecikme olmayınca. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah bu ay bebeğin sana gelirCanim benimde esimde biraz sorun var sol varikosel arti asiri hizli sperm hucremiz hic yok orta hizda %54 ,hareketsiz %30 bu hafta basindan itibren vitamin ve keciboynuzu suyu yapmaya basladim sabah aksam dr cok etkili dedi istersen sende dene arkadsim ben sey acaba klomen vucut dengesini bozarmi diye kotkuyorum bakalim dr pazartesi gel dedi bi muayne edicek 3.gunu oluo adetimin
Yawrum olmadim daha ben sol kasiqim aqrio belim aqrio gaz problemim var ilk gebeliqimde olanlari hissediyorum ama kaptirmamaya calisiorum kendimi iste...Ben adet oldum canim sende durumlar nasil canim ?
ayyyy hadi inşallah inşallah bebiş geliyodurrrrYawrum olmadim daha ben sol kasiqim aqrio belim aqrio gaz problemim var ilk gebeliqimde olanlari hissediyorum ama kaptirmamaya calisiorum kendimi iste...
saol canım inşallah üzüldüm doğrusu ilaçla felan düzelme şansı yokmu acaba ?Canım sizin değerler gene iyi sadece hızlı ileri yoksa keçiboynuzu kürü çok işe yarıyor bizde denedik ama bizimkisi çok ileri sorun hareket sıfır sayımız düşük ve en önemlisi sağlam yapıda Sperm 0 yani morfoloji onun için biz ancak tüp bebek deneyebilirmişiz ben 6 kez kloomen kullanım hiç bi sorun çıkmadı hatta düzensiz olan adetim gününde geliyordu en azından acaba hamileligim diye düşünüyordum gecikme olmayınca. Hakkında en hayırlısı olsun inşallah bu ay bebeğin sana gelir
Canım çok ilaç kullandım kür falan ama bizde işe yaramadı rabbim çok büyük inşallah olur umudum var çok şükür.saol canım inşallah üzüldüm doğrusu ilaçla felan düzelme şansı yokmu acaba ?
olsun ya umutsuz oolmaz o bebisler gelicek anne kucaklarinaaaa:)Canım çok ilaç kullandım kür falan ama bizde işe yaramadı rabbim çok büyük inşallah olur umudum var çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?