Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorum valla bende gaza geldim bebek istiyorum. Şu iş görüşmesinden olumsuz haber gelirse bende denemek istiyorummmmmm

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2

OCAK BATLARI
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

yapıcaz canım az kaldı bak topiğin hepsi sürprizi yapıyo Allaha şükür sorunumz yok bi kere hamile kaldık yıne kalcaz ::):):):)
İnsallahh canimm ya bi supriz yapicam aklini alicam kocişin bide bebek qelirken kocisten olmayalimda :)
hahahah ne sürprizi bakiim o banada söylesene canm :)
Dur onun ustune plan yapicam deqisik bisey bulmak lazim buluyum yapiym sende yap onu ocakta insallah canim

İnsallahh canimm ya bi supriz yapicam aklini alicam kocişin bide bebek qelirken kocisten olmayalimda :)

Dur onun ustune plan yapicam deqisik bisey bulmak lazim buluyum yapiym sende yap onu ocakta insallah canim
tmm canım sen yap planları gercı ben söylemeden duramıyorum benımde planlarım vardı ama yapamadım bnm uygulayamadıgım planı söyleyım sana göbüşüme yazıcaktım babacım diye eşim gelıncede karnım agrıyo karnıma masaj yapar mısın dicektım bi acıcaktım göbüşümü:)

gulnurrr hayirli ugurlu olsun canimmm cok sevindim gule gule buyut bebegini Allah kucagina almayo nasip etsin insallah benimde gunum 1 gun gecti bu sabah test yaptim ama bisey cikmadi stresten gelmiyor heralde sen adetinden once mi ogrendin cnm?

Canım beni de ekler misin bat 12 aralık yani yarın 6. Deneme

ekleyım canım ama senın kurtajdn snra ilk denemen dimi ben bu listede kurtajdan snrakı deneme sayısını yazdm hepımızın basndan gectıgı için
Evet canım kürtajdan sonra ilk ovu testiyle denedim ama adet olucam ağrılarım başladı 12 aralık 1. deneme yazar mısın o halde canım

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2

OCAK BATLARI
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…