- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.161
bat tarıhını alayım canım bide deneme sayınıbenide ekle canim listeye dun adet oldum ben.
bat tarıhını alayım canım bide deneme sayını
canım ocak tahını alayımdun ilk adet gunumdu 10 aralik bu tarihimi yoksa ocak ayinda beklenen adet tarihinimi yazcam?
bir deneme cnm
hayırlısı olsun canım bat tarıhını alayım listeye ekleyım istersenHamile arkadaşlarımı tebrik ediyorumvalla bende gaza geldim bebek istiyorum. Şu iş görüşmesinden olumsuz haber gelirse bende denemek istiyorummmmmm
canım ocak tahını alayım
ben 10 ocak olarak ekleyımadet duzensizligim var canim iki aydir yani gelecek ay ne zaman gelir bilmiyorum ayri bi hesaplama yontemi varsa ordan hesapliyim. bu ayki gibi gelirse 10 ocak.
tamam canim oyle ekle.ben 10 ocak olarak ekleyım
İnsallahh canimm ya bi supriz yapicam aklini alicam kocişin bide bebek qelirken kocisten olmayalimda :)yapıcaz canım az kaldı bak topiğin hepsi sürprizi yapıyo Allaha şükür sorunumz yok bi kere hamile kaldık yıne kalcaz ::):):):)
Dur onun ustune plan yapicam deqisik bisey bulmak lazim buluyum yapiym sende yap onu ocakta insallah canimhahahah ne sürprizi bakiim o banada söylesene canm :)
tmm canım sen yap planları gercı ben söylemeden duramıyorum benımde planlarım vardı ama yapamadım bnm uygulayamadıgım planı söyleyım sana göbüşüme yazıcaktım babacım diye eşim gelıncede karnım agrıyo karnıma masaj yapar mısın dicektım bi acıcaktım göbüşümü:)İnsallahh canimm ya bi supriz yapicam aklini alicam kocişin bide bebek qelirken kocisten olmayalimda :)
Dur onun ustune plan yapicam deqisik bisey bulmak lazim buluyum yapiym sende yap onu ocakta insallah canim
hakkınızda hayırlısı olsunMrb kızlar benim de bebeğimin kalbi durdu kürtajla alındı 1 ay oldu hiç korunmadik bize drumuz korunmayin dedi bakalım bekliyoruz :)
gulnurrr hayirli ugurlu olsun canimmm cok sevindim gule gule buyut bebegini Allah kucagina almayo nasip etsin insallah benimde gunum 1 gun gecti bu sabah test yaptim ama bisey cikmadi stresten gelmiyor heralde sen adetinden once mi ogrendin cnm?valla bende öyle cok sevındım ne yalan soyleyım ve bu bebek benım ıcın supriz oldu Allaha çok sükür. İnaşşal bir aksilik yaşamadan sağsalim kucağıma alırım. Darısı başınıza inşallah
hayirlisi olsun cnm Allah tekrar nasip etain insallahMrb kızlar benim de bebeğimin kalbi durdu kürtajla alındı 1 ay oldu hiç korunmadik bize drumuz korunmayin dedi bakalım bekliyoruz :)
Canım beni de ekler misin bat 12 aralık yani yarın 6. DenemeHAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
ekleyım canım ama senın kurtajdn snra ilk denemen dimi ben bu listede kurtajdan snrakı deneme sayısını yazdm hepımızın basndan gectıgı içinCanım beni de ekler misin bat 12 aralık yani yarın 6. Deneme
Sen ne kadarlık evlisin canım?Hamile arkadaşlarımı tebrik ediyorumvalla bende gaza geldim bebek istiyorum. Şu iş görüşmesinden olumsuz haber gelirse bende denemek istiyorummmmmm
Evet canım kürtajdan sonra ilk ovu testiyle denedim ama adet olucam ağrılarım başladıekleyım canım ama senın kurtajdn snra ilk denemen dimi ben bu listede kurtajdan snrakı deneme sayısını yazdm hepımızın basndan gectıgı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?