- 16 Şubat 2013
- 4.620
- 3.154
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.121
yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kaç çıktıı kaççç kocaya süprizzz yaaappppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar beta hcg 89,62 normal şartlarda hamileyim fakat çok düşük değilmi değer
ayyy sizin bu değer takıntılığınızzz benim ömrümüü yedii ömrümüü ayy benim ilk hamileliğimde 30 la başlamıştım bide tek yumurta ikizleriydi düşünün bu kadar çıkmamıştıkızlar beta hcg 89,62 normal şartlarda hamileyim fakat çok düşük değilmi değer
sanırım öyle oldu diğer hamileliğimde öğrendiğimdede 198 di beta hcg yıne gec dollenmeydıgec döllenmee olmusturrr canımmmmmmmmm
oooo ne güzel düşük falan değil bu güzel haberin keyfini çıkar :)kızlar beta hcg 89,62 normal şartlarda hamileyim fakat çok düşük değilmi değer
ayyy sizin bu değer takıntılığınızzz benim ömrümüü yedii ömrümüü ayy benim ilk hamileliğimde 30 la başlamıştım bide tek yumurta ikizleriydi düşünün bu kadar çıkmamıştı
HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
ayy hadi hakkinda hayirli olur isallah canim cok sevindimaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy hadi hakkinda hayirli olur isallah canim cok sevindim
sanırım öyle oldu diğer hamileliğimde öğrendiğimdede 198 di beta hcg yıne gec dollenmeydı
hayırlıı olsunn canımmmm rabbim sağlıklaa kucagına almayı nasip etsinnnn
HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
Canim benimm cok sevindim tebrik ederim Allah saqlikli sihhatli doqurmayi nasip etsin insallab cok sevindin yaaa :)aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hiçç moralini bozmaaa endişelenme kocişine süpriz hazırlamaya bakk evet tek yumurta ikizleriydiler ama birinin gelişme bozukluğu yüzünde 10. haftada kaybettim tek yumurta ikizlerinide ayıramıyolar hayırlısı bakalımm :)ama sana çok sevindim hiç stres yapmaaaa Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallahhhhhaaaa senin ikizlerin mi maşallahhhhhh . Tamam tamam takmıyorum kızma :)
ahahahaa süper olmuş canım
Ayyyy canim cok sevindimmm... Bak iyi ki beklemedin bakkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Canim benimde ilk ayni deqerdi yukselio hemen merak etmekızlar beta hcg 89,62 normal şartlarda hamileyim fakat çok düşük değilmi değer
valla bende öyle cok sevındım ne yalan soyleyım ve bu bebek benım ıcın supriz oldu Allaha çok sükür. İnaşşal bir aksilik yaşamadan sağsalim kucağıma alırım. Darısı başınıza inşallahCanim benimm cok sevindim tebrik ederim Allah saqlikli sihhatli doqurmayi nasip etsin insallab cok sevindin yaaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?