Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

ay blummm benide yaz gaza geldim inanki bukadar hamileden sonra 18 kasimda kurtaj oldum heralde 18 aralikta bat im oluyor galiba

Ayyyy canim cok sevindimmm... Bak iyi ki beklemedin bakkkk nazar degmesin cnmmm
çok sağol canım yaaaaa
Canim benimde ilk ayni deqerdi yukselio hemen merak etme

inşallah. bu arada eşim aradı eve bıraz gec gelcekmış ben iş çıkışı hemen hastaneye gıdıp testın cıktısını alcam ve fırsatan ıstıfade o kadar laf soyledınız romantik bır süpriz yapcam kocacıma :)

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

aferinn kalpli kutuda all :)mum yoktur senin evinde şimdi mumda alll hastahaneye gitmene gerek yok kuzum iş yerinde çıktısını alabilirsin yavrucum zaman kaybı olmasınn

Yap tabi adam şok olcak varya super cok quzel ya Allahim isteyen herjeze nasip etsin insallah

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
moly-----------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

aferinn kalpli kutuda all :)mum yoktur senin evinde şimdi mumda alll hastahaneye gitmene gerek yok kuzum iş yerinde çıktısını alabilirsin yavrucum zaman kaybı olmasınn
Gordunmu bak ben romantik deilim yapamam diodu bebisi duydu nasil dio süpriz diyee :)

kız baktım alınmıyo cıktı gıdıp alacam artık. bu arada benim evde mumdan bol şey yok cok severım mumları

yapıcaz canım az kaldı bak topiğin hepsi sürprizi yapıyo Allaha şükür sorunumz yok bi kere hamile kaldık yıne kalcaz ::):):):)
İnsallahh canimm ya bi supriz yapicam aklini alicam kocişin bide bebek qelirken kocisten olmayalimda :)

Cok gecmis olsun canim hosgeldin aramiza dilerim en kisa zamanda kavusursun bebisine..
saol canim hosbuldum
değerimmm 216.24 çıktıııııııııı
tebrikler insaALLAH saglikla kucagina almakta nasip olur
canım çok geçmiş olsun ailemize hoşgeldin
hosbuldum canim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
tebrikler hayirlisi ile kucaginada almak nasip olur insaALLAH
bu arada herkes ilk bebeginimi bekliyor?

benide ekle canim listeye dun adet oldum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…