- 26 Ağustos 2013
- 137
- 38
- 73
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.141
ay blummm benide yaz gaza geldim inanki bukadar hamileden sonra 18 kasimda kurtaj oldum heralde 18 aralikta bat im oluyor galibaHAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
Canim benim tebrik ederim Allahim hayirli etsin insallah :)hepiniz cokkk sağolunnn vallaaaa cokk destek oluyorsunuzzz
çok sağol canım yaaaaaAyyyy canim cok sevindimmm... Bak iyi ki beklemedin bakkkknazar degmesin cnmmm
Canim benimde ilk ayni deqerdi yukselio hemen merak etme
aferinn kalpli kutuda all :)mum yoktur senin evinde şimdi mumda alll hastahaneye gitmene gerek yok kuzum iş yerinde çıktısını alabilirsin yavrucum zaman kaybı olmasınnçok sağol canım yaaaaa
inşallah. bu arada eşim aradı eve bıraz gec gelcekmış ben iş çıkışı hemen hastaneye gıdıp testın cıktısını alcam ve fırsatan ıstıfade o kadar laf soyledınız romantik bır süpriz yapcam kocacıma :)
Yap tabi adam şok olcak varya super cok quzel ya Allahim isteyen herjeze nasip etsin insallahçok sağol canım yaaaaa
inşallah. bu arada eşim aradı eve bıraz gec gelcekmış ben iş çıkışı hemen hastaneye gıdıp testın cıktısını alcam ve fırsatan ıstıfade o kadar laf soyledınız romantik bır süpriz yapcam kocacıma :)
Gordunmu bak ben romantik deilim yapamam diodu bebisi duydu nasil dio süpriz diyee :)aferinn kalpli kutuda all :)mum yoktur senin evinde şimdi mumda alll hastahaneye gitmene gerek yok kuzum iş yerinde çıktısını alabilirsin yavrucum zaman kaybı olmasınn
aferinn kalpli kutuda all :)mum yoktur senin evinde şimdi mumda alll hastahaneye gitmene gerek yok kuzum iş yerinde çıktısını alabilirsin yavrucum zaman kaybı olmasınn
aksam ki kutlamanın detaylarını beklıyoruz canım :)canlarım ben cıkıyorum sımdı kendınıze ıy bakım çok opüyorum sızı
Sende canim öpüldüncanlarım ben cıkıyorum sımdı kendınıze ıy bakım çok opüyorum sızı
Blummm hadi ya bizde yapalim artik süpriz yaa püfffaksam ki kutlamanın detaylarını beklıyoruz canım :)
yapıcaz canım az kaldı bak topiğin hepsi sürprizi yapıyo Allaha şükür sorunumz yok bi kere hamile kaldık yıne kalcaz ::):):):)Blummm hadi ya bizde yapalim artik süpriz yaa püfff
İnsallahh canimm ya bi supriz yapicam aklini alicam kocişin bide bebek qelirken kocisten olmayalimda :)yapıcaz canım az kaldı bak topiğin hepsi sürprizi yapıyo Allaha şükür sorunumz yok bi kere hamile kaldık yıne kalcaz ::):):):)
hahahah ne sürprizi bakiim o banada söylesene canm :)İnsallahh canimm ya bi supriz yapicam aklini alicam kocişin bide bebek qelirken kocisten olmayalimda :)
Haberlerini bekliyoruz cnm opuyorummmmcanlarım ben cıkıyorum sımdı kendınıze ıy bakım çok opüyorum sızı
saol canim hosbuldumCok gecmis olsun canim hosgeldin aramizadilerim en kisa zamanda kavusursun bebisine..
tebrikler insaALLAH saglikla kucagina almakta nasip olurdeğerimmm 216.24 çıktıııııııııı
hosbuldum canimcanım çok geçmiş olsun ailemize hoşgeldin
tebrikler hayirlisi ile kucaginada almak nasip olur insaALLAHaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?