- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.181
Sağol kuzummm seninle kürtaj tarihimiz yakındı sanki? Eulül benim senin? Boş gebelik miydi?HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
bahar12umut-------17 aralık ---deneme 2
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 2
OCAK BATLARI
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
28 agustos benm.bebek gelısmedı maalesefSağol kuzummm seninle kürtaj tarihimiz yakındı sanki? Eulül benim senin? Boş gebelik miydi?
Ayy buda cok hoş adam yaziyi qorunce bian korkmasin :) Bu kocişlerin bizdden cektiqi ne ya bazen üzülüyrm :) Ama hemen qecio biz ne istersek yapacaklar elleri mahkum :))tmm canım sen yap planları gercı ben söylemeden duramıyorum benımde planlarım vardı ama yapamadım bnm uygulayamadıgım planı söyleyım sana göbüşüme yazıcaktım babacım diye eşim gelıncede karnım agrıyo karnıma masaj yapar mısın dicektım bi acıcaktım göbüşümü:)
Gecmis olsun canim Allah bidaha yasatmadin insallahMrb kızlar benim de bebeğimin kalbi durdu kürtajla alındı 1 ay oldu hiç korunmadik bize drumuz korunmayin dedi bakalım bekliyoruz :)
canım pskolojikmiş tedavi olduk dünyanın parasını verip sonuç yok ama maalesef,yani fiziksel bir çözümü yok en nadir görüleniymiş cinsel sorunlar içinde geç boşalma yada boşalamama işte ama yokBi sonuç yada tedavi yontemi bulamiolarmi canim...
Canim ya cok qecmis olsun Zor bi durumcanım pskolojikmiş tedavi olduk dünyanın parasını verip sonuç yok ama maalesef,yani fiziksel bir çözümü yok en nadir görüleniymiş cinsel sorunlar içinde geç boşalma yada boşalamama işte ama yok( ben nasıl hamile kalıcam aşılama desen onun tutması falan nasıl oluyor hiç bir bilgim yok aşılama içinde boşalması lazım (( offf offff ben anne olamıcam galiba
allah razı olsun cnm saolasın ama eşim doğal yöntemle anne olmamı çok istiyor gurur yapmaya başladı ben de ona çok üzülüyorumCanim ya cok qecmis olsun Zor bi durumAllahim yardimcin olsun artik herseyin bi caresi var esinden alip sana enjekte edebilirler bunu doktoruna bi sole istersen faydasi olabilir insallah..
aynen canımhakkınızda hayırlısı olsun
Amin canım sagolhayirlisi olsun cnm Allah tekrar nasip etain insallah
Amin canım inşallahGecmis olsun canim Allah bidaha yasatmadin insallah
Canim asilama esin sperm veriyo onlardan hizlilari secilip sana enjekte ediliyo ama iste onu dr danista sizin sorun neydi tatlim ben gecmisi okuyamadimcanım pskolojikmiş tedavi olduk dünyanın parasını verip sonuç yok ama maalesef,yani fiziksel bir çözümü yok en nadir görüleniymiş cinsel sorunlar içinde geç boşalma yada boşalamama işte ama yok( ben nasıl hamile kalıcam aşılama desen onun tutması falan nasıl oluyor hiç bir bilgim yok aşılama içinde boşalması lazım (( offf offff ben anne olamıcam galiba
Kızlar bişey sorcam benim bebeğim tüp bebekti 1 ay önce alındı biz hiç korunmadik kurtaji yapan doktor kesinlikle korunmayin dedi ama sağlık ocagindaki ebe en az 3 ay korunman gerekiyor dedi kafam karıştı bi bilginiz va mı hiç korunmadik sorun olur mu acaba
canım eşim afdersin mstrbsynla boşalıyor ama ilşkide boşalamıyor sorunumuz bu bizimCanim asilama esin sperm veriyo onlardan hizlilari secilip sana enjekte ediliyo ama iste onu dr danista sizin sorun neydi tatlim ben gecmisi okuyamadim
Tamam canim iste asilama olur o zaman yikama islemi yapiyolar dedigim gibi sperme ve hizlilari sana enjekte ediyolar insallah bu sekilde annis olacaksin umudunu yitirme bitanemcanım eşim afdersin mstrbsynla boşalıyor ama ilşkide boşalamıyor sorunumuz bu bizim(
Amin canım gözün aydın sağlıkla kucağına almayi nasip etsin allahım benim kurtajim 12 Kasım da oldu henüz adet görmedim hiç korunmadikta bakalımbende 12 ekimde kurtaj oldum 12 kasımda ilk adetimi oldum canım banada 3 ay korun dedilr bende ilk adetten sonra hemen olmaz zaten dedim ama şükürler olsun bugun hamile oldugumu öğrendim raabbim herkesin hakkında hayırlısını sağlıklısını versın
Amin canım gözün aydın sağlıkla kucağına almayi nasip etsin allahım benim kurtajim 12 Kasım da oldu henüz adet görmedim hiç korunmadikta bakalım
cnm eşim doğal yöntemle olmasını istiyor aşılamaya yaklaşmıyor şuanTamam canim iste asilama olur o zaman yikama islemi yapiyolar dedigim gibi sperme ve hizlilari sana enjekte ediyolar insallah bu sekilde annis olacaksin umudunu yitirme bitanem
Amin canım inşhayırlısı olsun canımm herşeyın rabbim herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?