Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Sağol kuzummm seninle kürtaj tarihimiz yakındı sanki? Eulül benim senin? Boş gebelik miydi?

Banada bi dr bebek gelişmemiş dedi diğeride boş gebelik dedi bu ay en önemli günlerde çalıştık ama olmadı 14. Gün ovu testim kopkouuydu 12 14 16 17 ilişki oldu. Önümüzdeki ay hem koyu çıktığı gün hem diğer gün çalışmak istiyorum bakalım nasip

Ayy buda cok hoş adam yaziyi qorunce bian korkmasin :) Bu kocişlerin bizdden cektiqi ne ya bazen üzülüyrm :) Ama hemen qecio biz ne istersek yapacaklar elleri mahkum :))

Bi sonuç yada tedavi yontemi bulamiolarmi canim...
canım pskolojikmiş tedavi olduk dünyanın parasını verip sonuç yok ama maalesef,yani fiziksel bir çözümü yok en nadir görüleniymiş cinsel sorunlar içinde geç boşalma yada boşalamama işte ama yok ( ben nasıl hamile kalıcam aşılama desen onun tutması falan nasıl oluyor hiç bir bilgim yok aşılama içinde boşalması lazım (( offf offff ben anne olamıcam galiba

Canim ya cok qecmis olsun Zor bi durum Allahim yardimcin olsun artik herseyin bi caresi var esinden alip sana enjekte edebilirler bunu doktoruna bi sole istersen faydasi olabilir insallah..

Canim ya cok qecmis olsun Zor bi durum Allahim yardimcin olsun artik herseyin bi caresi var esinden alip sana enjekte edebilirler bunu doktoruna bi sole istersen faydasi olabilir insallah..
allah razı olsun cnm saolasın ama eşim doğal yöntemle anne olmamı çok istiyor gurur yapmaya başladı ben de ona çok üzülüyorum ((

Kızlar bişey sorcam benim bebeğim tüp bebekti 1 ay önce alındı biz hiç korunmadik kurtaji yapan doktor kesinlikle korunmayin dedi ama sağlık ocagindaki ebe en az 3 ay korunman gerekiyor dedi kafam karıştı bi bilginiz va mı hiç korunmadik sorun olur mu acaba

Canim asilama esin sperm veriyo onlardan hizlilari secilip sana enjekte ediliyo ama iste onu dr danista sizin sorun neydi tatlim ben gecmisi okuyamadim

bende 12 ekimde kurtaj oldum 12 kasımda ilk adetimi oldum canım banada 3 ay korun dedilr bende ilk adetten sonra hemen olmaz zaten dedim ama şükürler olsun bugun hamile oldugumu öğrendim raabbim herkesin hakkında hayırlısını sağlıklısını versın

canım eşim afdersin mstrbsynla boşalıyor ama ilşkide boşalamıyor sorunumuz bu bizim (
Tamam canim iste asilama olur o zaman yikama islemi yapiyolar dedigim gibi sperme ve hizlilari sana enjekte ediyolar insallah bu sekilde annis olacaksin umudunu yitirme bitanem

Amin canım gözün aydın sağlıkla kucağına almayi nasip etsin allahım benim kurtajim 12 Kasım da oldu henüz adet görmedim hiç korunmadikta bakalım

Tamam canim iste asilama olur o zaman yikama islemi yapiyolar dedigim gibi sperme ve hizlilari sana enjekte ediyolar insallah bu sekilde annis olacaksin umudunu yitirme bitanem
cnm eşim doğal yöntemle olmasını istiyor aşılamaya yaklaşmıyor şuan ( o şekilde ya karışırsa falan diye olmadık şeyleri dert ediyor kafasına nasıl güvenicez diyor bir sürü şey bende isterdim doğal yöntemlerle olsun ama 3 yıldır olmuyor 1 yıl vajinismustum sonrasındada bu çıktı ( çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…