Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Mrb kızlar benim de bebeğimin kalbi durdu kürtajla alındı 1 ay oldu hiç korunmadik bize drumuz korunmayin dedi bakalım bekliyoruz :)

Canım çok geçmiş olsun. Seni en iyi anlayacak olanların arasındasın şimdi umudunu kaybetme ve denemeye devam et. Bebişini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah

gulnurrr hayirli ugurlu olsun canimmm cok sevindim gule gule buyut bebegini Allah kucagina almayo nasip etsin insallah benimde gunum 1 gun gecti bu sabah test yaptim ama bisey cikmadi stresten gelmiyor heralde sen adetinden once mi ogrendin cnm?

canım ben günümde öğrenmedim çünkü test yaptım çizgiyi net göremedim emin olamadım valla 4 tane test yaptım 3 gün içerisinde en sonuncuda daha belli idi çizgi dünde emin olmak ıcın kan tahlili yaptırdım. Yani net olarak 4 gün geçtikten sonra öğrendim.

Alis cnm artikk naaptin nasil soyledin esine?

Alışcam inşallah ama doktora gidip sorun olmadığını öğrenene kadar rahat yok sanırım

Günaydın Taze hamişşş :) Naptın ya nasıl söledin eşine merak ettim :)

canım daha öncede söylemiştim çok romantik biri değilim
iş çıkışı gittim hemen pasta aldım.Evde her yere mum koydum. eşim geldi çaldı kapıyı acmadım mecbur anahtarla girdi eve ve adam şok oldu beklemiyo benden tabi öyle bişey. sonra geldi hayırdır ne oluyor neyi kutluyoruz dedi yoksa bebek mi geliyor dedii bende sonucu verdim şöle kocaman sarıldı bana çok sevindi

işte size bir kaç foto

Allahım romantik deilim diyene bak ya neler yapmış Ama çok hoş gözüküo canım ya Allah saqlıklı sıhhatlı kucaqına almayı nasip etsin inşallah mutluluqunuz daim olsun

Allahım romantik deilim diyene bak ya neler yapmış Ama çok hoş gözüküo canım ya Allah saqlıklı sıhhatlı kucaqına almayı nasip etsin inşallah mutluluqunuz daim olsun

AMin canım inşallah öyle olur insanın içinde korku oluyor ama dua etmekten baska care yok.

Bu arada beta hcg kaçta iken kese görünüyor ultrasonda bılıyormusun?

AMin canım inşallah öyle olur insanın içinde korku oluyor ama dua etmekten baska care yok.

Bu arada beta hcg kaçta iken kese görünüyor ultrasonda bılıyormusun?
Canım benimde ilk deqerim 89 du 1 hafta sonra 400 cıktı sonra 3 gün sonra 696 oldu 15 gün gitmedim ben 3000 e vurmuştu zaten bebeqide keseyide görmüştük ...Ama canım 1500 ü geçince demişti doktor gözükür diye...

zaten 2 günde bir iki katına çıkıyor hesapladım ayın 19 unda 1440 olacak ben 20 sınde gidecem doktora o zaman görünür

ben pazartesi günü gideyim bir sağlık ocagına hem gebeliğimi bildireyim hemde gerekli tahlilleri yapsınlar bakalım ne olacak

Valla gulnurr romantik olsan neler yapican kim bilirr benim de 3000 filandi rahatca gormustu ama gec gitmistim brn senin gorunur 20 arlikta bence. Ayyyy cok heyecanliiiiiii

Valla gulnurr romantik olsan neler yapican kim bilirr benim de 3000 filandi rahatca gormustu ama gec gitmistim brn senin gorunur 20 arlikta bence. Ayyyy cok heyecanliiiiiii

ahahahahahahahahahaha

ya neye nıyet neye kısmet ben normal kontrol ıcın almıstım bu randevuyu ve kontrolden sonra çalışmalara baslıcaktım. bu arada folik asit kullanmıyorum ben şuan inşallah bır sıkıntı çıkmaz ki sanmıyorum çıksın en son folik asıt degerlerım normaldı . bende heyecanlıyım nasıl geccek 1 hafta bılmıyorum acıkcası

Zaten doktor yazar hemen canım inşallah görürsün :)

Her iste bir hayir vardir canim bak guzel bir nedenden gidicen doktora. Doktor da sasiracaktir

Kızlar hepimize hayırlı cumalar bu mubarek günün hürmetine inşala bizlerede rabbim anne olmayı nasip eder. Bugün benim bat geçeli 9 gün odu ama doktora gitmeye test yapmaya korkuyorum eşim hergün bu gün gidelim diyor ama ben geçiştiriyorum. 4 kasımda kürtaj oldum hiç korunmadık hiç bi belirti de yok ne adet için negebelik için. Pofffffffffff içim şişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…