- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.221
GÜNAYDIN KIZLAARRBenim Gün herzamanki gibi erkan aydınlandı maalesef
Günaydın Taze hamişşş :) Naptın ya nasıl söledin eşine merak ettim :)Günaydınlar hepinize sevgi pıtırcıkları
Mrb kızlar benim de bebeğimin kalbi durdu kürtajla alındı 1 ay oldu hiç korunmadik bize drumuz korunmayin dedi bakalım bekliyoruz :)
gulnurrr hayirli ugurlu olsun canimmm cok sevindim gule gule buyut bebegini Allah kucagina almayo nasip etsin insallah benimde gunum 1 gun gecti bu sabah test yaptim ama bisey cikmadi stresten gelmiyor heralde sen adetinden once mi ogrendin cnm?
Alis cnm artikknaaptin nasil soyledin esine?
Günaydın Taze hamişşş :) Naptın ya nasıl söledin eşine merak ettim :)
Allahım romantik deilim diyene bak ya neler yapmışAma çok hoş gözüküo canım ya Allah saqlıklı sıhhatlı kucaqına almayı nasip etsin inşallah mutluluqunuz daim olsun
Canım benimde ilk deqerim 89 du 1 hafta sonra 400 cıktı sonra 3 gün sonra 696 oldu 15 gün gitmedim ben 3000 e vurmuştu zaten bebeqide keseyide görmüştük ...Ama canım 1500 ü geçince demişti doktor gözükür diye...AMin canım inşallah öyle olur insanın içinde korku oluyor ama dua etmekten baska care yok.
Bu arada beta hcg kaçta iken kese görünüyor ultrasonda bılıyormusun?
Canım benimde ilk deqerim 89 du 1 hafta sonra 400 cıktı sonra 3 gün sonra 696 oldu 15 gün gitmedim ben 3000 e vurmuştu zaten bebeqide keseyide görmüştük ...Ama canım 1500 ü geçince demişti doktor gözükür diye...
Valla gulnurr romantik olsan neler yapican kim bilirrbenim de 3000 filandi rahatca gormustu ama gec gitmistim brn senin gorunur 20 arlikta bence. Ayyyy cok heyecanliiiiiii
Zaten doktor yazar hemen canım inşallah görürsün :)ahahahahahahahahahaha
ya neye nıyet neye kısmet ben normal kontrol ıcın almıstım bu randevuyu ve kontrolden sonra çalışmalara baslıcaktım. bu arada folik asit kullanmıyorum ben şuan inşallah bır sıkıntı çıkmaz ki sanmıyorum çıksın en son folik asıt degerlerım normaldı . bende heyecanlıyım nasıl geccek 1 hafta bılmıyorum acıkcası
ahahahahahahahahahaha
ya neye nıyet neye kısmet ben normal kontrol ıcın almıstım bu randevuyu ve kontrolden sonra çalışmalara baslıcaktım. bu arada folik asit kullanmıyorum ben şuan inşallah bır sıkıntı çıkmaz ki sanmıyorum çıksın en son folik asıt degerlerım normaldı . bende heyecanlıyım nasıl geccek 1 hafta bılmıyorum acıkcası
Her iste bir hayir vardir canim bak guzel bir nedenden gidicen doktora. Doktor da sasiracaktir
bilmiyorum canım şaşırırmı
ama ben hem mutluyum hem degılım kafamda deli sorular
canımmm tebrikler çok çok çok sevindim.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşalla. Kısa zaman da da darısı bize olsun.kızlar beta hcg 89,62 normal şartlarda hamileyim fakat çok düşük değilmi değer
Canım tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşalla. Kısa zaman da da darısı bize olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?