- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.241
Hayırlı cumalar canım seninle aynı olmuştuk ben adet gördüm bittim 10 gün oldu kesin bişeyler var sende nasıl dayanıosun öqrenmeden ben olsam koşmuştum çoktanKızlar hepimize hayırlı cumalar bu mubarek günün hürmetine inşala bizlerede rabbim anne olmayı nasip eder. Bugün benim bat geçeli 9 gün odu ama doktora gitmeye test yapmaya korkuyorum eşim hergün bu gün gidelim diyor ama ben geçiştiriyorum. 4 kasımda kürtaj oldum hiç korunmadık hiç bi belirti de yok ne adet için negebelik için. Pofffffffffff içim şişti
Kızlar hepimize hayırlı cumalar bu mubarek günün hürmetine inşala bizlerede rabbim anne olmayı nasip eder. Bugün benim bat geçeli 9 gün odu ama doktora gitmeye test yapmaya korkuyorum eşim hergün bu gün gidelim diyor ama ben geçiştiriyorum. 4 kasımda kürtaj oldum hiç korunmadık hiç bi belirti de yok ne adet için negebelik için. Pofffffffffff içim şişti
Bende nasıl bekliyorum bilmiyorumHayırlı cumalar canım seninle aynı olmuştuk ben adet gördüm bittim 10 gün oldu kesin bişeyler var sende nasıl dayanıosun öqrenmeden ben olsam koşmuştum çoktan
Aynen bende gebelik değil de sadece gecikmeyse boşuna doktra gitmekten çekiniyrum. Bugün test alabilirsem yarın sabbah yapmayı düşünüyorum varsa çıkar herhalde.gulngebeli9 .!.:sanada Hayırlı CUmalar canım. İçini ferah tut ve bıraz daha bekle yeni kürtaj olmuşsun bazı kişerde gecikme olabiliyormuş ama istersenn ıdrar testı deneyebılırsın
Aynen bende gebelik değil de sadece gecikmeyse boşuna doktra gitmekten çekiniyrum. Bugün test alabilirsem yarın sabbah yapmayı düşünüyorum varsa çıkar herhalde.
Anladı canım hayırlısı olsun yarın sabah bi dene bakalımBende nasıl bekliyorum bilmiyorumaslında normal dönem osa çoktan test yapardım ama kürtaj sonrası gecikme olduğu için şüpheliyim ve negatif test fobim var sanırım çok korkuyorum
canım bende ov testıyle denedm bu ay çalışmalarımzda iyidi ama olmadı demek nasip değilmiş inş ocakta ögrenıcez :)Banada bi dr bebek gelişmemiş dedi diğeride boş gebelik dedi bu ay en önemli günlerde çalıştık ama olmadı14. Gün ovu testim kopkouuydu 12 14 16 17 ilişki oldu. Önümüzdeki ay hem koyu çıktığı gün hem diğer gün çalışmak istiyorum bakalım nasip
bişicik olmaz kocacıklara :)Ayy buda cok hoş adam yaziyi qorunce bian korkmasin :) Bu kocişlerin bizdden cektiqi ne ya bazen üzülüyrm :) Ama hemen qecio biz ne istersek yapacaklar elleri mahkum :))
hayırlı cumalar herkese....canım bence bi test yap ve için rahatlasın benım kurtajdan snra 41. gun geldı regl inş senınki bebiştirKızlar hepimize hayırlı cumalar bu mubarek günün hürmetine inşala bizlerede rabbim anne olmayı nasip eder. Bugün benim bat geçeli 9 gün odu ama doktora gitmeye test yapmaya korkuyorum eşim hergün bu gün gidelim diyor ama ben geçiştiriyorum. 4 kasımda kürtaj oldum hiç korunmadık hiç bi belirti de yok ne adet için negebelik için. Pofffffffffff içim şişti
bişey yoktur canım bozma moralını hemen dr ne zman gidiceksın???Kızlar ya moralim bozuk sabah uyandığimda lavaboya gittim idrar yaparken ince damar gibi bişe düştü anlamadım hiçbişey sinirlerim bozuk yaa
rubikus um aksam nasıldı??
Kızlar ya moralim bozuk sabah uyandığimda lavaboya gittim idrar yaparken ince damar gibi bişe düştü anlamadım hiçbişey sinirlerim bozuk yaa
güzeldi canım bissürü pasta yedim ahahahahahah
canım moralını bozma kan falan geldimi?
damar gıbı bısey ne olabılırkı anlamadım valla hıcde duymadım. bır doktora gıt ıstersen ıcın rahatlasınHayır canım kan felan yok ama korkuyorum arada Karnım ağrıyor belim ağrıyor kasık agrilarim
ohhhh yarasın sana ve bebişine afiyet olsun canım :)güzeldi canım bissürü pasta yedim ahahahahahah
canım moralını bozma kan falan geldimi?
cok uzun canım için rahat edecekse gitme ama kendı kendını yıceksen evham yapacaksan bekleme git derım cunku bebiişinede zarar vermıs olcaksn2 hafta gitmeyi düşünmüyorum eşim bugün il dışına çıkıyor is icin bir buçuk hafta felan yok
ohhhh yarasın sana ve bebişine afiyet olsun canım :)
inşallah canımmmcanım bende ov testıyle denedm bu ay çalışmalarımzda iyidi ama olmadı demek nasip değilmiş inş ocakta ögrenıcez :)
bişicik olmaz kocacıklara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?