- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.261
benm eşimde de aynısı oldu bide idrar testınde cok erken ögrendk bende test yanlıstır dedım kanda duyana kadar inanmadı hamıle olduguma.şimdi en az benım kadar o da istiyo adet oldugumda üzüldü :)sağol canım yaaaa .
Vallaeşim ilk hamileliğimde heyecanlanıp sevınmemişti istemiyordu sanırım hazır değildi bu fikre ama bebeğimizi kaybettıkten sonra düşünceleri değişti sanırım dün çok mutlu oldu ve heyecanlıydı en cok benı bu mutlu etti ve dediki inşallah ikiz olurBende inşallah dedim
benm eşimde de aynısı oldu bide idrar testınde cok erken ögrendk bende test yanlıstır dedım kanda duyana kadar inanmadı hamıle olduguma.şimdi en az benım kadar o da istiyo adet oldugumda üzüldü :)
Canım akıntı falan olmasın iyi baktınmı ya...Kızlar ya moralim bozuk sabah uyandığimda lavaboya gittim idrar yaparken ince damar gibi bişe düştü anlamadım hiçbişey sinirlerim bozuk yaa
Canım akıntı falan olmasın iyi baktınmı ya...
Bi acıle gitsen olay sıcaq sıcaqına canım alabıldınmı peki onu peçeteye falan...Kızlar ya artık yoruldum valla ilk kurtajimda hastanelerden çok bunaldim çok artık oluruna bıraktım Rabbim alacaksa bişe yapamam olmazsa pazar günü bi Jan testimi yaptırSam diyorum dün yaptırmıştır bide pazar yagrilarim yükselişe bakayim
Bilmiorumki ya cok enteresan hani hiç duymasım ne desem boş ama bi git derim acile alonuda peçeteye falan...Baktım canım ince kahverengi biseydi
canım bebek yerleşirken olurmuş ama bence doktora git korkutmak ıstemem senı tabı ama nefret edıyorum kahverengı akıntılardan ılk bebegımı oyle kaybettım. bı gıt ıcın rahat etsın sonra yıne 2 hafta sonra gıdersın sonra bısey olursa kendı kendını yersın gıtseydım acaba kurtulurmuydu falan dıyeBaktım canım ince kahverengi biseydi
Amin hayırlısi ne ise o olsun çok bekletmeden gelsin bebeğim...çıkar canım hayırlısı olsun senın ıcın
İNşallah güzel bi haber verebilirim sizeAnladı canım hayırlısı olsun yarın sabah bi dene bakalım
İşte bende kürtaj sonrası gecikme diye endişeleniyorum ma bazıları da günü şaşmadan regli olmuş herkesaynı değil inşallah benim gecikmem bebekten dir çok istiyorum değil sede sonrasın da hemenolur inşllahhayırlı cumalar herkese....canım bence bi test yap ve için rahatlasın benım kurtajdan snra 41. gun geldı regl inş senınki bebiştir
Bilmiyorum kızlar eşim bi gelsin yola çıkacak bi konuşayım Bakayim ne diyecek
İnsallah verirsin canım...Amin hayırlısi ne ise o olsun çok bekletmeden gelsin bebeğim...
İNşallah güzel bi haber verebilirim size
İşte bende kürtaj sonrası gecikme diye endişeleniyorum ma bazıları da günü şaşmadan regli olmuş herkesaynı değil inşallah benim gecikmem bebekten dir çok istiyorum değil sede sonrasın da hemenolur inşllah
ya moralini bozmak istemem ama bi doktora git istersen benimde oyle olmustuHayır canım kan felan yok ama korkuyorum arada Karnım ağrıyor belim ağrıyor kasık agrilarim
dr gitmeni tavsiye ederim en azından öncem amaçlı progestan felan verirler devamı gelir gelmez bilemem ama bence dr gitmelisin yerleşmede olabilir kötü düşünme ama önlem amaçlı dr gitmen şartBilmiyorum kızlar eşim bi gelsin yola çıkacak bi konuşayım Bakayim ne diyecek
kendimi temizliğe verdim bugun biraz içim daralıp daralıp duruyo bir tuhafımkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesınız kımsenın sesı cıkmıyorrrrrrrrrr
Ya benimde üstümde 2 gündür bi kasvet var inanılmaz böle uykum var gibi başım aqrıo gibi canım hiçbişey istemıo bilmıorum valla ama daraldım bu aralarkendimi temizliğe verdim bugun biraz içim daralıp daralıp duruyo bir tuhafımkendimi yorgun ve bitkin hissediyorum kış yordu sanırım beni sen nasılsın napıosun bakim
kendimi temizliğe verdim bugun biraz içim daralıp daralıp duruyo bir tuhafımkendimi yorgun ve bitkin hissediyorum kış yordu sanırım beni sen nasılsın napıosun bakim
Ya benimde üstümde 2 gündür bi kasvet var inanılmaz böle uykum var gibi başım aqrıo gibi canım hiçbişey istemıo bilmıorum valla ama daraldım bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?