Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

benm eşimde de aynısı oldu bide idrar testınde cok erken ögrendk bende test yanlıstır dedım kanda duyana kadar inanmadı hamıle olduguma.şimdi en az benım kadar o da istiyo adet oldugumda üzüldü :)

benm eşimde de aynısı oldu bide idrar testınde cok erken ögrendk bende test yanlıstır dedım kanda duyana kadar inanmadı hamıle olduguma.şimdi en az benım kadar o da istiyo adet oldugumda üzüldü :)

olacak inşallah aralık ve ocak ayında forum güzel haberlerle dolacak ben ınanıyorum

Kızlar ya artık yoruldum valla ilk kurtajimda hastanelerden çok bunaldim çok artık oluruna bıraktım Rabbim alacaksa bişe yapamam olmazsa pazar günü bi Jan testimi yaptırSam diyorum dün yaptırmıştır bide pazar yagrilarim yükselişe bakayim

Bi acıle gitsen olay sıcaq sıcaqına canım alabıldınmı peki onu peçeteye falan...

Baktım canım ince kahverengi biseydi
canım bebek yerleşirken olurmuş ama bence doktora git korkutmak ıstemem senı tabı ama nefret edıyorum kahverengı akıntılardan ılk bebegımı oyle kaybettım. bı gıt ıcın rahat etsın sonra yıne 2 hafta sonra gıdersın sonra bısey olursa kendı kendını yersın gıtseydım acaba kurtulurmuydu falan dıye

içini rahat tut ve dktora gıt derım

çıkar canım hayırlısı olsun senın ıcın
Amin hayırlısi ne ise o olsun çok bekletmeden gelsin bebeğim...
Anladı canım hayırlısı olsun yarın sabah bi dene bakalım
İNşallah güzel bi haber verebilirim size
hayırlı cumalar herkese....canım bence bi test yap ve için rahatlasın benım kurtajdan snra 41. gun geldı regl inş senınki bebiştir
İşte bende kürtaj sonrası gecikme diye endişeleniyorum ma bazıları da günü şaşmadan regli olmuş herkesaynı değil inşallah benim gecikmem bebekten dir çok istiyorum değil sede sonrasın da hemenolur inşllah

İnsallah verirsin canım...

Bilmiyorum kızlar eşim bi gelsin yola çıkacak bi konuşayım Bakayim ne diyecek
dr gitmeni tavsiye ederim en azından öncem amaçlı progestan felan verirler devamı gelir gelmez bilemem ama bence dr gitmelisin yerleşmede olabilir kötü düşünme ama önlem amaçlı dr gitmen şart

kendimi temizliğe verdim bugun biraz içim daralıp daralıp duruyo bir tuhafım kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum kış yordu sanırım beni sen nasılsın napıosun bakim
Ya benimde üstümde 2 gündür bi kasvet var inanılmaz böle uykum var gibi başım aqrıo gibi canım hiçbişey istemıo bilmıorum valla ama daraldım bu aralar

kendimi temizliğe verdim bugun biraz içim daralıp daralıp duruyo bir tuhafım kendimi yorgun ve bitkin hissediyorum kış yordu sanırım beni sen nasılsın napıosun bakim

Ya benimde üstümde 2 gündür bi kasvet var inanılmaz böle uykum var gibi başım aqrıo gibi canım hiçbişey istemıo bilmıorum valla ama daraldım bu aralar

kızlar havalardan bunlar hep donuyorum resmen. kapalı havaları hiç sevmem ruhum daralıyor sanki.

Bende napım ya pazartesi aıle hekımıne gıtmeye karar verdım değerlerime baktırcam. onun harıcınde heyecanlar 20 aralıgı beklıyorum .

bide şunu düşünüyorum acaba doktora gıttıkten sonra herkese yayın mı yapsam yoksa soylemesemmi onu düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…