Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Canım sen bilirsin ama bıraz dur ıstersen...

aranızda sigara içip hamile kalmaya çalışanlar var mı? ben ilk hamileliğimi öğrenir öğrenmez bırakmıştım. acaba düşüğe neden oluyor mudur?

aranızda sigara içip hamile kalmaya çalışanlar var mı? ben ilk hamileliğimi öğrenir öğrenmez bırakmıştım. acaba düşüğe neden oluyor mudur?
bende aynen senin gibi sigara iciyodum hamile kaldim biraktim sonra yine basladim ama evet dusuge sebep oluyomus arastirdim bugun hic icmedim bakalim birakabilicekmiyim

Canım öncelikle kendi sağlığın için daha sonrada bebeğinin sağlığı için sigara kullanmamalısın.

Ablamın 3 tane çocugu var ve hamile ikende emzirirkende hep kullandı malesef.

bende aynen senin gibi sigara iciyodum hamile kaldim biraktim sonra yine basladim ama evet dusuge sebep oluyomus arastirdim bugun hic icmedim bakalim birakabilicekmiyim
bende öyle yaptım hamile kalınca bıraktım kürtajdan sonra başladım ama arada içiyorum dün içmemiştim bugün paket aldım kendime sinirlendim paketi attım çöpe.

Canım öncelikle kendi sağlığın için daha sonrada bebeğinin sağlığı için sigara kullanmamalısın.

Ablamın 3 tane çocugu var ve hamile ikende emzirirkende hep kullandı malesef.
canım çok haklısın hamile kalınca tık diye bıraktım ve hiç aklıma gelmedi kürtajdan sonra hormonlar eskiye dönünce sanırım canım istemeye başladı ama içince de vicdan azabı çekiyorum. bir de evdeyim çalışmıyorum. ama bırakıcammmmmm

bende öyle yaptım hamile kalınca bıraktım kürtajdan sonra başladım ama arada içiyorum dün içmemiştim bugün paket aldım kendime sinirlendim paketi attım çöpe.
bende birakamiyorum yaa birgun ikigun icmiyorum sonra paket aliorum kendimede kiziorum ama birakicam bu kezzz bu sonnn

arkadaşlar ben eski bir sigara tiryakisiydim Allah'a çok şükür bıraktım. Günde en az bir buçuk paket sigara içerdim. yok efkarlıyım yok sinirliyim vs. vs. gibi bahaneler üretip bırakılmıyor sigara malesef .

Fakat şuan sigara kullanmıyorum sinirlendiğim zamanlarda oluyor sigara içmiyorum ama öfkem diniyor. artık bahanelerin arkasına sığınmaktan kurtulun ve kendiniz için sağlığınız içinbir adım atın. istedikten sonra yapamayacağınız şey yok emin olun. kaldıki kendi zehirinize birde bebeklerinize bulaştıracaksınız yazıktır günahtır

Evettt birakicaz yaaa yok ben koydum kafayi aslinda bi sure 1 hafta birakmistim esimin ailesine ofkelendim esimede onlarada kizdim die bi basladim baslayis o baslayis

Evettt birakicaz yaaa yok ben koydum kafayi aslinda bi sure 1 hafta birakmistim esimin ailesine ofkelendim esimede onlarada kizdim die bi basladim baslayis o baslayis

canım aslında gercekten kafanda biterememişsin olayı. Kırılma gücenme ama bu bahanelerin arkasına sığınma. bende kızıyorum eşime bazen aılesıne ama yeniden baslamıyorum sigaraya. çok şükür ki artık daha rahatım en azından kül tabağı gibi kokmuyorum. yürüdüğümde yokuş çıktığımda, merdiven çıkarken nefes nefese kalmıyorum.

Gerçekten isterseniz başarabilirsiniz

yok bu kez basaricam insallahhh kuzum yok gercek bu kendime zarar dogmamis bebislerime zararrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…