- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #3.281
bende öleyim bilmiyorum kuzum yaa daralıorumm çoookkYa benimde üstümde 2 gündür bi kasvet var inanılmaz böle uykum var gibi başım aqrıo gibi canım hiçbişey istemıo bilmıorum valla ama daraldım bu aralar
Bilmıyorum ne olcak bölebende öleyim bilmiyorum kuzum yaa daralıorumm çoookkağlamak istiyorummmm
Canım sen bilirsin ama bıraz dur ıstersen...kızlar havalardan bunlar hep donuyorum resmen. kapalı havaları hiç sevmem ruhum daralıyor sanki.
Bende napım ya pazartesi aıle hekımıne gıtmeye karar verdım değerlerime baktırcam. onun harıcınde heyecanlar 20 aralıgı beklıyorum .
bide şunu düşünüyorum acaba doktora gıttıkten sonra herkese yayın mı yapsam yoksa soylemesemmi onu düşünüyorum
Canım sen bilirsin ama bıraz dur ıstersen...
bende bilmiyorumBilmıyorum ne olcak böle
bende aynen senin gibi sigara iciyodum hamile kaldim biraktim sonra yine basladim ama evet dusuge sebep oluyomus arastirdim bugun hic icmedim bakalim birakabilicekmiyimaranızda sigara içip hamile kalmaya çalışanlar var mı? ben ilk hamileliğimi öğrenir öğrenmez bırakmıştım. acaba düşüğe neden oluyor mudur?
aranızda sigara içip hamile kalmaya çalışanlar var mı? ben ilk hamileliğimi öğrenir öğrenmez bırakmıştım. acaba düşüğe neden oluyor mudur?
bende öyle yaptım hamile kalınca bıraktım kürtajdan sonra başladım ama arada içiyorum dün içmemiştim bugün paket aldım kendime sinirlendim paketi attım çöpe.bende aynen senin gibi sigara iciyodum hamile kaldim biraktim sonra yine basladim ama evet dusuge sebep oluyomus arastirdim bugun hic icmedim bakalim birakabilicekmiyim
canım çok haklısın hamile kalınca tık diye bıraktım ve hiç aklıma gelmedi kürtajdan sonra hormonlar eskiye dönünce sanırım canım istemeye başladı ama içince de vicdan azabı çekiyorum. bir de evdeyim çalışmıyorum. ama bırakıcammmmmmCanım öncelikle kendi sağlığın için daha sonrada bebeğinin sağlığı için sigara kullanmamalısın.
Ablamın 3 tane çocugu var ve hamile ikende emzirirkende hep kullandı malesef.
bende birakamiyorum yaa birgun ikigun icmiyorum sonra paket aliorum kendimede kiziorum ama birakicam bu kezzz bu sonnnbende öyle yaptım hamile kalınca bıraktım kürtajdan sonra başladım ama arada içiyorum dün içmemiştim bugün paket aldım kendime sinirlendim paketi attım çöpe.
Evettt birakicaz yaaa yok ben koydum kafayi aslinda bi sure 1 hafta birakmistim esimin ailesine ofkelendim esimede onlarada kizdim die bi basladim baslayis o baslayisarkadaşlar ben eski bir sigara tiryakisiydim Allah'a çok şükür bıraktım. Günde en az bir buçuk paket sigara içerdim. yok efkarlıyım yok sinirliyim vs. vs. gibi bahaneler üretip bırakılmıyor sigara malesef .
Fakat şuan sigara kullanmıyorum sinirlendiğim zamanlarda oluyor sigara içmiyorum ama öfkem diniyor. artık bahanelerin arkasına sığınmaktan kurtulun ve kendiniz için sağlığınız içinbir adım atın. istedikten sonra yapamayacağınız şey yok emin olun. kaldıki kendi zehirinize birde bebeklerinize bulaştıracaksınız yazıktır günahtır
Evettt birakicaz yaaa yok ben koydum kafayi aslinda bi sure 1 hafta birakmistim esimin ailesine ofkelendim esimede onlarada kizdim die bi basladim baslayis o baslayis
yok bu kez basaricam insallahhh kuzum yok gercek bu kendime zarar dogmamis bebislerime zararrrrcanım aslında gercekten kafanda biterememişsin olayı. Kırılma gücenme ama bu bahanelerin arkasına sığınma. bende kızıyorum eşime bazen aılesıne ama yeniden baslamıyorum sigaraya. çok şükür ki artık daha rahatım en azından kül tabağı gibi kokmuyorum. yürüdüğümde yokuş çıktığımda, merdiven çıkarken nefes nefese kalmıyorum.
Gerçekten isterseniz başarabilirsiniz
yok bu kez basaricam insallahhh kuzum yok gercek bu kendime zarar dogmamis bebislerime zararrrr
inş ikimizde bırakalım her gün yoklama yapalım burda:)))bende birakamiyorum yaa birgun ikigun icmiyorum sonra paket aliorum kendimede kiziorum ama birakicam bu kezzz bu sonnn
Evet yapalim tatlim ben bugun icmedim hicccinş ikimizde bırakalım her gün yoklama yapalım burda:)))
ben üç dal içtim ama sonra paketi attım. bende içmemiş sayıyorum kendimi:)Evet yapalim tatlim ben bugun icmedim hiccc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?