- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 33
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.061
nasılsın cnm..nasıl gidiyor ?Günaydın Canım
Nasıl olsun canım adetim bitti dün ovulasyon testi aldım işte ona başlıycam inşallah bu ay olur canım... Sen nasılsın nasıl qidiyo..nasılsın cnm..nasıl gidiyor ?
İnşallah cnm zaten genelde ilk ay olmuyor diyorlar..arkadaşım vardı o da ikinci adetten sonra bırakmş korunmayı 3. adetten sonra hamile kaldı ve şimdi 5 aylık hamile..bu ay olacak Rabbimin izniyle :)Nasıl olsun canım adetim bitti dün ovulasyon testi aldım işte ona başlıycam inşallah bu ay olur canım... Sen nasılsın nasıl qidiyo..
Ben de iyiyim çok şükür acaba bende mi bıraksam korunmayı diye düşünüyorum ikinci adetten sonra tabi :)Nasıl olsun canım adetim bitti dün ovulasyon testi aldım işte ona başlıycam inşallah bu ay olur canım... Sen nasılsın nasıl qidiyo..
günaydınn canımmmmGünaydın kızlarr
nasılsın cnm ?günaydınn canımmmm
beklemedeyim kuzumm çalışmaları bitirdim artık bakalım 10 koca gün var nasıl geçicekse artıkknasılsın cnm ?
yani 3. adetten sonra mı bırakayım sence ?beklemedeyim kuzumm çalışmaları bitirdim artık bakalım 10 koca gün var nasıl geçicekse artıkkheycan var bazen umutsuzluk var ben sana şey diycem bence 2 regli geçir ondan sonra korunmayı bırakk sağlıklısı inan öle oluyo bekle azcık sabrett
zman geçiyo cnm ya umutsuzluğa kapılma ama..kafanı farklı şeylerle meşgul etmeye çalış..:) yemek pasta kek tatlı yap..oyalan geçsin gitsin zamanbeklemedeyim kuzumm çalışmaları bitirdim artık bakalım 10 koca gün var nasıl geçicekse artıkkheycan var bazen umutsuzluk var ben sana şey diycem bence 2 regli geçir ondan sonra korunmayı bırakk sağlıklısı inan öle oluyo bekle azcık sabrett
2. adetini oll korunmayı bırak istersen ama eğer 3. yü bekleyebiliysan daha iyi tabi çünkü dengesiz adet görüyosun vücut kendini toparlama süresi istiyo tabi dayanamayıp korunma bırakılıyo ama sonrası bazen iyi olmuyoo onun için geç olsun güç olmasınyani 3. adetten sonra mı bırakayım sence ?
evet cnm haklısın..ama insanın içinde yine bir şüphe oluyo acaba olur mu? olursa sağlıklı olur mu diye..Tabi hepsi takdiri ilahi rabbim nasip ettiyse sağlıklı olur inşallah hepimizin de2. adetini oll korunmayı bırak istersen ama eğer 3. yü bekleyebiliysan daha iyi tabi çünkü dengesiz adet görüyosun vücut kendini toparlama süresi istiyo tabi dayanamayıp korunma bırakılıyo ama sonrası bazen iyi olmuyoo onun için geç olsun güç olmasın
ayyy siğara içiyodum bıraktımm şimdi zaten iştahımm fena arttıı yiyorum sabah acıkarak uyandım ilkkez böle bişi yaşadım 5 kilo benim için iyi olur ama fazlasıı bebiş yoksa kötü olabilerrrr :) dışarı çıksam heryer hamiş kaynıyo yaaaazman geçiyo cnm ya umutsuzluğa kapılma ama..kafanı farklı şeylerle meşgul etmeye çalış..:) yemek pasta kek tatlı yap..oyalan geçsin gitsin zaman
evet yeterki buna inan sonra hamiş kalınca acaba bişi olurmu korunmadan oldu diee kara kara düşünceğine bekle dr ne dediyse onu yap tatlımevet cnm haklısın..ama insanın içinde yine bir şüphe oluyo acaba olur mu? olursa sağlıklı olur mu diye..Tabi hepsi takdiri ilahi rabbim nasip ettiyse sağlıklı olur inşallah hepimizin de
öyle ya ya da biz takıntı yaptık bu konuda hep hamilelerle karşılaşıoz.:) İnş bebiş vardırayyy siğara içiyodum bıraktımm şimdi zaten iştahımm fena arttıı yiyorum sabah acıkarak uyandım ilkkez böle bişi yaşadım 5 kilo benim için iyi olur ama fazlasıı bebiş yoksa kötü olabilerrrr :) dışarı çıksam heryer hamiş kaynıyo yaaaa
evet yeterki buna inan sonra hamiş kalınca acaba bişi olurmu korunmadan oldu diee kara kara düşünceğine bekle dr ne dediyse onu yap tatlım
En iyisi 3 ayım dolsun sonra başlm ben haklısın cnmevet yeterki buna inan sonra hamiş kalınca acaba bişi olurmu korunmadan oldu diee kara kara düşünceğine bekle dr ne dediyse onu yap tatlım
aynennn kv deden komşulara herkess bu kadar zayıf olursan çocuğun olmazzz boğasım geliyooo herkesi o annn artık zorla yiyorum napimmöyle ya ya da biz takıntı yaptık bu konuda hep hamilelerle karşılaşıoz.:) İnş bebiş vardırsigarayı da bırakmakla iyi yapmışsın:) ye kızz biraz bünyemiz sağlam olsun tutunsun gitmesin bebişlerimiz
En iyisi 3 ayım dolsun sonra başlm ben haklısın cnm
İnşallah canım bencede yeter ya bundan sonra başla bence çok uzatıncada iyi olmuyomus 2 adet oldu işte daha yeter :)Ben de iyiyim çok şükür acaba bende mi bıraksam korunmayı diye düşünüyorum ikinci adetten sonra tabi :)
Gelcek gelcek bu ay bebişler şen şakrak olcak buralar inşallah :)evet tatlım sonra sağlıklı sağlıklııı kürlerr ovulasyon testlerii doktorlarr 4 bir elden uğraşıpp inşallahh hemen hamişş kalcan bebişin seni bekletmiycekk bak ezan okunuyooo Allahımm en kısa zamanda hepimize evlat nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?