- 20 Aralık 2013
- 345
- 163
- 63
- 35
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.021
o korkular hiç geçmiyorr cemreeem..12.haftayı bi görsem diyordumm şimdi yok 5.ay yok 6.ay ı görsem en sonda bi doğursam zamanı gelsede diyoruumburdayım tatlım bir yere gitmedim takipteyim sizi.Ama mide bulantılarım çok...Birde üstüne astımım azdı krizlere girdim çıktım .Aksi gibi işlerim de çok ve işyerindekiler hamile olduğumu bilmedikleri için durumu kurtarıcam diye baya zorlanıyorum.Birde progestan içiyorum üstüne önlem için verdi dr ,hepten dünyam şaşti yani.Ama çok şükür 1-2 gündür daha iyiyim.Midem hep kötü ama sürekli birşeyler yersem daha az bulanıyor sanki.Biraz önce dr dan geldim .Bebişimin kalbini dinledim.6,9 mm olmuş miniğim.dr herşey yolunda 3 hafta sonra görüşürüz dedi.Ama ben hala arada korku yaşıyorum,sonra hemen atıyorum kafamdan.Şöyle 12.haftaları görsem daha bir rahatlıcam.İnşalllah sen de bu ay çalışmlarının sonucunu alırsın canım.@evrem_evrem11 canım prensesimiz inşallah sağlıkla gelecek annesine içini ferah tut sen.Allah!a emanet bebişlerimiz.
16. gün yumurtlucaksn canım bugun silikleşir heralde sabah calısma yapmıssındr :) hem pazar günü tatılde güzel olurEvet canım akşam 4ten sonra hiç su içmeyip hiç idrara çıkmayıp akşam 6.30da yapıyorum testi bugün de öğlen 2 den beri bişey içmedim az önce yaptım testi 15. Gün her zamankinden koyu çıktı heralde bu ay geç yumurtlucam inşallah umudum bu yönde yarın sabah ilişki olsun diyorum karar veremedim
InşallahhhhhhhHAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 1
OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
olcaaay--------------22 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
benimde sırt ağrım çok fena olmuştu... hacamat yaptırınca geçti çok şükürkızlar birşey soracam..kürtajdan sonra hiç ağrınız oldu mu? 10 gün oldu bel ağrım başladı.başka yaşayan var mı?
Aynen haklısın bugün koyulaştı kopkoyuydu cuma çalışma oldu bugün ve yarında olucak salı ara veririz bide çarşamba olur sence iyi mi tarihler?16. gün yumurtlucaksn canım bugun silikleşir heralde sabah calısma yapmıssındr :) hem pazar günü tatılde güzel olur
güzel canım bende üstüste çalıştım inşallah bu ay güzel haberler alırız :):):)Aynen haklısın bugün koyulaştı kopkoyuydu cuma çalışma oldu bugün ve yarında olucak salı ara veririz bide çarşamba olur sence iyi mi tarihler?
Günaydın cnmGünaydın Kızlarr
Gunaydinn canmmGünaydın Kızlarr
Kizlar gunaydin doktordan geldim.kese duzelmis ve kalp atislarimizi duyduk
Ne guzel cok sukur rabbim saglikla kucagumiza almayi nasip etsinAyy canım çok sevindim bende yeni geldim doktordan karindan baktı bugün sukur bizimde yolunda hersey
öyle mi.hacamat ne ki?ilk defa duydum.ağrılar normalse bi kaç güne geçer inşallah.benimde sırt ağrım çok fena olmuştu... hacamat yaptırınca geçti çok şükür
güzel haberlerle başladık güne..maşallah size..Ayy canım çok sevindim bende yeni geldim doktordan karindan baktı bugün sukur bizimde yolunda hersey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?