Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Kizlar gunaydin doktordan geldim.kese duzelmis ve kalp atislarimizi duyduk
ayyy canım okurken tuylerım dıken dıken oldu cok sevındım :)masallah bebşine
Ayy canım çok sevindim bende yeni geldim doktordan karindan baktı bugün sukur bizimde yolunda hersey
senın adınada cok sevındım canım hayırlısıyla kucagıınıza almayı nasıp etsın ınsallah :)
ohhhh çok şükür yarabbimmm bebişin seninle işte aman diyim tatlım yorma kendini üzme stresten uzak dur bol boll yeeee bebişi besleeee
sen hamılemısın canm ???

yok tatlım 8 ocakta belli olacak bu ay klomen +çatlama iğnesi oldum umudum var inşallah 8 yada 6 ocakta sevindirici haberler alırızzz inşallaaahhhh

İnşallah canım benim
ayy inşallahhh çokkk heycanlıyımmm çokkk bekliyorum sabırsızlıkla vee kendimi dinlememe kararı aldımmm bideee cuma son çalışma oldu bir daha çalışmadım çarşamba perşembe cuma 3 gün güsel çalıştım sonra çalışmayı bıraktım devam etsemmmi onu düşünüom bebiş varsa zara verirmikii belim ağırıyoo çok ara ara kasıklarım agırıyo sadece

Erken olmamışmı canım ya bence bir kac günü daha var sanki ama bilemedim

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 1

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
olcaaay--------------22 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Erken olmamışmı canım ya bence bir kac günü daha var sanki ama bilemedim
evettt yumurtlama döneminde ayaklar bir saat fora oluncaaa belki ondan olmuştur agrım evet daha 8 ocaga çokk var normalde agırıyodur bişiyden diildir de bakalımmm canımız isterse artıkın çalışırızzz eheheehheehe

öyle mi.hacamat ne ki?ilk defa duydum.ağrılar normalse bi kaç güne geçer inşallah.
hacamat sünnettir... yaptırana yüz şehit sevabı vardır... deri altında biriken kanın alınması işlemidir hacamat... eskilerin tabiriyle bardak basma yani... ama hacamat uzman kişi tarafından yapılırsa faydalı... ben hemşire arkadaşım var ona yaptırıyorum..... bütün ağrılarımı anında alıp götürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…