- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.041
Canım benim cok sevindim gözünaydın :)Kizlar gunaydin doktordan geldim.kese duzelmis ve kalp atislarimizi duyduk
Allah saqlıklı sıhhatli doqmayı nasip etsin canımAyy canım çok sevindim bende yeni geldim doktordan karindan baktı bugün sukur bizimde yolunda hersey
Kuzum dun gece gecmek bilmedi uyuyamadim haftaya yine gidecem rapor verdi doktor bir hafta daha dinlenecem yine.Canım benim cok sevindim gözünaydın :)
çok sevindim cnm böyle devam eder İnşallah :) sen bol bol dinlen ve için rahat olsunKizlar gunaydin doktordan geldim.kese duzelmis ve kalp atislarimizi duyduk
Geçmez geçermi hiç ama çok şükür herşey iyiymiş canım sen dinlenemene bak uzat ayaklarını mecbur olmadıkcada kalkma ohhh :)Kuzum dun gece gecmek bilmedi uyuyamadim haftaya yine gidecem rapor verdi doktor bir hafta daha dinlenecem yine.
Canm gozun aydin rabbim sesini duymus hersey yoluna girmis allahm kucagina almayi nasip etsnKizlar gunaydin doktordan geldim.kese duzelmis ve kalp atislarimizi duyduk
ohhhh çok şükür yarabbimmm bebişin seninle işte aman diyim tatlım yorma kendini üzme stresten uzak dur bol boll yeeee bebişi besleeeeKizlar gunaydin doktordan geldim.kese duzelmis ve kalp atislarimizi duyduk
ayyy canım okurken tuylerım dıken dıken oldu cok sevındım :)masallah bebşineKizlar gunaydin doktordan geldim.kese duzelmis ve kalp atislarimizi duyduk
senın adınada cok sevındım canım hayırlısıyla kucagıınıza almayı nasıp etsın ınsallah :)Ayy canım çok sevindim bende yeni geldim doktordan karindan baktı bugün sukur bizimde yolunda hersey
sen hamılemısın canm ???ohhhh çok şükür yarabbimmm bebişin seninle işte aman diyim tatlım yorma kendini üzme stresten uzak dur bol boll yeeee bebişi besleeee
yok tatlım 8 ocakta belli olacak bu ay klomen +çatlama iğnesi oldum umudum var inşallah 8 yada 6 ocakta sevindirici haberler alırızzz inşallaaahhhhayyy canım okurken tuylerım dıken dıken oldu cok sevındım :)masallah bebşine
senın adınada cok sevındım canım hayırlısıyla kucagıınıza almayı nasıp etsın ınsallah :)
sen hamılemısın canm ???
İnşallah canım benimyok tatlım 8 ocakta belli olacak bu ay klomen +çatlama iğnesi oldum umudum var inşallah 8 yada 6 ocakta sevindirici haberler alırızzz inşallaaahhhh
ayy inşallahhh çokkk heycanlıyımmm çokkk bekliyorum sabırsızlıkla vee kendimi dinlememe kararı aldımmm bideee cuma son çalışma oldu bir daha çalışmadım çarşamba perşembe cuma 3 gün güsel çalıştım sonra çalışmayı bıraktım devam etsemmmi onu düşünüom bebiş varsa zara verirmikii belim ağırıyoo çok ara ara kasıklarım agırıyo sadeceİnşallah canım benim
Erken olmamışmı canım ya bence bir kac günü daha var sanki ama bilemedimayy inşallahhh çokkk heycanlıyımmm çokkk bekliyorum sabırsızlıkla vee kendimi dinlememe kararı aldımmm bideee cuma son çalışma oldu bir daha çalışmadım çarşamba perşembe cuma 3 gün güsel çalıştım sonra çalışmayı bıraktım devam etsemmmi onu düşünüom bebiş varsa zara verirmikii belim ağırıyoo çok ara ara kasıklarım agırıyo sadece
bat tarıhlerımız aynı canım ınsallah şenlenır burası bızımle :)yok tatlım 8 ocakta belli olacak bu ay klomen +çatlama iğnesi oldum umudum var inşallah 8 yada 6 ocakta sevindirici haberler alırızzz inşallaaahhhh
evettt yumurtlama döneminde ayaklar bir saat fora oluncaaa belki ondan olmuştur agrım evet daha 8 ocaga çokk var normalde agırıyodur bişiyden diildir de bakalımmm canımız isterse artıkın çalışırızzz eheheehheeheErken olmamışmı canım ya bence bir kac günü daha var sanki ama bilemedim
ayyy inşallahhh sennde çalışmalar bitti dimi kuzummm ayy inşallahh sevindirici haberler veririzz musmutlu oluruz bu ayyybat tarıhlerımız aynı canım ınsallah şenlenır burası bızımle :)
hacamat sünnettir... yaptırana yüz şehit sevabı vardır... deri altında biriken kanın alınması işlemidir hacamat... eskilerin tabiriyle bardak basma yani... ama hacamat uzman kişi tarafından yapılırsa faydalı... ben hemşire arkadaşım var ona yaptırıyorum..... bütün ağrılarımı anında alıp götürüyoröyle mi.hacamat ne ki?ilk defa duydum.ağrılar normalse bi kaç güne geçer inşallah.
Günaydın CanımGünaydın kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?