- 25 Ağustos 2008
- 217
- 35
- 318
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.081
Canım cok geçmiş olsun hoşqeldin başka bi sıkıntı yoksa bide eşini qötürseydin hastaneye illaki bi zamanı vardır canım beklemek cok zor bilirim ama dayanman sabırlı olman Allaha sıqınman lazım inşallah en kısa zamanda anne olursunmerhaba,bende forumu takip edip cok mesaj yazmayanlardanim ama bu topige yazmam gerekli diye dusundum.Ben aranizda eskiyim biraz.Cunku 15 Subat da dusuk yaptim 3 ay korundum mayista tekrar dusunmeye basladik ama o tarihten beri hamile kalamiyorum.Eylul gibi doktora gittim prolaktinim biraz yuksekti ilavla dustu ama hala bisey yok.Her ay hisranla
inşallahh tatlım inşallahhh hayırlısı bakalımm beklemekk çok sıkıcıııııGelcek gelcek bu ay bebişler şen şakrak olcak buralar inşallah :)
Amin cnm sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin...Seneye bu zamanlar kucağımıza alırız inşallah yavrularımızıevet tatlım sonra sağlıklı sağlıklııı kürlerr ovulasyon testlerii doktorlarr 4 bir elden uğraşıpp inşallahh hemen hamişş kalcan bebişin seni bekletmiycekk bak ezan okunuyooo Allahımm en kısa zamanda hepimize evlat nasip etsinn
Bana da aynısını diyorlardı..Hatta hamile olduğum ilk zamanlarda dememiştim kimseye komşunun birisi sen hamile olursan bebeği taşıyamazsın ddiaynennn kv deden komşulara herkess bu kadar zayıf olursan çocuğun olmazzz boğasım geliyooo herkesi o annn artık zorla yiyorum napimm
İnşallah cnm..:)Gelcek gelcek bu ay bebişler şen şakrak olcak buralar inşallah :)
İnşallah olur cnm sıkma canını..Sen yaşamışsın en azından bir evladın var..Rabbim hayırlı güzel evlatlar nasip etsin hepimize :)bu benim 2.cocugum olacak insallah 7 bucuk yasinda kizim var Ilkinde ve dusukte hemen hamile kalmistim bu boyle bekletiyor bizi esim oluruna birak diyor.iyi gelir diye fistik,kabak cekirdegi hurma falan yiyoruz.Tabiki Allahin takdiri ne zamansa o zaman olacak bilemem bebek sevmeyi buyutmeyi cok ozledim
insallah rabbim isteyen herkese hayirlisini versinİnşallah olur cnm sıkma canını..Sen yaşamışsın en azından bir evladın var..Rabbim hayırlı güzel evlatlar nasip etsin hepimize :)
evet canı bıttı beklemedeyız inşallah cok sevınırız ve devamı gelır :):):)ayyy inşallahhh sennde çalışmalar bitti dimi kuzummm ayy inşallahh sevindirici haberler veririzz musmutlu oluruz bu ayyy
bendee evet hamilelikte almıştım 2 ayda 4 kilo aldım 54 kilo olmuştum sonra tekrar 48 49 a düştüm şimdi almaya çalışıyorum aldım gibi 50 olmuşumdurrrBana da aynısını diyorlardı..Hatta hamile olduğum ilk zamanlarda dememiştim kimseye komşunun birisi sen hamile olursan bebeği taşıyamazsın ddikürtajdan sonra 2-3 kilo aldım ben ya bu aralar iştahım yerinde..özellikle tatlı çekiyo cnm niyeyse
inşallahh inşallaahh ayy ne güsell şeler sölüosunn senn öleeee yaaaa seneye bu zamanlar bebişlerimizi seviyo olcazz inşallaaahh ben bu ay hamiş olursam doğum günüm eylül 27 de doğururum :)Amin cnm sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip etsin...Seneye bu zamanlar kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı
inşallahh inşallahh pıtır pıtır gelirler arkamızdan bakalım açılısı ilk kim yapıo şimdii ?evet canı bıttı beklemedeyız inşallah cok sevınırız ve devamı gelır :):):)
Çok güzel olur vallaaainşallahh inşallaahh ayy ne güsell şeler sölüosunn senn öleeee yaaaa seneye bu zamanlar bebişlerimizi seviyo olcazz inşallaaahh ben bu ay hamiş olursam doğum günüm eylül 27 de doğururum :)
İlk sen ol hadiinşallahh inşallahh pıtır pıtır gelirler arkamızdan bakalım açılısı ilk kim yapıo şimdii ?
eed düşününce bile süperr yumuk yumuk eller miss kokusuu ayyyyÇok güzel olur vallaaaayy düşüncesi bile mutlu ediyo insanı
inşallahhh kuzummm olsun v kucağıma almak nasip olsunn inşallahhhhİlk sen ol hadi
İnşallah canım benim peş peşe gelcekler :)inşallahhh kuzummm olsun v kucağıma almak nasip olsunn inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?