Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Arkadaşlar yaa aranızda kimyasal gebelik yaşayan varmı? Ilk kez yaşıyorum ve korkuyorum

Ben de yaşadım geçen ay. Dr 1 ay bekle tekrarlayabilir dedi. Ama bugün ovulasyon testinde pozitifi yakalayınca değerlendirdim. Hakkımızda hayırlısı. Korkacak bir şey yok içini ferah tut. İnşallah bir sonraki sefer hamile kalırız

Ayy hadi insallah beklemedeyim daha bakalim hayirlisi.. Yeni yil bi gelsin yeni ve guzel haberler getirsin insallah..
Bende beklemedeyim pazartesi yada sali gunu olmam lazim ama her ay beklemek o kadar yipratiyorki bu ay takmicam diyorum gene olmuyor gazeteyi aciyorum hamile haberleri ise gidiyorum biri hamile tv ye bakiyorum orda da ayni...Unutmak ve takmamak zor gercekten...

Kızlar biliyorum şükretmek bunun için ağlamamak lazım. Allah'ımın gücüne gitmesin ama tuttamıyorum kendimi. Kısmetse nasip olur hayırlısı ise dokuz ay önce dış gebelik geçirdim dün keseyi göremeye niyetiyle gittiğim doktordan kimyasal gebelik diye geri döndüm. Zaten k.rengi akıntım vardı ve bi önceki dış gebelikten de hayra alemet bişi olmadığını biliyodum ama drum olumsuz konuşmamıştı. Gel gör ki bir hafta 800 olan hcg değerim dün 400 dü biz 12000 i geçer diye beklerken. Kendi kendine sıfırlanırsa bişiye gerek yok dedi dr yoksa kürtaj yaparız dedi. Moral bozuk haliyle. Allah hepimizin kalbine göre versin anne olmayı nasip etsin inşallah.

Orasi oyle tabii ama dusunmenin bize bir faydasi yok.. Tam tersi zarari var. Ben bi de bu ay tedaviye basladim devamli hormon ilac filan dusunemek mumkun mu!! Ama hayirlisi neyse o olucak insallah.. En azindan hamile kalabiliyoruz bu da bisi.. Pozitif dusun pozitif olsun

Elinde olmadan ağlıyor insan tabi..Ağla ilk zamanlarda acı senin acın tabi yaşa içinde kalmasın. Çok şükür halimize ama bir süre sonra toparlanıyor insan içinden umut hiç gitmesin..Giden gitti üzüldüğüyle kalıyor insan..Herzaman daha kötüsünü n de olabileceğini düşünerek şükretmek lazım.Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize..Üzme kendini sen de çabuk toparlan ki sonraki hamileliğin sağlıklı olsun inşallah..Toparlanmak zorundayız hepimiz çünkü..Burda birbirimize destek için varız..Rabbim bir daha yaşatmasın

Kızlar tunaydin inşallah 2015 mutluluk huzur para sağlık ve bol bol hamis haberleriyle dolsun inşallah amin. Herkese hayirli sağlıklı bol kazançlı seneler diliyorum

canım çok sağol dediğin gibi hayırlı zamanda hayırlısını nasip etsin rabbim hepimize ama gözler bi doluyo bi boşalıyo ama geçcek elbet çok şükür halimize

Canım şimdi Dr dan geldim rahimde kalınlaşma var dedi yeniden kan verdim bi saat sonra aricak Dr hayır kanamamda yok kürtajdan korkuyorum

Canım şimdi Dr dan geldim rahimde kalınlaşma var dedi yeniden kan verdim bi saat sonra aricak Dr hayır kanamamda yok kürtajdan korkuyorum

Rabbim ne yazıysa o olur bende ekimde kürtaj oldum kasımda ilk adetimi gördüm şükürler olsun gene hamileyim alan Rabbim vermesinide bilir her zaman hayırlısı ve sagliklisi inşallah hersey yolunda gider ama ne olursa olsun elhamdulilllah her halimize

Kızlar siz napıtiniz
ben bekliyorumm yavrumm bugün biraz karamsarımm nedense canım sıkkın gibi olmadı sanki bu ayy gibime geliooo dün tam tersi durumdaydım kendimi dinlemiycem dedikçe dinliyorum tek bariz durumum beyaz akıntı + bel ağrısı gögüsler yumuştan beri şiş zaten onu dikkate almıorumm uykularım kaçıo artık yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…