- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.161
ben yaşadım cnm değer Bi çıktı Bi indi sonrada lekelenme geldi arkasından regl oldum korkacak bişey yok cnm Rabbim isteyen herkese bebişler versinArkadaşlar yaa aranızda kimyasal gebelik yaşayan varmı? Ilk kez yaşıyorum ve korkuyorum
Slm kızlarr bişey sormak istiyorum ben bir kimyasal birde düşük yaşadım, şimdi yumurtlama günü geçeli 8 gün oldu ve kasıklarım ağrıyo ara ara tekrar düşer diye çok korkuyorum eğer varsa tabi gebe olan arkadaşlar kasık ağrısı yaşadınız mı
Canım şimdi Dr dan geldim rahimde kalınlaşma var dedi yeniden kan verdim bi saat sonra aricak Dr hayır kanamamda yok kürtajdan korkuyorum
inşallahhh canımmAmin canim benim insallah benim de tek umudum bu..
kafaya takmiym desemde takıyorumsen 3 ay benm 6 ay oldu haziran 27 oldum kürtajı hala bekliyorum gelsin dieee
Bende 27 eylül dogumluyum :)inşallahh inşallaahh ayy ne güsell şeler sölüosunn senn öleeee yaaaa seneye bu zamanlar bebişlerimizi seviyo olcazz inşallaaahh ben bu ay hamiş olursam doğum günüm eylül 27 de doğururum :)
Bende 27 eylül dogumluyum :)
HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
Canipir---------------12ocak ---deneme 1
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 1
OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
olcaaay--------------22 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
cevabınız için teşekkür ederim anladım ,hayırlısı inşallah ,Sizinde bebeğinizi Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsinben 10 haftalıkken kalbi durdu diye kürtaj oldum
yaklaşık 10 ay sonra da arka arkaya İKİ kere kimyasal gebelik yaşadım
kimyasal gebelik zaten gebelik değil
oluşan bir bebek yok ortada
o yüzden hiç kendini dinleme
adet gününü bekle , bikaç gün sonrada test yap
kasık ağrısını düşük yaparken de yaşadım,kimyasal gebelikte de yaşadım ve hamile kalıncada yaşadım
burda anlatmak istediğim böyle bi sonuç alman çok zor
en yakın zamanda bebek haberi alırsınız inşaallah
Bizde seni sefioruzzz blummm belirtin bisiyin varmi kuzum senin ?Herkesin yeni yılını kutluyorum inşallah bebişlerimizde gelir göbüşlerimize bebişleri göbüşünde olanlar da hayırlısıyla kavusurlar :) hepinizi seviyorum kızlar :):):):)
kasıklarım agrıyo sızlama seklınde baska bişey yok bugun test yaptım ama negatf cıktı o yuzden bıraz gergınım sınırlıyım benm diger gebelıgımde bi hafta önce cıkmıstıBizde seni sefioruzzz blummm belirtin bisiyin varmi kuzum senin ?
ama sen çok erken yapmışsın tatlımmm o zaman öleymşş şimdi hemen bozma moralini benceeeekasıklarım agrıyo sızlama seklınde baska bişey yok bugun test yaptım ama negatf cıktı o yuzden bıraz gergınım sınırlıyım benm diger gebelıgımde bi hafta önce cıkmıstı
hyr canım laboquık yaptım digerınde cıktı bunda da cıkar dıye düşündüm bakalım hayırlısı artık ben yokmus gibi düşüncemama sen çok erken yapmışsın tatlımmm o zaman öleymşş şimdi hemen bozma moralini benceeeeerken gebelik testi mi yaptın canım
yaaa öle deme umut olmadann olmazzz lütfeeennn ....sen böle diyince bende korktumm benmde gitti umutlarrr pofffffhyr canım laboquık yaptım digerınde cıktı bunda da cıkar dıye düşündüm bakalım hayırlısı artık ben yokmus gibi düşüncem
senın belırtın varmı gitmesın senın umutların daha testıın etkısını ustumden atamadım gecsın ben yıne umutlanırım bakmıssın test bile yapmısım :):):)yaaa öle deme umut olmadann olmazzz lütfeeennn ....sen böle diyince bende korktumm benmde gitti umutlarrr pofffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?