Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

ben 10 haftalıkken kalbi durdu diye kürtaj oldum
yaklaşık 10 ay sonra da arka arkaya İKİ kere kimyasal gebelik yaşadım

kimyasal gebelik zaten gebelik değil
oluşan bir bebek yok ortada
o yüzden hiç kendini dinleme
adet gününü bekle , bikaç gün sonrada test yap

kasık ağrısını düşük yaparken de yaşadım,kimyasal gebelikte de yaşadım ve hamile kalıncada yaşadım
burda anlatmak istediğim böyle bi sonuç alman çok zor

en yakın zamanda bebek haberi alırsınız inşaallah

cevabınız için teşekkür ederim anladım ,hayırlısı inşallah ,Sizinde bebeğinizi Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
olcaaay--------------22 ocak ---deneme 1
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Herkesin yeni yılını kutluyorum inşallah bebişlerimizde gelir göbüşlerimize bebişleri göbüşünde olanlar da hayırlısıyla kavusurlar :) hepinizi seviyorum kızlar :):):):)

Kızlar bu ay geç yumurtladım 16.17.18. Günler ilişki oldu ama yum dan sonra sanki hala koyu çıkıyo gibi sizce?

Herkesin yeni yılını kutluyorum inşallah bebişlerimizde gelir göbüşlerimize bebişleri göbüşünde olanlar da hayırlısıyla kavusurlar :) hepinizi seviyorum kızlar :):):):)
Bizde seni sefioruzzz blummm belirtin bisiyin varmi kuzum senin ?

Bizde seni sefioruzzz blummm belirtin bisiyin varmi kuzum senin ?
kasıklarım agrıyo sızlama seklınde baska bişey yok bugun test yaptım ama negatf cıktı o yuzden bıraz gergınım sınırlıyım benm diger gebelıgımde bi hafta önce cıkmıstı

kasıklarım agrıyo sızlama seklınde baska bişey yok bugun test yaptım ama negatf cıktı o yuzden bıraz gergınım sınırlıyım benm diger gebelıgımde bi hafta önce cıkmıstı
ama sen çok erken yapmışsın tatlımmm o zaman öleymşş şimdi hemen bozma moralini benceeee erken gebelik testi mi yaptın canım

ama sen çok erken yapmışsın tatlımmm o zaman öleymşş şimdi hemen bozma moralini benceeee erken gebelik testi mi yaptın canım
hyr canım laboquık yaptım digerınde cıktı bunda da cıkar dıye düşündüm bakalım hayırlısı artık ben yokmus gibi düşüncem

hyr canım laboquık yaptım digerınde cıktı bunda da cıkar dıye düşündüm bakalım hayırlısı artık ben yokmus gibi düşüncem
yaaa öle deme umut olmadann olmazzz lütfeeennn ....sen böle diyince bende korktumm benmde gitti umutlarrr pofffff

yaaa öle deme umut olmadann olmazzz lütfeeennn ....sen böle diyince bende korktumm benmde gitti umutlarrr pofffff
senın belırtın varmı gitmesın senın umutların daha testıın etkısını ustumden atamadım gecsın ben yıne umutlanırım bakmıssın test bile yapmısım :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…