Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Ayy canım sıkma bak hani kafaya takınca olmuyor diyorlar ya ben denemelerde bile aklimdaydi hiç cikmiyordu uyuyamiyordum diyordum çok taktim kafaya kesin olmayacak hiç bi belirtimde yoktu sadece agzimda farklı bi tat vardı hatta eşime bu ay olmayacak ben çok taktim ilişkide bile aklımda sırf bebek için bi gün ara vere vere oluyordu planlı diye hep olmayacagini düşündüm ama Rabbim verdi demekki vardır herseyde bi hayir ya sen calismalaari sıkı tut ve ayalarini havaya kaldır ben hep öyle yaptım

bende ölee yaptım cnm bizim ben bu ay klomen ve çatlama iğnesi oldum yaaa çarşamba perşembe cuma ilişki oldu sonraa ara verdim işte walla 1 saat ayakları diktim sonra yastık popomda uyudum dikkat etmeye çalıştım ama Allahım ol demedikten sonra olmaz orasıda kesinnn bakalımm kopcak dananın kuyruguuu artıkınn

Ne zaman adet tarihin inşallah olacak inşallah Rabbim hayırlısıni ve sağlıklısini versin

Oyle canm ilac falan kullaniyorm yarn calismalara baslicam ama bu ay inşallah hayirli haberler aliriz herkezden
İçme canım bende 5 gün yattım evde cok fenaydı gözüm bile akıodu varya ama Allahtan adet zamanıma geldi bizde buqun başlıycaz çalışmalara tekrardan inşallah bu sefer suratlarımız güler :)

İçme canım bende 5 gün yattım evde cok fenaydı gözüm bile akıodu varya ama Allahtan adet zamanıma geldi bizde buqun başlıycaz çalışmalara tekrardan inşallah bu sefer suratlarımız güler :)
Ama canm napm baska turlu ayaga kalkamam ki yarn guzelce ayaga kalkarm inşallah da hap atmam zaten bugunde kullancam baska kullanmam calismalar baslicak bu ay da hadi hayirlisi

iğneden sonraki 12. gün çıkıo diolar ama sen bilirsin tabiide cnm bekleyebiliyosan bekle tatlımm inşallahh olumlu açılış olurrrr inşallahhhh umudumuzsun belirti bişicik yok mu ?
Yaa bekliyemiyorum aslinda korkuyorum sadece negatif gormekten.. Bi de negatifse yeni yila o mutsuzlukla girmiyim umut olsun icimde ne bilim iste.. Belirtileri de bilemiyorum tam progesteron kullaniyorum bi de yumurta takibi yaptirdim bu ay serophene de bozuyor dengeyi. Belirtilerim var aslinda midem bulaniyor yorgunum devamli aglamakliyim ama hepsi progesterondan herhalde bilemiyorum ki..

ayy nşallahh olumlu sonuç alırsınn canım benimm inşallahhh mus mutlu bir 2015 geçirmeni dilerim tatlım benimmm bebişlerimizin haberinde inşallahh en kısa zamanda alırızzzz ocakta hamişliğimizi öğreniriz inşallahh

Slm kızlarr bişey sormak istiyorum ben bir kimyasal birde düşük yaşadım, şimdi yumurtlama günü geçeli 8 gün oldu ve kasıklarım ağrıyo ara ara tekrar düşer diye çok korkuyorum eğer varsa tabi gebe olan arkadaşlar kasık ağrısı yaşadınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…