- 5 Haziran 2014
- 252
- 145
- 133
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #4.181
Yok canim yaa yapmadim ki.. Yoksa habersiz birakmam zaten.. Dunden beri isalim de ayiptir soylemesi her adetten once olurum o yuzden moralim bozuldu="sweet42, post: 38644213, member: 571268"] A aslicanaydin kuzumm test felann yaptınmııı naptınnnheycanla seni bekliommm
inşallahhh canımm yaa o kadar çok negatifff duydumkii benimde öle olacak gibi korkuyorumm bende tuhaf bi şekilde kabızlaşıyorum halbuki katı yemiorummm .... ama kırmızılar gelene kadar umuttt vardırrrrrrr vee üzme kendinii buradayız sonuç nolursa olsunnnYok canim yaa yapmadim ki.. Yoksa habersiz birakmam zaten.. Dunden beri isalim de ayiptir soylemesi her adetten once olurum o yuzden moralim bozuldutest yapip yeniden hayal kirikligi yasamak istemedim bekliyorum bakalim.. Zaten karnim da agrimaya basladi yarin olmam lazim belki aksama bile gelebilir... Hic keyfim yok yani anlayacagin umudum sende ve diger arkasaslarda.. İyi haberlerini aliriz insallah..
Biliyorum canim benim burasi sizler bana o kadar iyi geliyor ki.. Esim kiziyor bazen cok dusunuyorsun oradakileri okuyunca diye ama asil beni en iyi siz anliyorsunuz.. Cok tesekkur ederiminşallahhh canımm yaa o kadar çok negatifff duydumkii benimde öle olacak gibi korkuyorumm bende tuhaf bi şekilde kabızlaşıyorum halbuki katı yemiorummm .... ama kırmızılar gelene kadar umuttt vardırrrrrrr vee üzme kendinii buradayız sonuç nolursa olsunnn
inşallahh ikimizde hayırlı sonuçlarr alırızzz inşallahh pazar bende idrar testi yapcam cesaret edebilirsem tabiBiliyorum canim benim burasi sizler bana o kadar iyi geliyor ki.. Esim kiziyor bazen cok dusunuyorsun oradakileri okuyunca diye ama asil beni en iyi siz anliyorsunuz.. Cok tesekkur ederimkirmizilar gelene kadar umut var tabii ama iste test yapmak hem cok istiyorum hem cok korkuyorum negatif gormekten bi pazar olsun bakalim olmazsam yaparim belki o zaman.. Senin de az kaldi bat iyi haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle..
İcini ferah tut canim insallah bir gun ikimiz de hamisiz diye bagiricaz burdaaainşallahh ikimizde hayırlı sonuçlarr alırızzz inşallahh pazar bende idrar testi yapcam cesaret edebilirsem tabi
inşallahh canımm yaaa inşallahh ama bu ay olmazsa eger ben biraz ara verip dinlenicemm eşim tedavisini olsun öle çalışmaya başlıycammmİcini ferah tut canim insallah bir gun ikimiz de hamisiz diye bagiricaz burdaaa
Haklisin canim sadece sen diil esinin de saglikli olmasi cok onemli.. Dinlen bakalim bir sure belki iyi gelir. Ben de oyle yapmayi dusunuyorum ama esim 1 ay daha git tedaviyeise yarar belki diyor bakalim ama isten izin al devamli ilac igne hic istemuyorum dogal olacaksa olsun..inşallahh canımm yaaa inşallahh ama bu ay olmazsa eger ben biraz ara verip dinlenicemm eşim tedavisini olsun öle çalışmaya başlıycammm
ben sıkıldımm cidden sorun olmadığı halde bende dr larda sürünen benn drlardan utanıyorum artıkk yokk olsun tedavisini sonra bende üzerime düşeni yaparımHaklisin canim sadece sen diil esinin de saglikli olmasi cok onemli.. Dinlen bakalim bir sure belki iyi gelir. Ben de oyle yapmayi dusunuyorum ama esim 1 ay daha git tedaviyeise yarar belki diyor bakalim ama isten izin al devamli ilac igne hic istemuyorum dogal olacaksa olsun..
Aynen canim yaa hep biz ugrasiyoruz ilac aliyoruz hormonlarla cebellesiyoruz onlar bisi yapmiyor.. Sen ikna et esini butun yuku sen yuklenme zorlama kendini.. Ben test yaptir dedim 1 ay gecti Zor gitti yaptirdi yaa.. Hic acima o da uzerine duseni yapicak sonucta bu sadece senin cocugun olmiycak di mi ama..ben sıkıldımm cidden sorun olmadığı halde bende dr da sürünen benn drlardan utanıyorum artıkk yokk olsun tedavisini sonra bende üzerime düşeni yaparım
ewet ben 9 ay ugrastim test yaptirdi sorun cikti varikosel amelyati oteliyo napim ben yoruldum artik tatlim yaa ciddenAynen canim yaa hep biz ugrasiyoruz ilac aliyoruz hormonlarla cebellesiyoruz onlar bisi yapmiyor.. Sen ikna et esini butun yuku sen yuklenme zorlama kendini.. Ben test yaptir dedim 1 ay gecti Zor gitti yaptirdi yaa.. Hic acima o da uzerine duseni yapicak sonucta bu sadece senin cocugun olmiycak di mi ama..
canım beni listeden siler misin. Çocuk işini ertelemek zorundayım. Eşimin işten çıkarılma durumu var o yüzden ben iş bakıyorum belirsiz bir süreye kadar erteledik deneme yapmayacağım bu ayHAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
ARALIK BATLARI
demede--------------4 aralık ---deneme 1
cemrem15-----------4 aralık ---deneme 3
blummmm----------8 aralık ---deneme 2
kbrbsr16-------------10 aralık ---deneme 2
friendly--------------12 aralık ---deneme 1
moly------------------18 aralık ---deneme 1
sweet42--------------20 aralık ---deneme 3
kaderdene----------24 aralık ---deneme 2
cansev_can---------28 aralık ---deneme 1
OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
olcaaay--------------22 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
Uzulme canim hersey yoluna girer bir sekilde yeter ki cozulebilecek bir sorun olsun. O ameliyati da cok duydum cok insan olmus arkasindan daha kolay hamile kalmislar belki yavas yavas uzerine gitmeden ikna edebilirsin esini.ewet ben 9 ay ugrastim test yaptirdi sorun cikti varikosel amelyati oteliyo napim ben yoruldum artik tatlim yaa cidden
insallah tatlim insallah olur insallahhhUzulme canim hersey yoluna girer bir sekilde yeter ki cozulebilecek bir sorun olsun. O ameliyati da cok duydum cok insan olmus arkasindan daha kolay hamile kalmislar belki yavas yavas uzerine gitmeden ikna edebilirsin esini.
Amin canim insallah bozma moralini sen..insallah tatlim insallah olur insallahhh
HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?