Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

="sweet42, post: 38644213, member: 571268"] A aslicanaydin kuzumm test felann yaptınmııı naptınnn heycanla seni bekliommm
Yok canim yaa yapmadim ki.. Yoksa habersiz birakmam zaten.. Dunden beri isalim de ayiptir soylemesi her adetten once olurum o yuzden moralim bozuldu test yapip yeniden hayal kirikligi yasamak istemedim bekliyorum bakalim.. Zaten karnim da agrimaya basladi yarin olmam lazim belki aksama bile gelebilir... Hic keyfim yok yani anlayacagin umudum sende ve diger arkasaslarda.. İyi haberlerini aliriz insallah..

inşallahhh canımm yaa o kadar çok negatifff duydumkii benimde öle olacak gibi korkuyorumm bende tuhaf bi şekilde kabızlaşıyorum halbuki katı yemiorummm .... ama kırmızılar gelene kadar umuttt vardırrrrrrr vee üzme kendinii buradayız sonuç nolursa olsunnn

Biliyorum canim benim burasi sizler bana o kadar iyi geliyor ki.. Esim kiziyor bazen cok dusunuyorsun oradakileri okuyunca diye ama asil beni en iyi siz anliyorsunuz.. Cok tesekkur ederim kirmizilar gelene kadar umut var tabii ama iste test yapmak hem cok istiyorum hem cok korkuyorum negatif gormekten bi pazar olsun bakalim olmazsam yaparim belki o zaman.. Senin de az kaldi bat iyi haberlerini bekliyoruz dualarimiz seninle..

inşallahh ikimizde hayırlı sonuçlarr alırızzz inşallahh pazar bende idrar testi yapcam cesaret edebilirsem tabi

inşallahh canımm yaaa inşallahh ama bu ay olmazsa eger ben biraz ara verip dinlenicemm eşim tedavisini olsun öle çalışmaya başlıycammm
Haklisin canim sadece sen diil esinin de saglikli olmasi cok onemli.. Dinlen bakalim bir sure belki iyi gelir. Ben de oyle yapmayi dusunuyorum ama esim 1 ay daha git tedaviyeise yarar belki diyor bakalim ama isten izin al devamli ilac igne hic istemuyorum dogal olacaksa olsun..

ben sıkıldımm cidden sorun olmadığı halde bende dr larda sürünen benn drlardan utanıyorum artıkk yokk olsun tedavisini sonra bende üzerime düşeni yaparım

ben sıkıldımm cidden sorun olmadığı halde bende dr da sürünen benn drlardan utanıyorum artıkk yokk olsun tedavisini sonra bende üzerime düşeni yaparım
Aynen canim yaa hep biz ugrasiyoruz ilac aliyoruz hormonlarla cebellesiyoruz onlar bisi yapmiyor.. Sen ikna et esini butun yuku sen yuklenme zorlama kendini.. Ben test yaptir dedim 1 ay gecti Zor gitti yaptirdi yaa.. Hic acima o da uzerine duseni yapicak sonucta bu sadece senin cocugun olmiycak di mi ama..

ewet ben 9 ay ugrastim test yaptirdi sorun cikti varikosel amelyati oteliyo napim ben yoruldum artik tatlim yaa cidden

canım beni listeden siler misin. Çocuk işini ertelemek zorundayım. Eşimin işten çıkarılma durumu var o yüzden ben iş bakıyorum belirsiz bir süreye kadar erteledik deneme yapmayacağım bu ay

Merhaba hanımlar bende bat pazartesi yada salı günü.Fakat bu ay vucudumda tuhaf farklılıklar var. Mesela yumurtlamadan itibaren kasik ve gogus ağrısı cekiyorum.Adetten sonra duzensi bir sekilde polen ve bal yedim sabahları. Acaba onun etkisi mi diye dusunuyorken son bir haftadır goguslerim büyümeye başladı kasigimda sabit bir ağrı ve bel agrim var. Normalde goguslerim adet öncesi bu kadar etkilenmezdi biraz agrirdi o kadar. Umitlenmek istemiyorum ama bu sefer oldu gibime geliyor. Gecikmeyi bekleyip test yapıcam insallah… Bu ay cok dua ettim bu gecenin hürmetine Allah isteyen herkesin duasını kabul etsin, iyi kandiller…

ewet ben 9 ay ugrastim test yaptirdi sorun cikti varikosel amelyati oteliyo napim ben yoruldum artik tatlim yaa cidden
Uzulme canim hersey yoluna girer bir sekilde yeter ki cozulebilecek bir sorun olsun. O ameliyati da cok duydum cok insan olmus arkasindan daha kolay hamile kalmislar belki yavas yavas uzerine gitmeden ikna edebilirsin esini.

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞ
hazal1595 -----------------deneme 2---------HAMİŞ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

şu hamiş listesine eklenmeyi çooooooooooooookn istiyorum yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…