Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Arkadaşlar merhaba;
Ben de düşük yapanlardanım. Benim durumum şöyle oldu. Ocak ayı başında normal adetimi gördüm. Aradan 4 gün geçti kanamam başladı. Meğer Aralık Ayından beri hamileymişim, üstüne görmüşüm. Daha yeni başlamıştık bebek çalışmalarına yumurtlama döneminde de eşim şehir dışındaydı. Bu nedenle hiç beklemediğimiz bi anda oldu. Sanırım olması gerekenden farklı bir günde yumurtlamışım. Neyse, kanamayla birlikte beta hcg değerim 300'den 36'ya kadar düştü. Vücut kendiliğinden atıyor müdahaleye gerek yok dediler. Sıfırlanması için bekliyorum. Bu arada muayenede 5 cm'lik bir kistim olduğu açığa çıktı. Doktor (Prof. Aydan Biri) en az 2 ay düzenli olarak regli görmem gerektiğini kistin çok önemli olmadığını, kesenin hiçbir zaman ultrasonda çıkmadığı için tam olarak bir gebelik denemeyeceğini, dış gebelik, biyokimyasal gebelik ya da sağlıksız gebelik olduğunu söyledi. Karnım hala çok ağrıyor, ufak ufak lekelenmelerim mevcut. Aydan Hoca'ya gittikten sonra her ne kadar rahatlasam da, bir taraftan içim içimi kemiriyor.
Hamileliğe karar vermeden önce Gazi Üni. Hastanesinde Doç. Dr. Deniz Karcaaltıncaba'ya gitmiştim. Bütün tetkiklerimi yaptırdı, folik asite başlatmıştı. Kendisi de çok iyi bir hekim, ama o görüşmemizde yalnızca sezeryan doğumlara girdiğini normal doğumlara asistan ekibin baktığını söyledi. Bu nedenle Gazi'den vazgeçtim. Allah bilir sezeryan mı normal mi olacak ama ben yine de şartları zorlamak istiyorum.
Aydan Hoca da çok çok iyi bir doktor. Ama ücret olarak beni çok aşıyor. Doğumları Koru'da yaptırıyor. Aylık muayene 350 ile başlayıp, 300 olarak gidiyor. Doğum 6500, epidural istersen 750 lira daha. Topladığınızda 10 bini buluyor. Kredi ödüyoruz, bizim için çok büyük rakam. Koru hastanesiyle görüştük. 10 muayene ve doğum 5500 dediler (doktoruna göre değişmek kaydıyla) Özel sigortalardan araştırdık. Rakamlar çok farklı, koru için 4000 medicana için 3000 civarı dendi.
Kısacası sorum, Ankara'da yaşayanlardan Koru, Medicana, TOBB gibi büyük hastanelerde iyi bir doktor ve iyi bir özel sağlık sigortası tavsiyesi. Sizlerden benim gibi olan var mı?Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Kusura bakmayın biraz uzun oldu.

Bİr git hastaneye kontrole cnm..Kimyasal geblik falan değildir herhalde günün de geçmedi hiç..Git için rahatlasın en azından.Folik asit falan kullanıyo musun sen ?
Yok canım gebelik falan olmadı...Evet kürtaj olduqumdan beri 2 aydır kullanıorum folik asit ama witmem lazım içim rahat etsin yani...

Geçmiş olsun canım bende ankaradayım ama oralarda bildiqim bi doktor yok Allah yardımcın olsun...

Cnm bnde hic ole birsey gormedm kndmde yani bnce sen bi dktr git baksin tuhaf senin ki baya

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz doktordan geldikkkkkk

benim miniğim kocaman olmuş 3 cm yaklaşmış Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr biz doktordan geldikkkkkk

benim miniğim kocaman olmuş 3 cm yaklaşmış Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
Çok sevindim yaa..İnan kendimmiş gibi mutlu oluyorum :) Aminn cnm inşallah bizler de görürüz bu günleri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…