- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.361
Biz bugunu de degerlendirelim o zaman acaba mi kalmasin icimde gerci tutacak die bisey yok ama kismet canim hersey de bende oyle biliyorum 24 saat icinde oluyormus bakalim ay cok heycanli bekleyis Allahimm cok bekletmesin bizleriKuzu yanlıs anlamadık seni senınle ben aynı şeyi söylerdik zaten ama ov testıne göre koyuyu gördükten snra yumurtluyosun hazal da dün yumurtlamış 24 saatte yaşadığına göre bugunde degerlendırmesı gerek dimi canım
Canimm linki okudum da biz yumurtlama gununden beri 3 gun ust uste denedik acaba sperm sayisi azalmismidir yahu okuyunca aklima takildi?http://www.jinekolojivegebelik.com/2012/07/yumurtlama-kac-gun-surer.html
canım bu linkte daha detaylı anlatılmış bak isterse
Kizlar sonuc 2.0
tamam canınm bişey demedimKuzu yanlıs anlamadık seni senınle ben aynı şeyi söylerdik zaten ama ov testıne göre koyuyu gördükten snra yumurtluyosun hazal da dün yumurtlamış 24 saatte yaşadığına göre bugunde degerlendırmesı gerek dimi canım
Canimm napiyosun varmi bi gelisme:)Cnm valla bilmiyorum agir olur mu ama keciboynuzu kuru be ozu cok ii
Yok canim yanlis anlarmiyim hic Estağfurullah evet biz birbirlerimizi en iyi sekilde anlariz allah herseyin hayırlısı versinCanimm uzulme yeni bir ay yeni umutlar yine gelicek bebislerimiz testinle ilgili o sekilde yorum yaptim die alinmadin dimi bana ben bildigimi paylasmak istedim bu surec cok zor bunu yasayanlar olarak en iyi bizler anlariz birbirimiz
Cok qecmis olsun canm bizde yasadik Allahim bidaha yasatmasin en kisa zamanda qelsin bebislerimiz insallah..Benimde bebegim gelismedi 8 haftalikti 19 ocakta aldilar kurtajdan once insanlar nasil istiyorlar yrniden diyordumsimdi sadece 4 gun sora tekrar istiyorum Hayirlisiyla versin Rabbim
Ne yapim cnm yarın sinavlarim var bir gelişme yok cnn bu ay dediğim gibi umut yok olsa çıkardı testte bnmCanimm napiyosun varmi bi gelisme:)
Basarilar canim Allah yardimcin olsun acikogretim mi okuyosun?Ne yapim cnm yarın sinavlarim var bir gelişme yok cnn bu ay dediğim gibi umut yok olsa çıkardı testte bnm
Tsk cnm ever bn iki yil muhasebe okudum simdi iktisata Tamamliyorum :)Basarilar canim Allah yardimcin olsun acikogretim mi okuyosun?
iyi canım ne olsun evdeyızzz tv izliyorzz facede oyun oynuyrm sen napıyosun???Merhaba kızlar nasilsiniz ne var ne yok ?
ben de evdeyimm aynen öyle takılıyorum..aynı rutin şeyler işte..iyi canım ne olsun evdeyızzz tv izliyorzz facede oyun oynuyrm sen napıyosun???
Günaydın cnm çok şükür iyiyim sen nasılsın ?Günaydın Kızlar nasılsınız?
Saqol canım Allahıma şükür ende iyiyim kırmızılar gitti yeni bir ay yeni bir umut deyip başladık bakalım :)Günaydın cnm çok şükür iyiyim sen nasılsın ?
Hadi bakalım hayırlısı olsun..Ben de başlasaydım bir an önce artık..Neyse haftaya memlekete gideceğiz döndüğümüzde tekrar adet olurum..Geçer zaman hayırlısı olsun bakalım :)Saqol canım Allahıma şükür ende iyiyim kırmızılar gitti yeni bir ay yeni bir umut deyip başladık bakalım :)
İnşallah canım Allah gönlümüze qöre versin... :)Hadi bakalım hayırlısı olsun..Ben de başlasaydım bir an önce artık..Neyse haftaya memlekete gideceğiz döndüğümüzde tekrar adet olurum..Geçer zaman hayırlısı olsun bakalım :)
amin cnm inşallah..İnşallah canım Allah gönlümüze qöre versin... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?