Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Biz bugunu de degerlendirelim o zaman acaba mi kalmasin icimde gerci tutacak die bisey yok ama kismet canim hersey de bende oyle biliyorum 24 saat icinde oluyormus bakalim ay cok heycanli bekleyis Allahimm cok bekletmesin bizleri

Benimde bebegim gelismedi 8 haftalikti 19 ocakta aldilar kurtajdan once insanlar nasil istiyorlar yrniden diyordumsimdi sadece 4 gun sora tekrar istiyorum Hayirlisiyla versin Rabbim

Canimm uzulme yeni bir ay yeni umutlar yine gelicek bebislerimiz testinle ilgili o sekilde yorum yaptim die alinmadin dimi bana ben bildigimi paylasmak istedim bu surec cok zor bunu yasayanlar olarak en iyi bizler anlariz birbirimiz
Yok canim yanlis anlarmiyim hic Estağfurullah evet biz birbirlerimizi en iyi sekilde anlariz allah herseyin hayırlısı versin

Benimde bebegim gelismedi 8 haftalikti 19 ocakta aldilar kurtajdan once insanlar nasil istiyorlar yrniden diyordumsimdi sadece 4 gun sora tekrar istiyorum Hayirlisiyla versin Rabbim
Cok qecmis olsun canm bizde yasadik Allahim bidaha yasatmasin en kisa zamanda qelsin bebislerimiz insallah..

Saqol canım Allahıma şükür ende iyiyim kırmızılar gitti yeni bir ay yeni bir umut deyip başladık bakalım :)
Hadi bakalım hayırlısı olsun..Ben de başlasaydım bir an önce artık..Neyse haftaya memlekete gideceğiz döndüğümüzde tekrar adet olurum..Geçer zaman hayırlısı olsun bakalım :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun..Ben de başlasaydım bir an önce artık..Neyse haftaya memlekete gideceğiz döndüğümüzde tekrar adet olurum..Geçer zaman hayırlısı olsun bakalım :)
İnşallah canım Allah gönlümüze qöre versin... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…