- 1 Aralık 2013
- 2.414
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.601
Caniiiim Tebrikler :)rabbim tamamına erdirsin inşallah:) :)mrblar ...bilgiler için çok teşekkür ederim...ben ilk bebeğimi 12.haftamda kaybettim..kalp atışını duymuştum..9,5 haftada kalbi durmuş...tahlillerde çıktı pıhtılaşma...bebeğim için herşeyi kullanırım..yeterki o beni bırakmasın...çok çok yardımcı oldu....çok saol...
Hazaaaal tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına al inşallah :) :)Cnm sort parmak sag veya sol önemli degil asiga yakın aşağıya doğru ama kaşık degil göbek deliği bir iki parmak aşağı mesafe direk delik hizasindan vurursan daha cok morariyor
tşkler evrem....amin inş...uzun zamandır girmiyordum...nasılsın bebiş nasıl...Caniiiim Tebrikler :)rabbim tamamına erdirsin inşallah:) :)
Inallah canim insallahAynen canım sıkı tutmam lazım...Benimde içimde bi his var bu ay bakalım ama bilmiorum Allahım cok bekletmeden versin hepimize inşallah canım...
Iyiyim canım şükür. Enfeksiyon skntim var geçen hafta 2 kez gittim bu cuma yine gitcem ilaç ise yaramadı. Okdr dikkat etmeme rağmen maalesf .Nazlı prensesimizde iyi inşallah zamanin geçmesini beklıyoruz bakalım hastane hastane gezip .allah başka büyük dert vermesin ..tşkler evrem....amin inş...uzun zamandır girmiyordum...nasılsın bebiş nasıl...
Geçmiş olsun cnm..Rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize..En kısa zamanda olur inşallah yeniden sağlıkla bebişinMerhaba arkadaşlar beni de aranıza alir misiniz bende ekim uc de bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum bu geçen aylarda doktorum korunma bi kaç aya hamile kalirsin dedi ama yumurtlama olmadığını farkettik ve klomen kullanmaya başladım bu ay Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Amin tatlım. İnşallah geçmiştir. Hayırlısıyla bir atlatsaydık şu durumlarıÇok qeçmiş olsun Allah bırdaha yasatmasın inşallah..Benim kanamam 2 gün az az oldu bitti bıdahada omadı canım ama ben 1 aydan fazla kanaması süren bılıorum canım sabırlı ol kanaman bıtınce qıt kontrolunu ol kistinde qeçmiştir inşallah canım...
Canım düşükten yaklaşık 1 ay sonra adet kanması oluyo genelde..Çok geçmiş olsun geçer kistin de en yakın zamanda inşallah..Ben kürtaj oldum 15 güne yakın leke şeklinde sürdü kanamalarım..Kızçeler merhaba birkaç gündür yazamadım. aramıza gelen arkadaşlara hoşgeldiniz ve geçmiş olsun diyorum. Benim bir sorum olcaktı. Ben de düşük yaptım bu ay 16 gündür kanamam var, sizin ne kadar sürdü? Ne zaman bitecek bu kanama olayı gerçekten çok sinir bozucuUnutmak istesem de bu durum benim unutmama engel oluyor olayları. Bir de kistim vardı 5 cm'lik. Regli olduktan sonra bakalım kistine dedi doktorlar. Ben hangisinin regli hangisinin adet kanaması olduğunu nasıl anlayacağım
Teşekkür ederim cevapladığın için canım.Canım düşükten yaklaşık 1 ay sonra adet kanması oluyo genelde..Çok geçmiş olsun geçer kistin de en yakın zamanda inşallah..Ben kürtaj oldum 15 güne yakın leke şeklinde sürdü kanamalarım..
Sagol evrem ınş bu sefer guzel olur herşey yarin kese icin gidecem sende bol su iç tatlim cok gecmis olsunHazaaaal tebrik ederim canım sağlıcakla kucağına al inşallah :) :)
Saol canm benm.insallah göreceksin minicik yaşam alanını. Inşallah hersey güzel olur bu kezSagol evrem ınş bu sefer guzel olur herşey yarin kese icin gidecem sende bol su iç tatlim cok gecmis olsun
önemli değil cnm..Teşekkür ederim cevapladığın için canım.
sağolun kuzular sizler hepimize ümit oluyosunuzzz Allahım bebişlerinizi korusun inşallahSaol seda cnm ınş senden de alacağım bu guzel haberi hemde en yakın zmnda cok dua ediyorum hepinize yarin kontrolum var ınş guzel şeyler duyarim
10 gun cnm daha cokk varrgünaydın....amin..çok tşkler...inş herkes güzel haber alacak yakında..regline kaç gün var
Bana cok canm bib10 guncuk varr :dSaol cnm ınş sende de vardır bebis :) adetine kac gün var
Cnm bnmde sanırım o kadar der yarin doktor dur bakali ne olacakBana cok canm bib10 guncuk varr :d
Saol canm benm.insallah göreceksin minicik yaşam alanını. Inşallah hersey güzel olur bu kez
Cok sağolun kizlarrr blummm sendende alacagim guzel haber inanıyorumsağolun kuzular sizler hepimize ümit oluyosunuzzz Allahım bebişlerinizi korusun inşallahSUHAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?