Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Caniiiim Tebrikler :)rabbim tamamına erdirsin inşallah:) :)

tşkler evrem....amin inş...uzun zamandır girmiyordum...nasılsın bebiş nasıl...
Iyiyim canım şükür. Enfeksiyon skntim var geçen hafta 2 kez gittim bu cuma yine gitcem ilaç ise yaramadı. Okdr dikkat etmeme rağmen maalesf .Nazlı prensesimizde iyi inşallah zamanin geçmesini beklıyoruz bakalım hastane hastane gezip .allah başka büyük dert vermesin ..

Geçmiş olsun cnm..Rabbim bir daha yaşatmasın hiç birimize..En kısa zamanda olur inşallah yeniden sağlıkla bebişin

Amin tatlım. İnşallah geçmiştir. Hayırlısıyla bir atlatsaydık şu durumları

Canım düşükten yaklaşık 1 ay sonra adet kanması oluyo genelde..Çok geçmiş olsun geçer kistin de en yakın zamanda inşallah..Ben kürtaj oldum 15 güne yakın leke şeklinde sürdü kanamalarım..

Kızlar çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama olmadı hepinize tek tek teşekkürler beni de kabul ettiğiniz için iyi dileklerimizi içinde aynı zamanda bu aradabebisler var galiba Allah sağlıkla kucaginiza almak nasip etsin inşallah bizi de dualarinizda unutmayın

Kızlar bu klomen regli azaltıyor mu acaba hiç denk geldiniz mi benim normalde daha uzun sürer ama sanki biticek gibi bide klomen bittikten kaç gün sonra doktorunuza gittiniz ilk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…