Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

tebrik ederimm canımm Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinn inşallahhh ayyy çok iyi geldi bu haberrr

Rica ederim canım inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim şimdi haftaya çarşamba kontrolüm var ama bazen acaba yaşıyomu kalbi durmuş mudur diye kafayı kırıyorum sonrada diyorum ki yapma Bebişe zarar sakin ol :)))

aminnnnnnn diyorum yürekten..tedbrini almışsın sen Gerisi Allaha kalmış...gönlümüzü ferah tutmaya çalışacaz...dediğin gibi bebişlere zarar

Canım naptın nasıl qidio varmı bişyler adetin nezamn?
canım ben bu cuma çatlama iğnesi oldumm c.tesi pazar pazartesi çalıştık şuan beklemedeyim işte bi tek sol kasığım ağırıyo ve kasılıyo ayağım bişey yok gibi bakalım hayırlısı sen napın senin yumoş günlerin mi ?

İnşallah tutarda qelir bebişin canım qüzel haberlerini bekliyorum :) Evet canım yumoş günlerim buqün 9.qünüm ov.testi hafif silik cıktı sabah daha cok erken ama cıktı bende anlamadım 2 gündür calısıodum ama bu haftayı full qeçircem qibi qelio bakalım...

bir gün arayla güzel alış boş kalma koyulaşınca 2 gün üst üste yappp sonra gün aşırı devam et tatlımm inşallahh bizimde gelir artık meleklerimizzz yaaaa inşallahhh bu ayy bi umut var bi yok tuhafımmm aman düşünmüycem hayırlısı

Aynen canım sıkı tutmam lazım...Benimde içimde bi his var bu ay bakalım ama bilmiorum Allahım cok bekletmeden versin hepimize inşallah canım...

Aynen canım sıkı tutmam lazım...Benimde içimde bi his var bu ay bakalım ama bilmiorum Allahım cok bekletmeden versin hepimize inşallah canım...
Amin cnm İnşallah..Bugüne kadar hiç bu kadar yürekten istediğim birşey olmamıştı.Çocuk hep severdim olsun isterdim ama bir defa kaybedince insan daha çok istiyo galiba Rabbim tekrar yaşatmasın kaybetmeyi..Hepimizi güldürsün bebişlerimizle birlikte İNŞALLAH..

Amin canım inşallah evet o duyguyu yaşayıp bi anda qeri kaybediosun hiç kolay deil Allahım kimseye yasatmasın bu acıyı birdaha inşallah...

canımmmmm tebrık ederm cok sevındım yaaaaa :):):):):)

kızlar giremedm 1-2 gundur nasılsınzz ben ıyıyım sukur dukkandı evdı arkadasıma gıt gel zaman gecıyooo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…