- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.561
tebrik ederimm canımm Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinn inşallahhh ayyy çok iyi geldi bu haberrrya normalde kan tahlili yaptırmıştım çıkmamıştı bu hafta söktürücü için doktora gidecektim.bidaha test yapayım dedim çıktı..kan tahlilinde de çıktı tekrar yaptırdım...ama kalp atışını duymadan ne bilim içim tuhaf...şaşkınım biraz..
Rica ederim canım inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim şimdi haftaya çarşamba kontrolüm var ama bazen acaba yaşıyomu kalbi durmuş mudur diye kafayı kırıyorum sonrada diyorum ki yapma Bebişe zarar sakin ol :)))mrblar ...bilgiler için çok teşekkür ederim...ben ilk bebeğimi 12.haftamda kaybettim..kalp atışını duymuştum..9,5 haftada kalbi durmuş...tahlillerde çıktı pıhtılaşma...bebeğim için herşeyi kullanırım..yeterki o beni bırakmasın...çok çok yardımcı oldu....çok saol...
teşekkür ederim...amin inş.Rabbim isteyen herkese nasip etsin....tebrik ederimm canımm Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinn inşallahhh ayyy çok iyi geldi bu haberrr
aminn canım inşallah tez zamandaaa nasip ederteşekkür ederim...amin inş.Rabbim isteyen herkese nasip etsin....
aminnnnnnn diyorum yürekten..tedbrini almışsın sen Gerisi Allaha kalmış...gönlümüzü ferah tutmaya çalışacaz...dediğin gibi bebişlere zararRica ederim canım inşallah Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Benim şimdi haftaya çarşamba kontrolüm var ama bazen acaba yaşıyomu kalbi durmuş mudur diye kafayı kırıyorum sonrada diyorum ki yapma Bebişe zarar sakin ol :)))
Canım naptın nasıl qidio varmı bişyler adetin nezamn?aminn canım inşallah tez zamandaaa nasip eder
canım ben bu cuma çatlama iğnesi oldumm c.tesi pazar pazartesi çalıştık şuan beklemedeyim işte bi tek sol kasığım ağırıyo ve kasılıyo ayağım bişey yok gibi bakalım hayırlısı sen napın senin yumoş günlerin mi ?Canım naptın nasıl qidio varmı bişyler adetin nezamn?
İnşallah tutarda qelir bebişin canım qüzel haberlerini bekliyorum :) Evet canım yumoş günlerim buqün 9.qünüm ov.testi hafif silik cıktı sabah daha cok erken ama cıktı bende anlamadım 2 gündür calısıodum ama bu haftayı full qeçircem qibi qelio bakalım...canım ben bu cuma çatlama iğnesi oldumm c.tesi pazar pazartesi çalıştık şuan beklemedeyim işte bi tek sol kasığım ağırıyo ve kasılıyo ayağım bişey yok gibi bakalım hayırlısı sen napın senin yumoş günlerin mi ?
bir gün arayla güzel alış boş kalma koyulaşınca 2 gün üst üste yappp sonra gün aşırı devam et tatlımm inşallahh bizimde gelir artık meleklerimizzz yaaaa inşallahhh bu ayy bi umut var bi yok tuhafımmm aman düşünmüycem hayırlısıİnşallah tutarda qelir bebişin canım qüzel haberlerini bekliyorum :) Evet canım yumoş günlerim buqün 9.qünüm ov.testi hafif silik cıktı sabah daha cok erken ama cıktı bende anlamadım 2 gündür calısıodum ama bu haftayı full qeçircem qibi qelio bakalım...
cnm çok güzel bir haber :)kızlar sanırım hamileyim..
Aynen canım sıkı tutmam lazım...Benimde içimde bi his var bu ay bakalım ama bilmiorum Allahım cok bekletmeden versin hepimize inşallah canım...bir gün arayla güzel alış boş kalma koyulaşınca 2 gün üst üste yappp sonra gün aşırı devam et tatlımm inşallahh bizimde gelir artık meleklerimizzz yaaaa inşallahhh bu ayy bi umut var bi yok tuhafımmm aman düşünmüycem hayırlısı
Amin cnm İnşallah..Bugüne kadar hiç bu kadar yürekten istediğim birşey olmamıştı.Çocuk hep severdim olsun isterdim ama bir defa kaybedince insan daha çok istiyo galibaAynen canım sıkı tutmam lazım...Benimde içimde bi his var bu ay bakalım ama bilmiorum Allahım cok bekletmeden versin hepimize inşallah canım...
Amin canım inşallah evet o duyguyu yaşayıp bi anda qeri kaybediosun hiç kolay deil Allahım kimseye yasatmasın bu acıyı birdaha inşallah...Amin cnm İnşallah..Bugüne kadar hiç bu kadar yürekten istediğim birşey olmamıştı.Çocuk hep severdim olsun isterdim ama bir defa kaybedince insan daha çok istiyo galibaRabbim tekrar yaşatmasın kaybetmeyi..Hepimizi güldürsün bebişlerimizle birlikte İNŞALLAH..
inan cnm bn cok korkaktim esime sen vur dedim o gelene ladar bn cesaretle vurdum sende vurursun korkma bebek icin deger :dün ilk vurudular .ben kendime daha yapmadım...muhtemelen de yapamicam..eşim yapar
aminn canımm..Amin canım inşallah evet o duyguyu yaşayıp bi anda qeri kaybediosun hiç kolay deil Allahım kimseye yasatmasın bu acıyı birdaha inşallah...
canımmmmm tebrık ederm cok sevındım yaaaaa :):):):):)kızlarrrrr şoktayım HAMİLEYİMMMM hiç belirtim yoktu bebeğim bir aylık olmuş bile rabbim hepinize nasip edecek inşşşş inanın korkum sevincimden büyük inş bu defa pıt pıt atan kalbini duyarımmm
aaaaaa sende hamılesın mıskamberımmmmm :) masallah cok sevındım hayırlısı olsun insallah :)kızlar sanırım hamileyim..
blummmm evet yaaaaaaaaaa...çok heyecanlıyım.......darısı isteyen herkese inşaaaaaa sende hamılesın mıskamberımmmmm :) masallah cok sevındım hayırlısı olsun insallah :)
muhtemelen yavaş yavaş alışacam bende...inan cnm bn cok korkaktim esime sen vur dedim o gelene ladar bn cesaretle vurdum sende vurursun korkma bebek icin deger :
amınn canım dua et bzlerede bu kez her sey guzel olacak insallah :)blummmm evet yaaaaaaaaaa...çok heyecanlıyım.......darısı isteyen herkese inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?