- 17 Aralık 2013
- 1.996
- 1.406
- 358
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.621
Hazal tebrik ederim çok sevindim inşallah kucağına alırsın bu sefer :)Cok sağolun kizlarrr blummm sendende alacagim guzel haber inanıyorum
ay maşallahIyiyim canım şükür. Enfeksiyon skntim var geçen hafta 2 kez gittim bu cuma yine gitcem ilaç ise yaramadı. Okdr dikkat etmeme rağmen maalesf .Nazlı prensesimizde iyi inşallah zamanin geçmesini beklıyoruz bakalım hastane hastane gezip .allah başka büyük dert vermesin ..
ben genelde 9. günlerde gittimKızlar bu klomen regli azaltıyor mu acaba hiç denk geldiniz mi benim normalde daha uzun sürer ama sanki biticek gibi bide klomen bittikten kaç gün sonra doktorunuza gittiniz ilk
günaydınGünaydın kızlar
Amin canim. Evet bir melek prenses insallah:) uzun zamandır yoksun miskiim özlettin hemde yeni haberler vardı işte :)ay maşallahprensesinmi geliyor..ben cinsiyetini bilmiyordum....maşallah subhanallah...amin
Günaydın canımmGünaydın kızlar
Gunaydin canimGünaydın kızlar
canım benim 3 hafta sürmüştü normal şuan sinirlerini bozmaKızçeler merhaba birkaç gündür yazamadım. aramıza gelen arkadaşlara hoşgeldiniz ve geçmiş olsun diyorum. Benim bir sorum olcaktı. Ben de düşük yaptım bu ay 16 gündür kanamam var, sizin ne kadar sürdü? Ne zaman bitecek bu kanama olayı gerçekten çok sinir bozucuUnutmak istesem de bu durum benim unutmama engel oluyor olayları. Bir de kistim vardı 5 cm'lik. Regli olduktan sonra bakalım kistine dedi doktorlar. Ben hangisinin regli hangisinin adet kanaması olduğunu nasıl anlayacağım
Kızlar çoklu alıntı yapmaya çalıştım ama olmadıhepinize tek tek teşekkürler beni de kabul ettiğiniz için iyi dileklerimizi içinde aynı zamanda bu arada bebisler var galiba Allah sağlıkla kucaginiza almak nasip etsin inşallah bizi de dualarinizda unutmayın
Hazal tebrikler, Allah kucağına sağlıkla almayı nasip eder inşallah.Sagol evrem ınş bu sefer guzel olur herşey yarin kese icin gidecem sende bol su iç tatlim cok gecmis olsun
aslında biraz kendimi bebek konusundan uzak tutmak istediğimden oldu...bide bi ara girdim yoktunuz...dedim heralde girmiyorlar....inş ara ara girerim artık topiğeAmin canim. Evet bir melek prenses insallah:) uzun zamandır yoksun miskiim özlettin hemde yeni haberler vardı işte :)
Inşallah canim iyi olmuş bak kafadan atıp konu hakkinda çok dusunmeyinceee geldi bebek:)kontrole gittim mi kaç haftalik şuanaslında biraz kendimi bebek konusundan uzak tutmak istediğimden oldu...bide bi ara girdim yoktunuz...dedim heralde girmiyorlar....inş ara ara girerim artık topiğe
iğnelerime başladım pazartesi gidecem bi aksi durum olmazsa..geç döllenme oldu...oyüzden daha hesap yapamadım...Inşallah canim iyi olmuş bak kafadan atıp konu hakkinda çok dusunmeyinceee geldi bebek:)kontrole gittim mi kaç haftalik şuan
tebrik ederm canm. Allah sag saglim kucagna almayi nasip etsinCnm bnmde sanırım o kadar der yarin doktor dur bakali ne olacak
Cnm cok tsk ınş en yakın zamanda sanada nasip olur :)Hazal tebrik ederim çok sevindim inşallah kucağına alırsın bu sefer :)
Hayirlisi olsun canım inşallah. Erken gitmekte zaten pek fayda etmiyor. Gittiğinde inşallah keseside oluşmuş oluriğnelerime başladım pazartesi gidecem bi aksi durum olmazsa..geç döllenme oldu...oyüzden daha hesap yapamadım...
Hazal tebrikler, Allah kucağına sağlıkla almayı nasip eder inşallah.
Cok tsk rabbim isteyen herkese nasip etsintebrik ederm canm. Allah sag saglim kucagna almayi nasip etsin
Cnm cok tsk ınş en yakın zamanda sanada nasip olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?