Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
hazal1595---------24 ocak---deneme 2-------------HAMİŞ
miskamber----------------------------------------------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
hazal1595-----------24 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1

ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87--------------7 şubat---deneme 2
kaderdenevarsa-----7 şubat---deneme 4
cansev_can--------17 şubat---deneme 3

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

merhaba miskamber 2015 mart annelerinden hatirladim seni bende o gruptaydim ama maalesef mol ebelik gecirmistim, sende dusuk yasamissin cok gecmis olsun, ve yeniden hamilesin insaALLAH salikla kucagina alabilirsin bebegini.
çok geçmiş olsun hazal...rabbim bir daha vermesin o sıkıntıları...nasip olmadı bize mart annesi olmak..ama inşş başka ay çokk..diğer aylarda anne oluruz..amin inş..darısı sana olsun

Merhaba arkadaşlar beni de aranıza alir misiniz bende ekim uc de bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum bu geçen aylarda doktorum korunma bi kaç aya hamile kalirsin dedi ama yumurtlama olmadığını farkettik ve klomen kullanmaya başladım bu ay Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

oyyyy uzun zamndır listeyi takip edemiyordummm...hepsii dolsun dolsun taşsın bebeklerle inş

merhaba hosgeldin cok gecmis olsun.

Hoşqeldin çok qeçmiş olsun hepimiz yaşadık o zor günleri Allahım birdaha yaşatmasın tekrar bebek sahibi olmayı nasip etsn inşallah...

canımmmmm tebrık ederm cok sevındım yaaaaa :):):):):)

kızlar giremedm 1-2 gundur nasılsınzz ben ıyıyım sukur dukkandı evdı arkadasıma gıt gel zaman gecıyooo :)
Saol seda cnm ınş senden de alacağım bu guzel haberi hemde en yakın zmnda cok dua ediyorum hepinize yarin kontrolum var ınş guzel şeyler duyarim

Hoşgeldin cnm gecmis olsun hic üzülme burada acilarimix hafifledi senindir oyle olur ve tez zamanda ınş hamile kalirsin

Kızçeler merhaba birkaç gündür yazamadım. aramıza gelen arkadaşlara hoşgeldiniz ve geçmiş olsun diyorum. Benim bir sorum olcaktı. Ben de düşük yaptım bu ay 16 gündür kanamam var, sizin ne kadar sürdü? Ne zaman bitecek bu kanama olayı gerçekten çok sinir bozucu Unutmak istesem de bu durum benim unutmama engel oluyor olayları. Bir de kistim vardı 5 cm'lik. Regli olduktan sonra bakalım kistine dedi doktorlar. Ben hangisinin regli hangisinin adet kanaması olduğunu nasıl anlayacağım

çok geçmiş olsun canım...

Çok qeçmiş olsun Allah bırdaha yasatmasın inşallah..Benim kanamam 2 gün az az oldu bitti bıdahada omadı canım ama ben 1 aydan fazla kanaması süren bılıorum canım sabırlı ol kanaman bıtınce qıt kontrolunu ol kistinde qeçmiştir inşallah canım...

göbekten iki parmak sağa ve sola devam et dediler bana...nereyi keşfettin sen
Cnm sort parmak sag veya sol önemli degil asiga yakın aşağıya doğru ama kaşık degil göbek deliği bir iki parmak aşağı mesafe direk delik hizasindan vurursan daha cok morariyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…