Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Canm gecmis olsn bende 4 ay once kurtaj oldm ben de senin gibi hic adet brlirtisi olmuyo yani önceden cok agrim olurdu kurtajdan sora hic belirti olmadan hastalaniyorm senin nasil bilmiyorm ama ben de duzen degisti inşallah vardir bebisn

İnşallah cnm..Çok sevindim..
inşallah yolunda gidecek herşey..

Gecmis olsun canim Allah birdaha yasatmasin insallah en kisa zamanda qelir bebeqin benumde 3 ay oldu kurtaj olali cok zor bi durum...

Geçmiş olsun cnm..tutunmuştur inşallah olmazsa da üzülme vücudun toparlanınca olur hayırlısıyla sağlıkla gelsinler en güzel zamnda..Ben de kısmet olursa şubat-mart gibi başlıcam denemeye..Hayırlı zmanda sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim hepimize

selam kizlar, bugun mr cekilmek icin hastaneye gittim, gorevli hamilemisin diye sordu bnde emin degilim olabilirim dedim. emin olmak icin test yaptir dedi yaptim sonuc negatif ama regl tarihime 9 gun var gebelik olsa bile simdiden belli olmaz dimi? mr`a girdim cunku doktorum hamile olsan bile girebilirsin demisti. mr daki gorevlide hamileysen giremezsin gibi bisey soyledi. simdi gebelik testi ne kadar dogrudurki kafama takildi ve gebeysem mr zarar verebilirmiki

Bende istiyorummm :) 13.ocak.2015 kurtajdan sonra korundm ilk denemeden hamileymm Allah hhepimizin kucagimiza almayi nasip etsinnn

Yok belli olmaz daha cok erken canim belli olana kadar cektirme

HAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
hazal1595---------24 ocak---deneme 2-------------HAMİŞ
miskamber----------------------------------------------HAMİŞ
babybaby-------------------------deneme 1-----------HAMİŞ

OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
hazal1595-----------24 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1

ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87--------------7 şubat---deneme 2
kaderdenevarsa-----7 şubat---deneme 4
cansev_can--------17 şubat---deneme 3

arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…