- 16 Ekim 2014
- 2.160
- 2.354
- 133
- 32
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.661
Canm gecmis olsn bende 4 ay once kurtaj oldm ben de senin gibi hic adet brlirtisi olmuyo yani önceden cok agrim olurdu kurtajdan sora hic belirti olmadan hastalaniyorm senin nasil bilmiyorm ama ben de duzen degisti inşallah vardir bebisnMrb arkadaş lar bende 4 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş ve alındı ilk bebegimizdi bu ay ilk denememizdi ve yarın regli günüm testi dün yaptım negatif çıktı yumurtlama gününde oldu ama hiç belirtim yok kasıklarımda agrı var adet olucam gibi sizce tutunmuşmudur meleğim
İnşallah cnm..Çok sevindim..kizlar doktora gittim kese icin 4+4 gunluk olmus kese adetten bir hafta gecince gorunur once hamileligin saglikli mi o onemli dedi bgn kan istedi ve cumartesi tekrar ayni saatte verecegim 48 saatte yuklselisine bakip snra kese ve kalp atisina bakacakmis bgnki sonucum ii cumartesi 254 bgn 2479 olmus ins hep boyle giderr :) ve rabbim hepinize nasip eder :)
Gecmis olsun canim Allah birdaha yasatmasin insallah en kisa zamanda qelir bebeqin benumde 3 ay oldu kurtaj olali cok zor bi durum...Mrb arkadaş lar bende 4 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş ve alındı ilk bebegimizdi bu ay ilk denememizdi ve yarın regli günüm testi dün yaptım negatif çıktı yumurtlama gününde oldu ama hiç belirtim yok kasıklarımda agrı var adet olucam gibi sizce tutunmuşmudur meleğim
Geçmiş olsun cnm..tutunmuştur inşallah olmazsa da üzülme vücudun toparlanınca olur hayırlısıyla sağlıkla gelsinler en güzel zamnda..Ben de kısmet olursa şubat-mart gibi başlıcam denemeye..Hayırlı zmanda sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim hepimizeMrb arkadaş lar bende 4 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durmuş ve alındı ilk bebegimizdi bu ay ilk denememizdi ve yarın regli günüm testi dün yaptım negatif çıktı yumurtlama gününde oldu ama hiç belirtim yok kasıklarımda agrı var adet olucam gibi sizce tutunmuşmudur meleğim
iyi akşamlar cnm nasılsın :)Gecmis olsun canim Allah birdaha yasatmasin insallah en kisa zamanda qelir bebeqin benumde 3 ay oldu kurtaj olali cok zor bi durum...
Cnm gitti gidiyor dan aldım 50 ovu test 10 gebelik 40 tl en uygun oyduKizlar ya bu ovulasyon testini hangi siteden anlıyorsunuz neresi daha hesapli
Inş cnm bnm hepimizin guzel olacak herşey
İnşallah cnm..Çok sevindim..
inşallah yolunda gidecek herşey..
Bende istiyorummm :) 13.ocak.2015 kurtajdan sonra korundm ilk denemeden hamileymm Allah hhepimizin kucagimiza almayi nasip etsinnnHAMİŞLERİMİZ :):):)
evrem_evrem11----------------deneme 2---------HAMİŞKIZ
aysiram--------------20 kasım ---deneme 1---------HAMİŞ
cemrem15----------4 aralık ---deneme 3-----------HAMİŞ
aysunomer---------13 aralık ---deneme 1----------HAMİŞ
gulnur----------------------------kaza kurşunuHAMİŞ
bahar12umut-----17 aralık ---deneme 2------------HAMİŞ
hazal1595---------24 ocak---deneme 2-------------HAMİŞ
miskamber----------------------------------------------HAMİŞ
OCAK BATLARI
aslıcanaydın--------3 ocak ---deneme 6
Sweet42-------------8ocak ---deneme 2
blummmm----------8 ocak ---deneme 3
hazal87--------------10 ocak ---deneme 1
friendly--------------10 ocak ---deneme 2
Canipir--------------12 ocak --- deneme 1
hasretduman-------17 ocak ---deneme 1
kaderde_nevarsa--17 ocak ---deneme 3
cansev_can---------21 ocak ---deneme 2
hazal1595-----------24 ocak ---deneme 2
Halemoon----------25 ocak ---deneme 1
ŞUBAT BATLARI
Aslicanaydın--------3 şubat---deneme 7
canipir---------------4 şubat---deneme 2
kbrbsr16-------------6 şubat---deneme 2
sweet42--------------6 şubat---deneme 3
blummmm----------6 şubat---deneme 4
Hazal87--------------7 şubat---deneme 2
kaderdenevarsa-----7 şubat---deneme 4
cansev_can--------17 şubat---deneme 3
arkadaşlar listede yer almak isterseniz bana alıntı yaparak bat tahınızı ve deneme sayınızı yazabılırsınız :) hepımıze hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz göbişlerimize gelir :):):)
Yok belli olmaz daha cok erken canim belli olana kadar cektirmeselam kizlar, bugun mr cekilmek icin hastaneye gittim, gorevli hamilemisin diye sordu bnde emin degilim olabilirim dedim. emin olmak icin test yaptir dedi yaptim sonuc negatifama regl tarihime 9 gun var gebelik olsa bile simdiden belli olmaz dimi? mr`a girdim cunku doktorum hamile olsan bile girebilirsin demisti. mr daki gorevlide hamileysen giremezsin gibi bisey soyledi. simdi gebelik testi ne kadar dogrudurki kafama takildi ve gebeysem mr zarar verebilirmiki
TEBRİKLER :) eeee neler yatın anlat bakalım :)Bende istiyorummm :) 13.ocak.2015 kurtajdan sonra korundm ilk denemeden hamileymm Allah hhepimizin kucagimiza almayi nasip etsinnn
Yok belli olmaz daha cok erken canim belli olana kadar cektirme
gözün aydın cnm..Hayırlı olsun bebişin..Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim..Bende istiyorummm :) 13.ocak.2015 kurtajdan sonra korundm ilk denemeden hamileymm Allah hhepimizin kucagimiza almayi nasip etsinnn
Hayırlı olsun canım Allah saqsalim kucaqına almayı nasip etsin inşallah :)Bende istiyorummm :) 13.ocak.2015 kurtajdan sonra korundm ilk denemeden hamileymm Allah hhepimizin kucagimiza almayi nasip etsinnn
Keşke cektirmeseydın canım ya erteletseydin inşallah vardır bebişin bişey olmaz inşallah...Çektirdim cnm yaa
Canım yeni qördüm msjını iyiyim cok şükür sen nasılsın kuzum..iyi akşamlar cnm nasılsın :)
Günaydın cnm..İyiyim çok şükür bugün yola çıkacağız..Özlem gidereyim biraz ailemle :)Canım yeni qördüm msjını iyiyim cok şükür sen nasılsın kuzum..
Hayırlı yolculuklar canım evet hakkın qit qör kafanı daqıt qel...Günaydın cnm..İyiyim çok şükür bugün yola çıkacağız..Özlem gidereyim biraz ailemle :)
benim yumurtalar geç oluşuyordu..doktor görüyordu bikçtane ama geç büyüyorduBüyümüş oluyomuydu peki yumurtalar benim hiç yoktu diye aslında karamsarim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?