Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

hadi bakalım hazal darısı başıma diyeyim..tekrardan hayırlı uğurlu olsun

ben adetim 7 gün geçmişti sıfır çıkmıştı..bir hafta daha regli olmayınca tekrar yaptıdık çıktı..çok erken daha çıkmaması normal bence

Amin canım inşallah sende erteleme hayırlısıyla güzel saglıklı bebişlermiz olur bakalım bgün regli günüm ya hamileysem ya degilsem diye düşünüyorum test yaptım bse çıkmadı geç döllenmemi oldu acaba bugün belli olucak hayrlısyla rabbşm herkese annelik duygusunu yaşatmayı nasip etsin

hadi bakalım hazal darısı başıma diyeyim..tekrardan hayırlı uğurlu olsun
Ins cnm yarin netlesecek daha doktor 48 saatlik artisa bakacak ons gore Kese ve kalp atisi takibi yapacak yani o kalp atisini duymadan inanmıyorum hamile olduguma ins senden guzel haberler gelirt ne zmn konrtolun

Ins cnm yarin netlesecek daha doktor 48 saatlik artisa bakacak ons gore Kese ve kalp atisi takibi yapacak yani o kalp atisini duymadan inanmıyorum hamile olduguma ins senden guzel haberler gelirt ne zmn konrtolun
pazartesi...bende öyleyim görmeden duymadan inanasım gelmiyor..inşş hayırlısıyla bu defa güzel sonuçlanır gebeliklerimiz

benim yumurtalar geç oluşuyordu..doktor görüyordu bikçtane ama geç büyüyordu
Anladım canım ben bittikten sonra gideyim o zaman bu arada sende iğne oluyorsun galiba pihtilasmadan benmde doktorum bidahaki gebeliginde sulandirici iğne baslicam dedi sanırım senin kullandiklarindan

Anladım canım ben bittikten sonra gideyim o zaman bu arada sende iğne oluyorsun galiba pihtilasmadan benmde doktorum bidahaki gebeliginde sulandirici iğne baslicam dedi sanırım senin kullandiklarindan
evet bende başladım iğnelere...en azından içimiz rahat oluyor...sende demi çıktı pıhtılaşma

Keşke cektirmeseydın canım ya erteletseydin inşallah vardır bebişin bişey olmaz inşallah...

zaten bir ay bekledim mr icin anca gun verdiler, ki ben doktoruma 1 ay oncesinden sormustum bebek dusunuyoruz hamile olsam zarari olurmu diye hayir hic bi zarari yok dedi ona guvenerek mr randevumu iptal ettirmedim.

ben adetim 7 gün geçmişti sıfır çıkmıştı..bir hafta daha regli olmayınca tekrar yaptıdık çıktı..çok erken daha çıkmaması normal bence

umarim oyledir benimkide ama bel ve kasik agrilarim basladi regl olacam gibi bir hafta onceden baslar bende regl belirtileri hayirlisi bakalim bekliyip gorcez.

evet bende başladım iğnelere...en azından içimiz rahat oluyor...sende demi çıktı pıhtılaşma
İncelemeye gondermislerdi yüzde elli pihtilasma geri kalanı da Allahtan başka kimse bilemez dedi doktorum ama bidahakine iğne sart haplar yetmemiş bidaha riske atmayalım dedi bu ay da klomen kullanmaya başladım ama bekliyoruz hala

TEBRİKLER :) eeee neler yatın anlat bakalım :)
Yumurtlama gunumu yakaladim sonrada hep hamileymis gibi dawrandim benim gec yumurtlama oldu adetim 1 gun gecince test yaptm negatfti ama kendimi o kdr hamileyim die alistirmisimki hic uzulmedim gec yumurtlama oldugunuda bildigim icin dewam ettm hamile gbi dawranmaya aa bi bakmisim hamileyimm Allah burdaki herkese nasip etsin bu duyguyu

ayyy kızlarrr sol kasığımm yumurtlamadan beri çok agırıyo bıcak saplanıyo hep bazen kasılıyoo ayy kist mi oldu acaba tırsıyorum çatlama iğneside yapmıştık ama yaaa offf progestan yüzündende uykum var hem midm bulanıyooo offff sinirlerim bozuk bu ayda olmadı herhaldeeee

Canım benim hemen kötüye yorma belki bebş qercekten vardır hemen üzmeye baslamıssın kendini bekle bakalım 1 hafta kalmış adetine inşallah qüzel haberler verirsin bize..

Canım benim hemen kötüye yorma belki bebş qercekten vardır hemen üzmeye baslamıssın kendini bekle bakalım 1 hafta kalmış adetine inşallah qüzel haberler verirsin bize..
inşallahh aten olursa bebişim mucize olcak yanii cidden inşallah vardır umutsuzluk yapmak istemiyorum ama bu bacagım her kasıldığında tırsıyorum sen naptınn çalışmalar nasıl geçtii

inşallahh aten olursa bebişim mucize olcak yanii cidden inşallah vardır umutsuzluk yapmak istemiyorum ama bu bacagım her kasıldığında tırsıyorum sen naptınn çalışmalar nasıl geçtii
İnşallah canım inşallah korkma bişey yoktur inşallah :) napıyım canım bende 2 qündür silik cıkıo ov.testi koyulaşır yarın birgün sol kasıqım aqrıo benimde yumurtadan dolayı heralde canım bakalım ne olcak qörücez canım...

Kızlar nasilsiniz hastaneden geldim simdi bebis 11+4 olmuş doktor hersey yolunda dedi ikili test için yonlendirdi herseyin hayırlısı Rabbim herkese tez zamanda hayirlisini sagliklisini versin

benim geçen seferki gebeliğimde de kasık ve bel ağrısı olmuştu...ha oldum ha olacam diyordum.ama hamilelik belirtileriyle regli belirtileri aynıymış...

hayırlısıyla inş bekletmeden gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…