- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.289
- 798
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.681
çok tşk ederim..darısı sizlere inş en kısa zamanda...bende kan pıhtılaşması çıkmıştı...sulandırıcı iğnemiskamber seni de tebrik ederim sağlıkla al kucağına inşallah. Merak ettim bu iğneler ne iğnesi progestan falan mı ?
hadi bakalım hazal darısı başıma diyeyim..tekrardan hayırlı uğurlu olsunkizlar doktora gittim kese icin 4+4 gunluk olmus kese adetten bir hafta gecince gorunur once hamileligin saglikli mi o onemli dedi bgn kan istedi ve cumartesi tekrar ayni saatte verecegim 48 saatte yuklselisine bakip snra kese ve kalp atisina bakacakmis bgnki sonucum ii cumartesi 254 bgn 2479 olmus ins hep boyle giderr :) ve rabbim hepinize nasip eder :)
ben adetim 7 gün geçmişti sıfır çıkmıştı..bir hafta daha regli olmayınca tekrar yaptıdık çıktı..çok erken daha çıkmaması normal benceselam kizlar, bugun mr cekilmek icin hastaneye gittim, gorevli hamilemisin diye sordu bnde emin degilim olabilirim dedim. emin olmak icin test yaptir dedi yaptim sonuc negatifama regl tarihime 9 gun var gebelik olsa bile simdiden belli olmaz dimi? mr`a girdim cunku doktorum hamile olsan bile girebilirsin demisti. mr daki gorevlide hamileysen giremezsin gibi bisey soyledi. simdi gebelik testi ne kadar dogrudurki kafama takildi ve gebeysem mr zarar verebilirmiki
Amin canım inşallah sende erteleme hayırlısıyla güzel saglıklı bebişlermiz olur bakalım bgün regli günüm ya hamileysem ya degilsem diye düşünüyorum test yaptım bse çıkmadı geç döllenmemi oldu acaba bugün belli olucak hayrlısyla rabbşm herkese annelik duygusunu yaşatmayı nasip etsinGeçmiş olsun cnm..tutunmuştur inşallah olmazsa da üzülme vücudun toparlanınca olur hayırlısıyla sağlıkla gelsinler en güzel zamnda..Ben de kısmet olursa şubat-mart gibi başlıcam denemeye..Hayırlı zmanda sağlıklı bebekler nasip etsin Rabbim hepimize
Ins cnm yarin netlesecek daha doktor 48 saatlik artisa bakacak ons gore Kese ve kalp atisi takibi yapacak yani o kalp atisini duymadan inanmıyorum hamile olduguma ins senden guzel haberler gelirt ne zmn konrtolunhadi bakalım hazal darısı başıma diyeyim..tekrardan hayırlı uğurlu olsun
pazartesi...bende öyleyim görmeden duymadan inanasım gelmiyor..inşş hayırlısıyla bu defa güzel sonuçlanır gebeliklerimizIns cnm yarin netlesecek daha doktor 48 saatlik artisa bakacak ons gore Kese ve kalp atisi takibi yapacak yani o kalp atisini duymadan inanmıyorum hamile olduguma ins senden guzel haberler gelirt ne zmn konrtolun
Amin ins cnm hayirlisi artikpazartesi...bende öyleyim görmeden duymadan inanasım gelmiyor..inşş hayırlısıyla bu defa güzel sonuçlanır gebeliklerimiz
Anladım canım ben bittikten sonra gideyim o zaman bu arada sende iğne oluyorsun galiba pihtilasmadan benmde doktorum bidahaki gebeliginde sulandirici iğne baslicam dedibenim yumurtalar geç oluşuyordu..doktor görüyordu bikçtane ama geç büyüyordu
evet bende başladım iğnelere...en azından içimiz rahat oluyor...sende demi çıktı pıhtılaşmaAnladım canım ben bittikten sonra gideyim o zaman bu arada sende iğne oluyorsun galiba pihtilasmadan benmde doktorum bidahaki gebeliginde sulandirici iğne baslicam dedisanırım senin kullandiklarindan
Keşke cektirmeseydın canım ya erteletseydin inşallah vardır bebişin bişey olmaz inşallah...
ben adetim 7 gün geçmişti sıfır çıkmıştı..bir hafta daha regli olmayınca tekrar yaptıdık çıktı..çok erken daha çıkmaması normal bence
İncelemeye gondermislerdi yüzde elli pihtilasma geri kalanı da Allahtan başka kimse bilemez dedi doktorum ama bidahakine iğne sart haplar yetmemiş bidaha riske atmayalım dedi bu ay da klomen kullanmaya başladım ama bekliyoruz halaevet bende başladım iğnelere...en azından içimiz rahat oluyor...sende demi çıktı pıhtılaşma
Yumurtlama gunumu yakaladim sonrada hep hamileymis gibi dawrandim benim gec yumurtlama oldu adetim 1 gun gecince test yaptm negatfti ama kendimi o kdr hamileyim die alistirmisimki hic uzulmedim gec yumurtlama oldugunuda bildigim icin dewam ettm hamile gbi dawranmaya aa bi bakmisim hamileyimm Allah burdaki herkese nasip etsin bu duyguyuTEBRİKLER :) eeee neler yatın anlat bakalım :)
Canım benim hemen kötüye yorma belki bebş qercekten vardır hemen üzmeye baslamıssın kendini bekle bakalım 1 hafta kalmış adetine inşallah qüzel haberler verirsin bize..ayyy kızlarrr sol kasığımm yumurtlamadan beri çok agırıyo bıcak saplanıyo hep bazen kasılıyoo ayy kist mi oldu acaba tırsıyorum çatlama iğneside yapmıştık ama yaaa offfprogestan yüzündende uykum var hem midm bulanıyooo offff sinirlerim bozuk bu ayda olmadı herhaldeeee
inşallahh aten olursa bebişim mucize olcak yanii cidden inşallah vardır umutsuzluk yapmak istemiyorum ama bu bacagım her kasıldığında tırsıyorumCanım benim hemen kötüye yorma belki bebş qercekten vardır hemen üzmeye baslamıssın kendini bekle bakalım 1 hafta kalmış adetine inşallah qüzel haberler verirsin bize..
İnşallah canım inşallah korkma bişey yoktur inşallah :) napıyım canım bende 2 qündür silik cıkıo ov.testi koyulaşır yarın birgün sol kasıqım aqrıo benimde yumurtadan dolayı heralde canım bakalım ne olcak qörücez canım...inşallahh aten olursa bebişim mucize olcak yanii cidden inşallah vardır umutsuzluk yapmak istemiyorum ama bu bacagım her kasıldığında tırsıyorumsen naptınn çalışmalar nasıl geçtii
benim geçen seferki gebeliğimde de kasık ve bel ağrısı olmuştu...ha oldum ha olacam diyordum.ama hamilelik belirtileriyle regli belirtileri aynıymış...zaten bir ay bekledim mr icin anca gun verdiler, ki ben doktoruma 1 ay oncesinden sormustum bebek dusunuyoruz hamile olsam zarari olurmu diye hayir hic bi zarari yok dediona guvenerek mr randevumu iptal ettirmedim.
umarim oyledir benimkide ama bel ve kasik agrilarim basladi regl olacam gibi bir hafta onceden baslar bende regl belirtileri hayirlisi bakalim bekliyip gorcez.
hayırlısıyla inş bekletmeden gelir..İncelemeye gondermislerdi yüzde elli pihtilasma geri kalanı da Allahtan başka kimse bilemez dedi doktorum ama bidahakine iğne sart haplar yetmemiş bidaha riske atmayalım dedi bu ay da klomen kullanmaya başladım ama bekliyoruz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?