Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Evet bende o yönden düşünüyorum bakalım ne kadara yapıyorlar senin hastanede

ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hangi hastane orası neyin kafasını yaşıyorlar onlar beeee

Istanbul avrupa yakasında medipol mega Hastanesi ama büyük ihtimal devlete yaptırırim çok pahalı ya kesin olmayan bi test için o kdar para vermek istemiyorum

benim geçen seferki gebeliğimde de kasık ve bel ağrısı olmuştu...ha oldum ha olacam diyordum.ama hamilelik belirtileriyle regli belirtileri aynıymış...

oglumda hamıleykende senın dedgın gıbı bende ha oldum ha lacam derken hamıleymısım ama bu farklı gıbı yada dunku negatıf testten sonra bu sekılde dusunuyorm.

Son düzenleme:
Istanbul avrupa yakasında medipol mega Hastanesi ama büyük ihtimal devlete yaptırırim çok pahalı ya kesin olmayan bi test için o kdar para vermek istemiyorum
canım öteki topikte sorsana bunu istanbulda olupda yaptıran birsürü bayan var en azından fiyat bilgisi alırsın bi yaz bence çok para az değil 470 tl

canım öteki topikte sorsana bunu istanbulda olupda yaptıran birsürü bayan var en azından fiyat bilgisi alırsın bi yaz bence çok para az değil 470 tl

Canim ama benim sigortayla ilgili sıkıntım var eşim kendine is yeri açtı Bağkur yaptırcak şuanda bana sigortasız fiyati

takibi bırakma vücudumuzun nasıl oynuyacağı belli değil inşallah bu ayy çok hamişli olur topiğimizzz inşallahhh
Aynen öle canım hiç belli olmuo inşallah öle olur Allahm yüzümüze baksın inşallah mübarek cuma qünü hürmetine...

ben de bu evrede coraspin icmiyorum aslında öncesinde icmekde yardımcı olur mi acaba diye düşünmekteyim açıkçası folik asiti bile içme artık dedi sana iğne başladığı için yarıma düşürdü galiba Evet bende çok korkuyorum ama dediğin gibi değer

kızlar nasılsınızz??ben calısıyorm dukkndaymm bugun kuafore gıttım kuaforum hamılemıısın dedi(kendı 3 aylık hamıle) görunce gözune öyle gozukmusum :) ama degılım sanırım cunku svlcem de cıktı atesımde hep 36.5 yukselmıyo

insallah hamilesindir canm belki kuaforunn icine dogmustur. ;-)

ya kızlar ben hamile oldugumu kırpıklerımden anlıyorum he.

ilkinde bir arkadasım soylemıştı bende koca karı inanışı demiştim gülmüştüm sonra kirpiklerim böyle bititişik yapışık gibi görünmeye başladı sonra öğrendişm ki hamileyim.

ikincide yine kirpiklerim değişti ama korundugumuz için dedim yok artık daha neler ve hamile idim herkeste olur mu biliyorum ama bir bakın yineden

bu arada sivilcelere gelirsek ben ergenliğimde olmayan sivilcelerimi şuan çıkarıyorum canım

canım benım normaldede karısık kırpıkleım o yuzden anlayamıyrm :) her yerımdekı tuylerımin cıkıs yonlerı farklı farklı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…