- 20 Aralık 2013
- 345
- 163
- 63
- 35
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #5.721
benimkide 1 hafta geriden gidiyor :) ama sağlıklı olsunlarda gerisi boş. ben 12 şubata gidecem doktora o zaman 12 +5 olmuş olcak ikili tarama yapılcak bakalım ne olcak ben yaptırcam ama Allahın izni ile bişey çıkacağını sanmıyorum. çıkarsa da aldırmayı düşünmem zaten Rabbim bana onu mucize olarak verdi.
yaptır istersen sonradan keşke yaptırsaydım demezsin tabi sen bilirsin
canım hiç sormadım vallahi ama benim kendi doktorum yapacak 40 tl muayene ücreti vercem kan tahlili ne tutar onu bilmiyorum. sen sordunmu hiç fiyatEvet bende o yönden düşünüyorum bakalım ne kadara yapıyorlar senin hastanede
canım hiç sormadım vallahi ama benim kendi doktorum yapacak 40 tl muayene ücreti vercem kan tahlili ne tutar onu bilmiyorum. sen sordunmu hiç fiyat
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBana 470 lira dediler canım ya
ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hangi hastane orası neyin kafasını yaşıyorlar onlar beeee
benim geçen seferki gebeliğimde de kasık ve bel ağrısı olmuştu...ha oldum ha olacam diyordum.ama hamilelik belirtileriyle regli belirtileri aynıymış...
canım öteki topikte sorsana bunu istanbulda olupda yaptıran birsürü bayan var en azından fiyat bilgisi alırsın bi yaz bence çok para az değil 470 tlIstanbul avrupa yakasında medipol mega Hastanesi ama büyük ihtimal devlete yaptırırim çok pahalı ya kesin olmayan bi test için o kdar para vermek istemiyorum
canım öteki topikte sorsana bunu istanbulda olupda yaptıran birsürü bayan var en azından fiyat bilgisi alırsın bi yaz bence çok para az değil 470 tl
anladım canım o yüzdendir yoksa çok fazla o fiyat.Canim ama benim sigortayla ilgili sıkıntım var eşim kendine is yeri açtı Bağkur yaptırcak şuanda bana sigortasız fiyati
anladım canım o yüzdendir yoksa çok fazla o fiyat.
yine pahalı orası boşver abooooooNormal sigortaliya 340 lira ama gene pahali :)
Aynen öle canım hiç belli olmuo inşallah öle olur Allahm yüzümüze baksın inşallah mübarek cuma qünü hürmetine...takibi bırakma vücudumuzun nasıl oynuyacağı belli değil inşallah bu ayy çok hamişli olur topiğimizzz inşallahhh
yine pahalı orası boşver aboooooo
ben de bu evrede coraspin icmiyorum aslında öncesinde icmekde yardımcı olur mi acaba diye düşünmekteyim açıkçasıyok estağfurullah olurmu...coraspin başlamıştım günde bir tane içiyordum...şimdi yarıma düşürdük..kendim yapamıyorum.cesaretim yok...eşime yaptırıyorum...3 tane oldu ...korkuyorum iğneden ama bebek için herşeye değer
Insallah bitanem insallahhh :)Aynen öle canım hiç belli olmuo inşallah öle olur Allahm yüzümüze baksın inşallah mübarek cuma qünü hürmetine...
insallah hamilesindir canm belki kuaforunn icine dogmustur. ;-)kızlar nasılsınızz??ben calısıyorm dukkndaymm bugun kuafore gıttım kuaforum hamılemıısın dedi(kendı 3 aylık hamıle) görunce gözune öyle gozukmusum :) ama degılım sanırım cunku svlcem de cıktı atesımde hep 36.5 yukselmıyo
nsallah canım :)insallah hamilesindir canm belki kuaforunn icine dogmustur. ;-)
ya kızlar ben hamile oldugumu kırpıklerımden anlıyorum he.kızlar nasılsınızz??ben calısıyorm dukkndaymm bugun kuafore gıttım kuaforum hamılemıısın dedi(kendı 3 aylık hamıle) görunce gözune öyle gozukmusum :) ama degılım sanırım cunku svlcem de cıktı atesımde hep 36.5 yukselmıyo
canım benım normaldede karısık kırpıkleım o yuzden anlayamıyrm :) her yerımdekı tuylerımin cıkıs yonlerı farklı farklı :)ya kızlar ben hamile oldugumu kırpıklerımden anlıyorum he.
ilkinde bir arkadasım soylemıştı bende koca karı inanışı demiştim gülmüştüm sonra kirpiklerim böyle bititişik yapışık gibi görünmeye başladı sonra öğrendişm ki hamileyim.
ikincide yine kirpiklerim değişti ama korundugumuz için dedim yok artık daha neler ve hamile idim herkeste olur mu biliyorum ama bir bakın yineden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?