Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

Darlanma hiç arkadaşım inşallah bebisinin verdiği rahatsizliklardir bunlar benimde daha iğnenin 5. Günü ama bel agrisindan ve kaşık agrisindan olcem sabah sabh inşallah hepinize bu ay mutlu haberler gelir hatta senin daha önce gelicek dimi

İnşallah canım ya hepimizin bebişleri qelir inşallah evet canım pazartesi yada salı qelmesi lazım ama qelmez inşallah ama suan remen belimeden ve karnımdan adet sancısı cekıyorum ya anlam veremiyorum...

Düşüğün bir ayağı içerde olurmuş derler :) hemen gelecek inşallah bebişlerimiz
Amiiiin inşallah ama ben önceden yumurtlarken kurtajdan sonra yumurtlamam bile olmadı maalesef klomenle tedaviye başladık onun için inşallah kimsenin benim gibi olmaz da hepimizde kavusuruz miniklerimize

Amiiiin inşallah ama ben önceden yumurtlarken kurtajdan sonra yumurtlamam bile olmadı maalesef klomenle tedaviye başladık onun için inşallah kimsenin benim gibi olmaz da hepimizde kavusuruz miniklerimize
Allahın takdiri canım ilk bebişlerimzi nasıl verdiyse bunlarıda vericek inşallah hayırlı olan zamanı beklıodur Allahım hiç üzme kendini rahat ol

Hiç hamile kalamayanlarda var çok şükür halimize canm allahın verdiği neyse onu yaşıcaz rabbim bilir halimizi.. o yüzden hiç üzülme emin ol ki herşey düzelicek... dediğim gibi ayağı içerde olurmuş çok bekletmezmiş... Bizde çok beklemeyeceğiz inşallahh rabbim gülsün yüzümüze

İnşallah canım ya Allahım kimseyi bebişsiz bırakmasın hepimize isteyen herkese naip etsin :)

Amin inşallah cansevcancım rabbim yar ve yardımcımız olsun yüzümüze gülsün inşallah... Bizim de bebişlerimiz olsun evimiz şenlensin

İnşallah canım ama bilmıorum cok huzursuzum nedense pregestonum düşük çıktı 18.günde verdim 5.26 ondan dolayı ümit pek yok belkide erken verdim ondan ama biliyorum canım sıkıldı
erkenden böyle olunca insanın canı sıkılıyo maalesef erkendir belki canımm bozma hemen moralini

erkenden böyle olunca insanın canı sıkılıyo maalesef erkendir belki canımm bozma hemen moralini
Aynen öle canım inşallah daha 1 hafta var nerdeyse adetime karnım aqrıo belim aqrıo ben bu ay anlamadım valla ne oluyo

kızlar bu hafta içi ve ya sonuna dogru kv ler geliyoooo tam da yumyum zamanlarında utanmıcazz mencur çalışcazz artık

Aynen öle canım inşallah daha 1 hafta var nerdeyse adetime karnım aqrıo belim aqrıo ben bu ay anlamadım valla ne oluyo
seninde kurtajdan snra normalde olan adet belirtilerin kayboldu mu?? benı normalde gögüslerm yanlardan acımaya başlıyodu karın agrım oluyodu ama kurtajdan snra hepsi kayboldu

kızlar bu hafta içi ve ya sonuna dogru kv ler geliyoooo tam da yumyum zamanlarında utanmıcazz mencur çalışcazz artık
Bırak canım ya kapa kapını çalış bizim cektiqimiz acılardan kimsenin haberi olmuyo 1 ayınıda boşa qeçirme...

seninde kurtajdan snra normalde olan adet belirtilerin kayboldu mu?? benı normalde gögüslerm yanlardan acımaya başlıyodu karın agrım oluyodu ama kurtajdan snra hepsi kayboldu
Kürtjdan sonra adet aqrılarım deqişti göğsüm yok denecek kadar az acıyo oda dokunursam bıde aqrı giriyor karnıma hemen ondan sonra yada akşama oluyorum 3 aydır...

Bırak canım ya kapa kapını çalış bizim cektiqimiz acılardan kimsenin haberi olmuyo 1 ayınıda boşa qeçirme...
aynen canım bende böyle düşünüyorm
Kürtjdan sonra adet aqrılarım deqişti göğsüm yok denecek kadar az acıyo oda dokunursam bıde aqrı giriyor karnıma hemen ondan sonra yada akşama oluyorum 3 aydır...
benmde gögülerm bastırırsam hafif acıyo karnmda hiç agrımıyo demekki kürtajn etkılerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…