- 10 Aralık 2014
- 2.750
- 1.187
- 83
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.081
Bence de hasta olcaz az daha beklersekAynen canım olabilıo ya Allah hayırlısını versin kafayı yemeden bebişler qelseydi bi :)
Şu şey varya bakırköydeki düşünen heykel onun karşısına qeçip abi hiçbirşey düşündüğün gibi deil diyesim qelio bazen :)Bence de hasta olcaz az daha beklersek
Darlanma hiç arkadaşım inşallah bebisinin verdiği rahatsizliklardir bunlar benimde daha iğnenin 5. Günü ama bel agrisindan ve kaşık agrisindan olcem sabah sabh inşallah hepinize bu ay mutlu haberler gelir hatta senin daha önce gelicek dimiYa kızlr aetime daha 6 gün var ama acayip belim karnım aqrıo göğüslerimde cok acıyo dokununca anlamadım ben bu y cok qarip seyler oluyo ama nedense ben hamile olduquma inanmıyorum beklmiorum yani bide şöyle bişey var ben bi ilk gebeliqimde böle olmuştum 3 aydır adet oluyorum kürtajın üzerine adet olcam gün aqrıyo kırmızılar gelıo anlmadım ben ya...püfff daraldım
Bir kere o acıyı yaşayınca unutmak için yeni bebek istiyoruz oda olmayınca yoruyor bizi bakalım Allahım nezaman nasip etcek bizlere...
İnşallah canım ya hepimizin bebişleri qelir inşallah evet canım pazartesi yada salı qelmesi lazım ama qelmez inşallah ama suan remen belimeden ve karnımdan adet sancısı cekıyorum ya anlam veremiyorum...Darlanma hiç arkadaşım inşallah bebisinin verdiği rahatsizliklardir bunlar benimde daha iğnenin 5. Günü ama bel agrisindan ve kaşık agrisindan olcem sabah sabh inşallah hepinize bu ay mutlu haberler gelir hatta senin daha önce gelicek dimi
Amiiiin inşallah ama ben önceden yumurtlarken kurtajdan sonra yumurtlamam bile olmadı maalesef klomenle tedaviye başladık onun için inşallah kimsenin benim gibi olmaz da hepimizde kavusuruz miniklerimizeDüşüğün bir ayağı içerde olurmuş derler :) hemen gelecek inşallah bebişlerimiz
İnşallah canım ya Allahım kimseyi bebişsiz bırakmasın hepimize isteyen herkese naip etsin :)Düşüğün bir ayağı içerde olurmuş derler :) hemen gelecek inşallah bebişlerimiz
Allahın takdiri canım ilk bebişlerimzi nasıl verdiyse bunlarıda vericek inşallah hayırlı olan zamanı beklıodur Allahım hiç üzme kendini rahat olAmiiiin inşallah ama ben önceden yumurtlarken kurtajdan sonra yumurtlamam bile olmadı maalesef klomenle tedaviye başladık onun için inşallah kimsenin benim gibi olmaz da hepimizde kavusuruz miniklerimize
Amiiiin inşallah ama ben önceden yumurtlarken kurtajdan sonra yumurtlamam bile olmadı maalesef klomenle tedaviye başladık onun için inşallah kimsenin benim gibi olmaz da hepimizde kavusuruz miniklerimize
İnşallah canım ya Allahım kimseyi bebişsiz bırakmasın hepimize isteyen herkese naip etsin :)
İnşallah tatlım beklicez bakalım günümüzü kuzu kuzuAllahın takdiri canım ilk bebişlerimzi nasıl verdiyse bunlarıda vericek inşallah hayırlı olan zamanı beklıodur Allahım hiç üzme kendini rahat ol
Amin canım benim inşallah :)Amin inşallah cansevcancım rabbim yar ve yardımcımız olsun yüzümüze gülsün inşallah... Bizim de bebişlerimiz olsun evimiz şenlensin
Aynen canım ypcak bişey yok mecbur beklıyez bakalımİnşallah tatlım beklicez bakalım günümüzü kuzu kuzu
erkenden böyle olunca insanın canı sıkılıyo maalesefİnşallah canım ama bilmıorum cok huzursuzum nedense pregestonum düşük çıktı 18.günde verdim 5.26 ondan dolayı ümit pek yok belkide erken verdim ondan ama biliyorum canım sıkıldı
Aynen öle canım inşallah daha 1 hafta var nerdeyse adetime karnım aqrıo belim aqrıo ben bu ay anlamadım valla ne oluyoerkenden böyle olunca insanın canı sıkılıyo maaleseferkendir belki canımm bozma hemen moralini
seninde kurtajdan snra normalde olan adet belirtilerin kayboldu mu?? benı normalde gögüslerm yanlardan acımaya başlıyodu karın agrım oluyodu ama kurtajdan snra hepsi kaybolduAynen öle canım inşallah daha 1 hafta var nerdeyse adetime karnım aqrıo belim aqrıo ben bu ay anlamadım valla ne oluyo
Bırak canım ya kapa kapını çalış bizim cektiqimiz acılardan kimsenin haberi olmuyo 1 ayınıda boşa qeçirme...kızlar bu hafta içi ve ya sonuna dogru kv ler geliyoooo tam da yumyum zamanlarında utanmıcazz mencur çalışcazz artık
Kürtjdan sonra adet aqrılarım deqişti göğsüm yok denecek kadar az acıyo oda dokunursam bıde aqrı giriyor karnıma hemen ondan sonra yada akşama oluyorum 3 aydır...seninde kurtajdan snra normalde olan adet belirtilerin kayboldu mu?? benı normalde gögüslerm yanlardan acımaya başlıyodu karın agrım oluyodu ama kurtajdan snra hepsi kayboldu
aynen canım bende böyle düşünüyormBırak canım ya kapa kapını çalış bizim cektiqimiz acılardan kimsenin haberi olmuyo 1 ayınıda boşa qeçirme...
benmde gögülerm bastırırsam hafif acıyo karnmda hiç agrımıyo demekki kürtajn etkılerıKürtjdan sonra adet aqrılarım deqişti göğsüm yok denecek kadar az acıyo oda dokunursam bıde aqrı giriyor karnıma hemen ondan sonra yada akşama oluyorum 3 aydır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?