- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.101
Aynen canım ben kızken evlendikten sonra kürtaj olana kadar yatak döşşek yatardım aqrıdan şimdi hiç valla...aynen canım bende böyle düşünüyorm
benmde gögülerm bastırırsam hafif acıyo karnmda hiç agrımıyo demekki kürtajn etkılerı
Canım yumurtlama günün geçmiş normal şartlarda olmaz ama sen yinede dene Allah büyüktür aklında kalmasın..Adetime 1 hafta var ilişki olsa hamile kalabilir miyim acaba
bende anlamadm vucudumu bakalım neeler olcak ama 2 aya hamille kalmazsam dr gidicemm 6 ay dene demişti dr inşallah gerek kalmazzAynen canım ben kızken evlendikten sonra kürtaj olana kadar yatak döşşek yatardım aqrıdan şimdi hiç valla...
Aynen canım inşallah qerek kalmaz...bende anlamadm vucudumu bakalım neeler olcak ama 2 aya hamille kalmazsam dr gidicemm 6 ay dene demişti dr inşallah gerek kalmazz
selammm alppın geçmiş olsun inşallah bebişin en kısa zmanda gelirSelam.kizlarrrrr allah herkese gonlune gore versin...bende ikinci.bebisi dusunuuorummm..gecen.sene haziran.ayinda.dusuk.yaptimmm sonra izne gittim.yenu geldim esimin yaninaaa dun kan testi.yaptim negatif cikti sogan suyuna basladimmm hadi bakalimmmm allah isteyen.herkrse nasip etsin
Selem Alppın hosqeldin inşallah en kısa zamanda qelir bebeqin...Selam.kizlarrrrr allah herkese gonlune gore versin...bende ikinci.bebisi dusunuuorummm..gecen.sene haziran.ayinda.dusuk.yaptimmm sonra izne gittim.yenu geldim esimin yaninaaa dun kan testi.yaptim negatif cikti sogan suyuna basladimmm hadi bakalimmmm allah isteyen.herkrse nasip etsin
aleykum selam gecmis olsun hosgeldin .sogan suyuna ne zaman baslaniyor bide ne adar sure devam edilmesi gerekir bende dusunuyorum baslamayi.Selam.kizlarrrrr allah herkese gonlune gore versin...bende ikinci.bebisi dusunuuorummm..gecen.sene haziran.ayinda.dusuk.yaptimmm sonra izne gittim.yenu geldim esimin yaninaaa dun kan testi.yaptim negatif cikti sogan suyuna basladimmm hadi bakalimmmm allah isteyen.herkrse nasip etsin
Kısmet artık bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda inşallah hayırlı bi sonuç alırım kız çocuk istiyorum bunu için iliskiden sonra sağ tarafa mı yoksa sol tarafa mı yatmaliyimCanım yumurtlama günün geçmiş normal şartlarda olmaz ama sen yinede dene Allah büyüktür aklında kalmasın..
Adetin 7. Gunu basliyorsun 15 gub boyunca iciyorsun canimmmmm...testlerin ciksin.ona.gore.hateket et.derimmm...bende adet olmadim.bekliyorummm.ama.sogam.suyunu iciyorummm.cunku.rahmi.en guzel.sekilde.twmizleyen sogan.suyudur herkese.tavsiye ederimmm.ne kdr tadi kotu olsadaaleykum selam gecmis olsun hosgeldin .sogan suyuna ne zaman baslaniyor bide ne adar sure devam edilmesi gerekir bende dusunuyorum baslamayi.
herkese merhaba kizlar adetim duzgun gelmedi ilkdefa bu ay boyle oldu. troid hormonlarim icin kan vermistim sonuclari bekliyorum insaALLAH normala donmustur hormonlar. sizler nasilsiniz?
İnşallah canım bi sıkıntı çıkmaz...İyi cok şükür canım adeti bekliyorum işte sen nasılsın adetin nasıl deqişti ?aleykum selam gecmis olsun hosgeldin .sogan suyuna ne zaman baslaniyor bide ne adar sure devam edilmesi gerekir bende dusunuyorum baslamayi.
herkese merhaba kizlar adetim duzgun gelmedi ilkdefa bu ay boyle oldu. troid hormonlarim icin kan vermistim sonuclari bekliyorum insaALLAH normala donmustur hormonlar. sizler nasilsiniz?
Olur İnşallah cnm Rabbim gönlüne göre versin..Hiç duymadım ben öle bşeyi ya..İlk defa duyuyorum yaniKısmet artık bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda inşallah hayırlı bi sonuç alırım kız çocuk istiyorum bunu için iliskiden sonra sağ tarafa mı yoksa sol tarafa mı yatmaliyim
Canım ne alaka bence cok saçma ne tarafa yatarsan yat Allah ne derse o olur öle bişey ne duydum nede yaparım bilmiyorum yani...Kısmet artık bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda inşallah hayırlı bi sonuç alırım kız çocuk istiyorum bunu için iliskiden sonra sağ tarafa mı yoksa sol tarafa mı yatmaliyim
Ben çoğu insandan duydum onun için sordum iki tane oğlum var bende belli bi tarafa yatmadım ama şimdi gönlüm kızdan yana ondan merak ettim bilginiz var mı diyeCanım ne alaka bence cok saçma ne tarafa yatarsan yat Allah ne derse o olur öle bişey ne duydum nede yaparım bilmiyorum yani...
Canım Allah qönlüne qöre versin ama ben hiç duymadım bilmiyorum...Ben çoğu insandan duydum onun için sordum iki tane oğlum var bende belli bi tarafa yatmadım ama şimdi gönlüm kızdan yana ondan merak ettim bilginiz var mı diye
reglim hicc gelmedi 2 gun surde iki gunde lekelenmeler oldu test sonuclarin gelkmesi iki haftayi bulur bekliyim artik baslamiyim simdi.Adetin 7. Gunu basliyorsun 15 gub boyunca iciyorsun canimmmmm...testlerin ciksin.ona.gore.hateket et.derimmm...bende adet olmadim.bekliyorummm.ama.sogam.suyunu iciyorummm.cunku.rahmi.en guzel.sekilde.twmizleyen sogan.suyudur herkese.tavsiye ederimmm.ne kdr tadi kotu olsada
hayirli haberler alirsin insaALLAH cnm. bu ay 2 gun cok az geldi diger iki gunde lekelenme seklinde oldu gelecek ayda ayni sekilde gelirse doktorumla goruscem. pek umitli degilim bu aydanda hayirlisi bakalim Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak bizede sabredip beklemek dusuyor.İnşallah canım bi sıkıntı çıkmaz...İyi cok şükür canım adeti bekliyorum işte sen nasılsın adetin nasıl deqişti ?
Aynen öle canım Allahım hayırısını versin qelıcek bebişlerimiz ben inanıyorum o bebekler buraya qelicekreglim hicc gelmedi 2 gun surde iki gunde lekelenmeler oldu test sonuclarin gelkmesi iki haftayi bulur bekliyim artik baslamiyim simdi.
hayirli haberler alirsin insaALLAH cnm. bu ay 2 gun cok az geldi diger iki gunde lekelenme seklinde oldu gelecek ayda ayni sekilde gelirse doktorumla goruscem. pek umitli degilim bu aydanda hayirlisi bakalim Rabbim ne zaman ol derse o zaman olacak bizede sabredip beklemek dusuyor.
Kısmet artık bu ay olmazsa önümüzdeki aylarda inşallah hayırlı bi sonuç alırım kız çocuk istiyorum bunu için iliskiden sonra sağ tarafa mı yoksa sol tarafa mı yatmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?