- 12 Kasım 2014
- 3.081
- 1.300
- 118
- 34
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.141
İnşallah Allah gönlüne göre versin canım...Bnde buay çalışmalara devam ediyorum yine. İnşllh buaydan umutluyuz
Günaydın kuzum sanada hayırlı sabahlar :) Ankarada dün geceden beri kar hiç durmadı ama bayılyorum bu manzaraya :)Günaydın canlar..Herkese hayırlı sabahlar
amannnn boşverr kayınpederide neticede ulvi bir görev için yapcaksınay canım yapmakta sorun yok duş kısm sıkıntılı kv den utanmıyorum da kp den utanıyorm :)
canım özel bir kliniğe git orda yaptır 1 saate çıkıyor sonuçlarr. HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINAgünaydınlar kızlar
adetim 7 sinde olması laızmdı.. 7 sinden beri testler hep silik çıkıyordu yani hayali çizgilerr..... bu sabahta pembe oldu test artık dayanamıcam gidicem bugün kan testi için..
Eki Görüntüle 1409904
En çabuk nerde veriyorlar sonuçları kızlar... Daha önce hiç kan testi için gitmedim sağlık ocağında vermiştim bir önceki gebeliğimde 1 gün sonra vermişlerdi... ozel hastaneye mi gitsem acaba ???
Tebrik ederim canım, inşallah hamilesindir :)günaydınlar kızlar
adetim 7 sinde olması laızmdı.. 7 sinden beri testler hep silik çıkıyordu yani hayali çizgilerr..... bu sabahta pembe oldu test.. Tabi 10 dk sonra
Eki Görüntüle 1409904
artık dayanamıcam gidicem bugün kan testi için..
En çabuk nerde veriyorlar sonuçları kızlar... Daha önce hiç kan testi için gitmedim sağlık ocağında vermiştim bir önceki gebeliğimde 1 gün sonra vermişlerdi... ozel hastaneye mi gitsem acaba ???
canım özel bir kliniğe git orda yaptır 1 saate çıkıyor sonuçlarr. HAYIRLI OLSUN ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA
Canım hamilesin ne qüzel git hemen kan ver tebrik ederim :)günaydınlar kızlar
adetim 7 sinde olması laızmdı.. 7 sinden beri testler hep silik çıkıyordu yani hayali çizgilerr..... bu sabahta pembe oldu test.. Tabi 10 dk sonra
Eki Görüntüle 1409904
Tebrik ederim canım, inşallah hamilesindir :)
Sevcancanım yaa 10 dk geçtikten sonra böyle renk aldı.. hemen değişmedi rengi zaten ayın 7 sinden beri dayanamıyorum zor sabrettim.. İnşallah hamileyimdir halaaa şüphe var içimde... Gerçi ayın 7 sinde rüyamda bu defa oldu hamileyim dedim ama inşallah öyledir...Canım hamilesin ne qüzel git hemen kan ver tebrik ederim :)
Hamilelik olmasaydı hiç çıkmazdı canım hem net gözüküo hiç kendını kasma git kanını ver rahatla canım böle daha cok sıkılır bunaırsın bebişin seninledir inşallah :)Sevcancanım yaa 10 dk geçtikten sonra böyle renk aldı.. hemen değişmedi rengi zaten ayın 7 sinden beri dayanamıyorum zor sabrettim.. İnşallah hamileyimdir halaaa şüphe var içimde... Gerçi ayın 7 sinde rüyamda bu defa oldu hamileyim dedim ama inşallah öyledir...
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah canım :)Ayy inşallah canım yaa 4. gün bugün yerimde duramıyorum artık sabırsızlık çok fena bişi
Ben de Bitlisdeyim aynen her yer kar :)Günaydın kuzum sanada hayırlı sabahlar :) Ankarada dün geceden beri kar hiç durmadı ama bayılyorum bu manzaraya :)
Ayy ne güzel bence de hamilesin..Hayırlı olsun sağlıkla gelsin İnşallah..günaydınlar kızlar
Eki Görüntüle 1409904
Güzel ama cok hoş duruyo dışarısı :)Ben de Bitlisdeyim aynen her yer kar :)
evet cnm..Ama eve gidiş geliş biraz zor oluyo buzlanıyo burası kaç aydır hep var kar o yüzden sıkılıyorum bazen ben kardan :)Güzel ama cok hoş duruyo dışarısı :)
Doqru söyluyosun canım bide öle bi sıkıntı var demi her güzel olan şeylerin bi kötü tarafı cıkıyo zatenevet cnm..Ama eve gidiş geliş biraz zor oluyo buzlanıyo burası kaç aydır hep var kar o yüzden sıkılıyorum bazen ben kardan :)
Hamilelik olmasaydı hiç çıkmazdı canım hem net gözüküo hiç kendını kasma git kanını ver rahatla canım böle daha cok sıkılır bunaırsın bebişin seninledir inşallah :)
İnşallah canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)Bende öyle avutuyorum kendimi olmasaydı çıkmazdı diyorum ama eylül 20 den kalan korkum var işte.. O zaman kesem patlamıştı servikal yetmezlik yüzünden.. Ay inşallah benimledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?