- 1 Aralık 2006
- 2.360
- 4.163
- 733
- Konu Sahibi evrem_evrem11
-
- #6.161
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah canım :)
Ayy ne güzel bence de hamilesin..Hayırlı olsun sağlıkla gelsin İnşallah..
İnşallah canım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz :)
Aminn canım İnşallah..Ay amin inşallah inşaallahh rabbim gönlümüze göre versin inşallah...
Niye ki başın mı ağrıyo adetten önce?Püfff heralde bu ayda olmadı başım aqrımaya başladı
Evet ama 1 yada 2 gün önce aqrır daha 5gün var anlamadım canımNiye ki başın mı ağrıyo adetten önce?
Başka sebeptendir inşallah cnm stresten falan da olabilir baş ağrısı öle düşünme hemen :)Evet ama 1 yada 2 gün önce aqrır daha 5gün var anlamadım canım
İnşallah öledir canım haftasonu görcez bakalım belli eder kendini..Başka sebeptendir inşallah cnm stresten falan da olabilir baş ağrısı öle düşünme hemen :)
Canım hoşqeldin iyi çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl ? İnşallah canım beklıorum bakalım :)gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bat bejleyenler ins gelmezler 9 ay :)
Hayırlısı olsun cnm..İnşallah öledir canım haftasonu görcez bakalım belli eder kendini..
İyiyiz cnm sen nasılsın? Gittin mi doktora kalp atışı için.gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim bat bejleyenler ins gelmezler 9 ay :)
Amin canım inşallah...Hayırlısı olsun cnm..
Cnm bnm hosbulfum bebis Nasil bilmiyorum yarin kalp atışı icin gideceğim ballim hayirlisi cnm ya ins seninde helmed bu bat kirnmizilarCanım hoşqeldin iyi çok şükür sen nasılsın bebiş nasıl ? İnşallah canım beklıorum bakalım :)
Cnm bn iim bebis nasil bilmiyorum yarin gideceğiz bakalım hayirlisi cnmİyiyiz cnm sen nasılsın? Gittin mi doktora kalp atışı için.
İnşallah duyarsın canım saq salim :) İnşallah qelmez canım ama pek umudum yok hayırlısı olsun bakalım...Cnm bnm hosbulfum bebis Nasil bilmiyorum yarin kalp atışı icin gideceğim ballim hayirlisi cnm ya ins seninde helmed bu bat kirnmizilar
Ztn hayatımıza güzellikler hep ummadığımız anda gelir cnmm :)İnşallah duyarsın canım saq salim :) İnşallah qelmez canım ama pek umudum yok hayırlısı olsun bakalım...
İnşallah öle olur canım inan cok ihtiyacım var buna :)Ztn hayatımıza güzellikler hep ummadığımız anda gelir cnmm :)
İnşallah güzel haberler alırsın canım..Cnm bn iim bebis nasil bilmiyorum yarin gideceğiz bakalım hayirlisi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?