Düşük & Kürtaj& Tekrar Bebek Sahibi Olmak İsteyen Arkadaşlarım.Buyrun Destekleşelim:)

ayyy kızlar bugün çok yoğunum bide sinirlerim bozuk biraz ondan yazamıyorum . inşallah herkes iyidir ve mutludur.

Biz iyiyz canım da senin niye sinirlerin bozuk bişeymi oldu ?
ya işyerimde farklı bir belgelendirme yapıyoruz eğitim kısmıda bana kaldı . danışman düzeltilmesi gerekn yerleri daha önce yazmıstı bende düzelttim yazdım yeniden yine bir sürü şey ekledi düzeltilecek yeniden oluşturulacak birşürü şey var ve bunları haftaya cumaya bitirmem gerekiyor

yaparsın cnm sakin ol halledersin..Olur böyle şeyler iş hayatında

Sen sakin ol canım bebeqinide üzme kasma düzelir yaparsın sen...

Şimdide kahverengi akıntı ve beyaz şeffaf akıntım var kızlar piskolojim bozuldu varya

Valla iyi bi dayaqa ihtiyacım var kuzum ya kız bana bunaldım
ya bi relax kendini çok kasıyorsun biraz başka şeyler düşün ne bilim kendine bir uğraş bul . yahu bir kere hamile kaldın bidaha kalacaksın ama senin için hayırlı olan zamanda sen dua et gerisini Allaha bırak herşey olacağına varır.

Tamam canım sakin olcam ne olcaksa olsun Allah büyüktür bekliycem görcem bu arada cok saol canım desteqin için...

Şimdide kahverengi akıntı ve beyaz şeffaf akıntım var kızlar piskolojim bozuldu varya
Oy oyy bozulmaz psikolojimiz inşallah..Herşeyin bir zamanı vardır kasma kendini..En güzel en hayırlı zamanda gelecek bebeklerimiz Rabbimin izni ile.Sonra bu halimize güleceğiz niye öle yaptık ki diye :) Sabır lazım işte..

Ruya naptın kan verdin mi sonucu ne zaman alcan

Kan sonucumu aldım kızlar Beta HCG değerim 341 hesaplarıma göre yanılmıyorsam eğer 4+4

Rabbime şükürler olsun kızlar darısı inşallah başınıza..
Sağlıklı sıhhatli bir hamilelik olur inşallah bu defa

Aynen ole canim hemde cok buyuk bir sabir lazim Allah yardimcimiz olsun insallah

Canim benim cok sevindim Allah. Kucaqina almayida nasip etsin insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…